Hvala cure na savjetima 😊
Probat cu prelezat koji dan, uz lagane vježbe za leđa pa se nadam da ce proci.
Tejic, budem uzela i ja taj polarni gel, jos cu provjerit sa ginekologom ako bude znao reci sto vezano za olakšavanje bolova. Kako dugo si ga mazala prije nego te popustilo?
Hannica mi smo narucili Stokke Beat jer su najlakša pa javim dojmove kad stignu.😄
Justagirl e coli je jedna od najcescih bakterija, ja sam se borila s njom godinama i sad vec skoro dvije godine nemam, hvala Bogu. Antibiotici ti nece nikako nastetiti tako da ne brini. Pazi na higijenu, jer ona zna preci iz urinarnog trakta u rodnicu. Ja sam se prala nakon svake nuzde i mijenjala gacice cesto.
Takoder najbolji savjet koji mogu dati je- puno pij i smanji slatko😊
Sad kad pises, pogledala sam te Stokke. Super izgledaju. Reci mi jesu li 2u1 ti koje si narucila ili?
Jao žene kakve ja drame sanjam 😭😭😭
Ja se ujutro probudim na rubu srčanog.
Sanjala sam da sam rodila blizance, curicu i dečka, 9tj prije termina i da nemaju oči 😩 i kao zbog Korone mi uopće nisu dali da idem do njih. I cijeli san jurcam kroz neke odjele ali ih ne mogu naći. Uglavnom horor.
Ima li koja iskustva sa stokke xplory kolicima?Hannicao vec si duze vrijeme mislim na tebe, ali neznam dal mi je nesto promaklo pa da si se javila a da nisam vidjela. Ostalo mi je nesto u sjecanju da si cekala nalaze od Podobnika pa sam te samo htjela pitati kako si i da li je sve u redu ili sam ja nesto pomijesala?
Da, moji nalazi amniocenteze dosli uredni. Sve je dobro. :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Demetria znam kako ti je. Tako je i meni, ali nadam se zaista da će jastuk pomoći. 😊
.
Ja sam trudničku knjižicu dobila na pregledu u 12.tj. Doktor prvo ispiše sve podatke elektronski pa upiše u knjižicu te mi uz to da isprintani izvještaj sa pregleda.
.
Ja također nisam čula da se ne smijemo mazati prije velikog uzv pregleda? 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
I ja sam trudničku knjizicu dobila ,ali u 9tj trudnoce .
Ja isto nisam cula da nesmijemo mazati 🤭🤭🤭
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Princess Mimi posto sam onda jos radila i po 6 do 8h provela na nogama, trebalo mi je kojih 3-4 dana da prode. S time da vec nakon prvog mazanja sam osjetila olaksanje jer jako hladi pa malo umrtvi bol. I uglavnom sam 2x dnevno mazala, al mozes i cesce. Svakamo se posavjetuj i sa svojim gin 🙂 i da i za loptu su mi rekli da nabavim da ce me spasiti bolova u ledima i da cu ojacati misice, tak da kroz tjedan dva kad sve sredim u stanu bacam se u veliki shoping 😅😅
Hvala na odgovorima! Onda cu ja imat samo svoj fascikl s papirima i to je valjda dosta 🙃
Princess Mimi ako imas doma, probaj umjesto na stolcu sjediti na gimnastickoj lopti.. Mekana je, a moze posluzit i za vjezbanje.. Meni je u prvoj T olaksala, jako su me boljela kriza ali da u ovoj T do sada sve mi je nekak lakse, osjecam se jos dosta fit, samo da ostane ko i do sad sto dulje
Nego, prije onog velikog UZV koji radim. 15.5. rekli su mi da 3 dana ne smijem mazati trbuh nikakvim kremama..
Ja bi 20.5. Trebala veliku uzv imat… Iako se ne nadam nicem posebnom jer je moja ginica posebna prica… Ali nitko mi nije nista rekao za mazanje
To su mi rekli u toj ordinaciji gdje se radi bas ta fina dijagnostika, vjerojatno imaju neke moderne osjetljive aparate pa krema smeta, ne znam stvarno
Demetria ili Marta14 ne ljutite se cure, pojma neman s kojom od vas dvi san pricala o narudžbi s Asosa. Stigla mi je danas, one hlačice za olaksanje trljanja bedara su ko izrezane hulahopke s prostorom za trbuh. Ne izgleda mi lose ali tribat cu ih nosit cili dan kako bi znala detaljnije rec. Tajice su super, preudobne ali su pomalo prozirne. Tako da odo Vidit kako ih vratit pa uzet neke sportske trudničke, da se ne proziruu. 🤔🤷♀️
Hvala na obavijesti za online sajam dada&rocco, bude li bas povoljnije, kupila bih zastitnu ogradicu, pojedinačnu.. Nek ne znam tocan broj letvica od kreveta 😂
Javi kad ih iznosiš cijeli dan baš me zanima.
Meni su ove iz lidla super. Mislila sam da će mi biti prevelike. Malo jesu ali bar nisu utegnute pa se guza ne prozire.
°
Neznam kako vi, ali ja sve nalaze imam u duplikatu.
Prvi puta kada sam ležala u bolnici tadašnja cimi mi dala savjet da sve kopiram čak i uzv slike.
Ispao je koristan savjet jer za svaki puta kada sam ležala izgubili su neke nalaze.
Srećom nalaze bi im dala kopije, uzv pravi.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji