Jel vi imate trudničku knjižicu? Ja dobim nekad papir di samo pise koliko imam kila i koliko sam trudna i to je to. Nekad cak ni to. Zadnji put me je sestra tražila, ali je rekla da nije čudno da nemam pošto sam trudna 12 tjedana 🤷♀️
Ima li koja iskustva sa stokke xplory kolicima?
Hannicao vec si duze vrijeme mislim na tebe, ali neznam dal mi je nesto promaklo pa da si se javila a da nisam vidjela. Ostalo mi je nesto u sjecanju da si cekala nalaze od Podobnika pa sam te samo htjela pitati kako si i da li je sve u redu ili sam ja nesto pomijesala?
🌈💙👣🙏
Jel vi imate trudničku knjižicu? Ja dobim nekad papir di samo pise koliko imam kila i koliko sam trudna i to je to. Nekad cak ni to. Zadnji put me je sestra tražila, ali je rekla da nije čudno da nemam pošto sam trudna 12 tjedana 🤷♀️
Bosco ja nemam isto, meni je doktor kad sam ga pitala rekao kao da mi ni ne treba, da se to sad sve elektronski vodi..pa eto sta ja znam a puno cura ih ima
🌈💙👣🙏
Nemam, nisam ni pitala za nju. Imam svoj fascikl u koji stavljam sve nalaze i papire koje dobijem nakon kontrole.
Princess Mimi ako imas doma, probaj umjesto na stolcu sjediti na gimnastickoj lopti.. Mekana je, a moze posluzit i za vjezbanje.. Meni je u prvoj T olaksala, jako su me boljela kriza ali da u ovoj T do sada sve mi je nekak lakse, osjecam se jos dosta fit, samo da ostane ko i do sad sto dulje
Nego, prije onog velikog UZV koji radim. 15.5. rekli su mi da 3 dana ne smijem mazati trbuh nikakvim kremama..
Tko je ono naručio jastuk od heljde?
Ima li recenzija?
Ja sam naručila i još ga čekam. Trebao bi doći do petka pa javim dojmove. ☺️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada23 super jer si planiram i ja naručiti sva se vrtim kad spavam pa se budim hvatati jastuke po krevetu.
°
Trudnicke knjižnice čula sam na drugim forumima da puno njih nema niti ih dobiju, kao prelaze svi u digitalno doba.
Ja ju imam i to mi je baš lijepo.
Nosim i cijelu fasciklu povijesti ako idem u bolnicu ili ginekologa.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
P.s. dada&rocco imaju virtualni sajam od 01.05-04.05'
Samo da znate.
Nemojte mi sve pokupovati ❤
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Princess Mimi ako imas doma, probaj umjesto na stolcu sjediti na gimnastickoj lopti.. Mekana je, a moze posluzit i za vjezbanje.. Meni je u prvoj T olaksala, jako su me boljela kriza ali da u ovoj T do sada sve mi je nekak lakse, osjecam se jos dosta fit, samo da ostane ko i do sad sto dulje
Nego, prije onog velikog UZV koji radim. 15.5. rekli su mi da 3 dana ne smijem mazati trbuh nikakvim kremama..
Ja bi 20.5. Trebala veliku uzv imat... Iako se ne nadam nicem posebnom jer je moja ginica posebna prica... Ali nitko mi nije nista rekao za mazanje
Ja imam stokke scoot (novi beat) kolica od prvoga
I sad prije dva dana su nam stigla nova xplory v5 all black.
Beat su mi bolja radi košare ispod. Jer u xplory ako kupuješ ćeš nositi sve u rukama.
Beat je bolji za putovanja jer će xplory zauzeti cijeli gepek.
Xplory mi je bolji radi toga što se ne moram saginjati do djeteta. Što mi je veliki plus kad rodim, zbog rane jel.
Uglavnom xplory ću zadržat dok beba ne preraste jaje, nakon toga stavljam sve u prodaju.
Polovne bas ne volim osim ako nemaju važeće jamstvo.
Sortiraj odgovore
Najstariji