Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    07. Siječanj 2020. 16:48

Ja samo mužu i najboljoj frendici. Ostalima u obitelji nakon pregleda, frendovima  nakon prvog tromjesečja... Bar je plan takav:)  meni je termin 20.01. I  nemrem dočekati 😊 

• ela32
    07. Siječanj 2020. 16:49

Hej cure..da se i ja prikljucim.. tek sam na 4+4.. danas se narucila kod gin, tek 29.1. idem, tko ce to docekati, nadam se da je sve ok! I mene malo probada dolje u stomaku, nekad se bas zabrinem. A ovo mi je vec 4.trudnoca, barem bi ja trebala biti opustenija nego cure kojima je prva, 😂😂..

• LUX
    07. Siječanj 2020. 17:07

Hej cure evo baš pitala u ljetnim bebama ali posto sam 7tj mislim da cu se tu prebacit.. ugl, vadila danas betu, vrijednost je 16319.00 nadam se da je to ok?? 
    U trbuhu me pika,steže, pucketa nesto sa svih strana u svim polozajima ..nista ne izdrzivo samo iritantno

[link=https://lilypie.com][/link]

Marta14
    07. Siječanj 2020. 17:36

Mome sinu je danas 6ti rodendan, i on jedva ceka bebu, stalno mi o bebama prica. Rekla bih mu ali me strah da se ne desi nesto. Ali mislim da bi mu bio najljepsi poklon za rodendan
    Drugima necu do pregleda jer je to frisko jos.. 

Hannica0 👧
    07. Siječanj 2020. 18:47

Caoo. Ja sam betu radila na 15dpo bila je 389. A 17dpo bila je 859. U cet idem kod gin da provjeri jel u maternici. A za tjedan i pol da se vidi plod i srce. Nadam se da ce sve biti oke. Zadnja mjesecnica  je bila 4.12 pa po app ispada da sam 4+6 🤞🤞🤞

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Lucy12
    07. Siječanj 2020. 19:02

Hej, pozdrav svima. . I ja se prijavljujem tu 😊 trenutno sam 5+4, prvi pregled mi je drugi tjedan kad ću biti 7+0.. Druga trudnoća 😀 imam dečkića od godine i 9 mjeseci

Princess Mimi
    07. Siječanj 2020. 19:29

Tonks

Sretnooo cure! :)

Mislim da sam negdje između ljetnih i jesenskih beba jer sam 6+5 pa se prebacujem ovdje. :)
    I totalno suosjećam sa zijevanjem ala slon, probadanjima - posebno desni jajnik i nenormalno intenzivnim snovima, također iscjedak bez boje i mirisa & neka neidentificirana mučnina i čudan osjećaj u trbuhu.

Saznala sam 31.12., nije planirano još barem koju godinu i prvo je. :)
    Prvi pregled mi je 15.1., držite fige da sve bude ok - a u međuvremenu, ne znam kako da izdržim do tada.

Nego, jeste li imale neke planove kako i kada reći svojima? Ili kako i nakon koliko ste rekle?
    Osjećam se jako nestrpljivo javiti svima živima, a opet me strah da nešto nije ok, svakako čekam barem prvi uzv.

I ja sam saznala 31.12. 🤗🥳
    Ali uzv su mi zakazali tek 22.1. kazu da je inace pre rano 🙄
    Rekla sam naravno muzu,. A osim njega samo mami. Iako bi najradije svima objavila, barem najbližima (bratu,tati itd) ali strpiti cu se do prvog ultrazvuka...probat ću😅

• Pašticada
    07. Siječanj 2020. 20:21

Pozdrav cure! 😊 Prebacujem se sa ljetnih beba, mislim da ti više pašem. Evo me sa pregleda. Napravili UZV, sve je u redu, bebica je mala ful, i vjerojatnije je da sam realno mozda na kraju 5. tjedna, na pocetku 6., mozda  nego 7. Koliko mi pokazuje kalendar.

Uglavnom sve sto se moglo vidit sada je da se mala mrljica smjestila i da malo srce kuca. Predivno nesto 😍😍😍. Idemo dalje 😀

• Pašticada
    07. Siječanj 2020. 20:24

Princess Mimi i ja sam rekla odma nakon testa samo najnajbitnijima - mislila sam čekat pregled, ali nema šanse... u roku od pola sata su saznali 😂😂😂, ostali idu kada prođe 3 mjeseca 😉. 

Hannica0 👧
    07. Siječanj 2020. 20:42

Kakvi su simptomi kod vas u ranoj trudnoci?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.