Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    26. Travanj 2020. 12:50

Bosco, tuna iz konzerve se smije jesti, ali ne prečesto. Ja isto jedem i ne mislim da će štetiti... Farbanje treba izbjegavati u prvom tromjesječju, a poslije je ok. Ja sam zadnji put farbala izrast u 12.mj!! 🙈 Posto sam doma, trenutno mi je svejedno, ali čim saloni počnu normalno raditi, odmah se naručujem! 🙂
    Lakiranje je isto ok u drugom tromjesječju. Ne trebamo baš pretjerano paziti, već se malo više opustiti i uživati. 🤗
    Cure, evo i ja sam obavila prvi online shopping za trudnice u H&M. 😊 Uzela sam par haljinica, tajice i gaćice sve u veličini M. Nadam se da će mi odgovarati i da neću morati vraćati. Jeans i grudnjake se nisam usudila naručivati jer mi je teze pogoditi veličinu. Opet s druge strane, kada se trgovine ponovno otvore, opet će biti zabranjeno isprobavanje pa sve dođe na isto. 🤔

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Princess Mimi
    26. Travanj 2020. 12:51

Dobro došle nove (stare) cure 🤗
    Razumijem zašto nekih nije bilo, stvarno je potresno citati losa iskustva. Ja sam od prve stranice tu i mogu reci da mi je sve to puno pomoglo da razumijem, cijenim svaki dio trudnoce.
    Kao sto je Napokon napisala, imam osjecaj da smo otvorene i iskrene i samim time bliske 😊

Zojo
    26. Travanj 2020. 12:58

Zaboravila napisati termin 2.11. I jedva čekam da držim malog hulka u naručju(još ne znamo spol tako da imamo nadimke za bebača). U petak bila na kombiniranom probiru, još čekam rezultate. 🤞

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

nada23
    26. Travanj 2020. 13:03

Jasamja dobrodošla natrag. 😊 Razumijem da te bilo strah citati negativna iskustva, ali i to je dio trudnoće i realnost i bit će nam puno lakše ako to prihvatimo. Slažem se sa Princess Mimi da treba cijeniti svaki dio trudnoće pa i onaj loš. Svakako nam svima želim što više veselih tema dok iščekujemo dolazak naših bebica🥰🥰🥰

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    26. Travanj 2020. 13:04

Zojo

Bok curke, čitam vas od plusića ali sad sam se odlučila uključiti jer sam tek sad malo opuštenija i sigurnija da se beba dobro ugnijezdila… Imam 31 god, mm 34 i ovo mi je prva trudnoća, 2 god smo radili na tome prirodno. Trudna 13t i jako promjenjivog raspoloženja, nadam se da primate totalnu neznalicu o ovom "blaženom stanju"

Dobrodošla. 😍🤗 Što nas je više to bolje! 🤗🤗🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ledolina
    26. Travanj 2020. 13:05

Zojo, dobrodošla :) za promjene raspoloženja se priključujem, moj muž može izludit ponekad samnom 😂
    Što se tiče bojanja, lakiranja... Meni se u prvoj trudnoći to ništa nije dalo pa nisam ni čitala jel se smije ili ne... Sad jesam planirala ići na trajni lak, al onda je došla korona, a hoću li kasnije nemam pojma... I u ovoj trudnoći sam sva neka da uopće nemam volje za sređivanje, valjda će me proći to.. Ak ne prije onda kad rodim 😁

Ketty1309
    26. Travanj 2020. 13:14

Halila

Vidim cure iz Vt i Vž, blizu smo si 😊
    Meni je treća trudnoća, prva je bila biokemijska, a druga - moja curica ❤. Imam 32 god i iz Koprivnice sam.

Znači nisam jedina za Koprivničko rodilište!?! Pošto najčešće rađam ranije nožda se i sretnemo 🥰

Zojo
    26. Travanj 2020. 13:20

Hvala na dobrodošlicui. Da se razumijemo, 99% vremena sam najbolja na svijetu ali zato onih 1% bježim sama od sebe... 😄 Jedem sve, ginekologica mi je jedino rekla da ne pretjerujem što se tiče papanja voća navečer, jer puno trudnica znaju imati povišen šećer nego da si rasporedim pomalo tijekom cijelog dana i toga se držim. I da ne idem u šumu brati kojekakve gljive(što me nasmijalo) 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• Crwena
    26. Travanj 2020. 13:29

I ja sam sretna što sam se vratila. Od početka sam pratila grupu i nadahnjivala me u vremenu dok sam čekala svoj plus, davala mi je pozitivnu energiju. No, kad je bila potvrđena trudnoća upala sam u negativnost jer sam se počela plašiti spontanih pobačaja. Svuda gdje sam se okrenula bile su objave i članci o spontanom pobačaju. Zapravo sam shvatila da se tu krije moj strah od velike želje za bebom. Do sada je sve uredno kod mene, a sljedeći pregled je 6.5. Na prošlom pregledu smo vidjeli pimpača tako da nam dolazi Toma. 🥰

• SmileA
    26. Travanj 2020. 13:30

Zojo

Zaboravila napisati termin 2.11. I jedva čekam da držim malog hulka u naručju(još ne znamo spol tako da imamo nadimke za bebača). U petak bila na kombiniranom probiru, još čekam rezultate. 🤞

Zojo dobro nam dosla!🤗😃 Ja i ti smo tu negdje sa terminom pa se pratimo🥰odakle si? Dodat cu te sad na nas popis trudnica

🌈💙👣🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.