2020 di si kupila ovo ekstra djevičansko kokosovo i ovo bademovo? Velike količine :)
Ja se još nisam krenula mazati :/
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja koristim od biobaze mlijeko za tusiranje, mlijeko za tijelo i ulje badema, i koliko god se namastim od glave do pete ponekad se javi svrbez po cijelom tijelu, ko recimo jucer nakon tusiranja i danas 🤔 probat cu nabaviti neku novu kremu po vasim preporukama, mozda bude bolje.
Princess Mimi hvala na savjetu za zgaravicu, sutra jurim u ljekarnu po Renie 😊
I jos ako ima netko dobar lijek za alergiju i zacepljen nos, rijesila bih se (vise manje) svih vecih tegoba 😁
Ja koristim od biobaze mlijeko za tusiranje, mlijeko za tijelo i ulje badema, i koliko god se namastim od glave do pete ponekad se javi svrbez po cijelom tijelu, ko recimo jucer nakon tusiranja i danas 🤔 probat cu nabaviti neku novu kremu po vasim preporukama, mozda bude bolje.
Princess Mimi hvala na savjetu za zgaravicu, sutra jurim u ljekarnu po Renie 😊
I jos ako ima netko dobar lijek za alergiju i zacepljennos, rijesila bih se (vise manje) svih vecih tegoba 😁
Ja se inhaliram na kamilici pred spavanje pa me onda odcepi i ujutro lijepo ispusem nos, naravno cim otvorim prozor opet se pocepim, s kašalj, navikla sam ss njim
Bok cure. Nakon dugog vremena izbivanja s ove teme odlučila sam vam se vratit. Bila sam tu na početku i onda su nekako krenule sve neke loše vijesti i jednostavno sam se odlučila maknut. Nadam se da prihvaćate moj povratak 😉 mi smo sad u 13om tjednu,termin je 26.10. a za spol nećemo pitat. Čitala sam sve unazad i dodaknut ću se teme kolica i autosjedalice(jaje). Mislim da je svakako bolja opcija kvalitetno jaje sa isofix bazom. Osobno se zgražam kad vidim jaje u autu na prednjem sjedalu. Tko ima facebook svakako bi preporučila da pratite objave u grupi Savjeti i prodaja kolica te opreme za kolica,ja ih svaki dan pratim i moram reć da sam puno naučila i znam što želim za svoju bebu.
To sam i ja napravila. Nisam se mogla nositi s objavama zena koje su imale spontani. I dan danas mi je to u glavi jer sam postala svjesna koliko je to cesto. Tek nedavno sam se vratila i citala unazad. Tako da nisi jedina. 🌞
Bok cure. Nakon dugog vremena izbivanja s ove teme odlučila sam vam se vratit. Bila sam tu na početku i onda su nekako krenule sve neke loše vijesti i jednostavno sam se odlučila maknut. Nadam se da prihvaćate moj povratak 😉 mi smo sad u 13om tjednu,termin je 26.10. a za spol nećemo pitat. Čitala sam sve unazad i dodaknut ću se teme kolica i autosjedalice(jaje). Mislim da je svakako bolja opcija kvalitetno jaje sa isofix bazom. Osobno se zgražam kad vidim jaje u autu na prednjem sjedalu. Tko ima facebook svakako bi preporučila da pratite objave u grupi Savjeti i prodaja kolica te opreme za kolica,ja ih svaki dan pratim i moram reć da sam puno naučila i znam što želim za svoju bebu.
To sam i ja napravila. Nisam se mogla nositi s objavama zena koje su imale spontani. I dan danas mi je to u glavi jer sam postala svjesna koliko je to cesto. Tek nedavno sam se vratila i citala unazad. Tako da nisi jedina. 🌞
Sad mi je nekako više zanimljivo kad se piše o osjećanju bebica,slike sa ultrazvuka,slike trbuha,oprema za bebe itd.. i pošto meni ni jedan dan nije bilo loše nisam ni imala o čemu pisat,jedino da sam se hvalila kako sam ja super dok su druge sve bile u lošem stanju.. ali eto,i to je iza nas. Još da se ova korona malo smiri pa da možemo u razgledavanje po trgovinama 😊
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja dobrodošla natrag, razumijem zasto te nije bilo, mene je dosta tog pogađalo, tu i tamo se još sjetim nekih priča koje nisu dobro završile, pa si mislim dal mi to treba, ali mi je ovaj forum više pozitivnog nego negativnog donosi 😊
Što se tiče hrane.. Ja nisam ni znala da ne smijemo tunu, jela sam je 3x ovaj tjedan ( u konzervi).. Više neću. Ja to nekako ne pratim i baš sam jučer s šogoricom pričala (ona ima 2 sina) da se ne smije farbat u trudnoći, ona samo na to kaže: ajde ne slušaj gluposti, kao i ono da ne smijes lakirat nokte..
A sad.. Tko će ga znat. Ona je imala blažene trudnoće i porode, pa zato to kaže.
Svrbež.. Mene šake svrbe i lice.. Posebno suho u trudnoći 😞
Ja se raspisala, pardon, mislila sam jučer odgovorit, al sam 3 sata gledala Bilo jednom u Hollywoodu i zaspala 🤣🤭
Ne farbam se ni ja, navodno se preporučuje tek iza polovice trudnoće ali pošto je korona i doma sam briga me nitko ni ne vidi.
Shvaćam da se ljudi malo maknu kada se zaredaju tužni postovi, ja sam tek nedavno došla na ovu temu jer sam dugo bila wanna be i kad sam popiskila plus još nisam htjela preći na trudnice niti nakon prvog uzva. Tek nakon ulaska u cca treći mjesec tako nekako kad se smanjila mogućnost spontanog sam vam se pridružila. I sad mi je lijepo slušati lijepe vijesti. Nažalost desi se ponekad i tužne vijesti poput malog betmena, baš mi je žao zbog toga i jučer sam puno mazila svog pupu i slala mu puse.
Samo duboko udahnite pozitivno, a izbacite negativno. ❤
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Meni je kroz sve puno lakše prolaziti sa vama, slušati vasa iskustva, dijeliti svoja... Otvorenija i iskrenija sam sa vama nego sa bilo kim drugim, nemam tog srama... Cini mi se da ja svog deckica stvarno počinjem osjećati. Sinoc nakon vecere kad sam legla osjetila sam nešto neobično kao lupkanje, golicanje, ne znam, jutros isto probudila me glad, jela, opet isti osjećaj, sad sam pojela kolac prije rucka i lezim na ledima i cekam hocu li ga opet osjetiti ili idem rucat😂😂😂 ali svakako jedva čekam da krene razbijati sve iznutra da znam zapravo da je to on
Cure moje , ja sam Bas dosta popucala već sada a mažem se ne znam do čega Je https://ibb.co/52jJPJn
Meni je ovako ispod bradavica na donjem dijelu sisa. Ima baš dosta, ovako ljubičasto. Ne znam što bi, mažem uljem već odavno pa opet ne pomaže. Nikad u životu nisam imala strije. 😔
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bok curke, čitam vas od plusića ali sad sam se odlučila uključiti jer sam tek sad malo opuštenija i sigurnija da se beba dobro ugnijezdila... Imam 31 god, mm 34 i ovo mi je prva trudnoća, 2 god smo radili na tome prirodno. Trudna 13t i jako promjenjivog raspoloženja, nadam se da primate totalnu neznalicu o ovom "blaženom stanju"
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji