Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Happymom
    26. Travanj 2020. 01:44

Cure moje, mene je ima par dana doktorica zvala da dođem sutra na pregled. Ja sad od nervoze nikako zaspat. Nadan se da cemo i spol saznat sutra 

• _ana_
    26. Travanj 2020. 05:58

Happymom

Cure moje, mene je ima par dana doktorica zvala da dođem sutra na pregled. Ja sad od nervoze nikako zaspat. Nadan se da cemo i spol saznat sutra

Sretno na pregledu..i obavezno nam javi ishod .. 🥰 i tjesi me sto nisam jedina budna danas....  🤦‍♀️ ja neznam sta je ovo ali ja sam od 3 budna i neide dalje....evo pijem jutarnju kavu i imam osjecaj kao da je podne....ima li koja od vas muke isusove sa svrbezom koze? Ubija me ispod rebara i sise....strasnooo!!! I doljnji dio prsa kao da mi je utrnut vec par mj uz to sto me sve zivo svrbi....izbacila sam omeksivac - nema s cim nisam probala mazat i nepomaze....😳😳😳

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    26. Travanj 2020. 06:22

Pokušaj se sa uljem nekakvim mazat, ali obavezno to spomeni ginici.... Sad je bitno kožu držati vlažnom da ne popuca. Ja sam se bila mazala kremama i prešla na ulje, jer mi je i dalje bila suha koza. Sad je ok

Demetria
    26. Travanj 2020. 06:29

Budna sam i ja, jer kad ležim na boku boli me i dalje po sredini ispod grudi, a kad sam na leđima ne boli toliko, ali tko može spavati na leđima.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• _ana_
    26. Travanj 2020. 06:45

Napokon 2804

Pokušaj se sa uljem nekakvim mazat, ali obavezno to spomeni ginici…. Sad je bitno kožu držati vlažnom da ne popuca. Ja sam se bila mazala kremama i prešla na ulje, jer mi je i dalje bila suha koza. Sad je ok

Kupila sam ulje divlje ruze u ljekarni jer je rekla da je to suoer za to i protiv strija....ok....cak imam osjecaj da je od tog ulja bili jos gore....em me svrbi em sam zuta kao da imam zuticu....maslinovo ulje-smiri se pa opet.....sad imam becutan kremu ista stvar....pa za poludit....  😳😯😱

url=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    26. Travanj 2020. 07:14

Demetria

Budna sam i ja, jer kad ležim na boku boli me i dalje po sredini ispod grudi, a kad sam na leđima ne boli toliko, ali tko može spavati na leđima.

Ne znam sta da ti kazem, ja bi ako nastavo bolit otisla na hitnu, makar rekli sve ok, da me bar umire.. Jer sam uglavnom za svaku nepoznatu bol panicar, pogotovo sada...

_ana_

Napokon 2804

Pokušaj se sa uljem nekakvim mazat, ali obavezno to spomeni ginici…. Sad je bitno kožu držati vlažnom da ne popuca. Ja sam se bila mazala kremama i prešla na ulje, jer mi je i dalje bila suha koza. Sad je ok

Kupila sam ulje divlje ruze u ljekarni jer je rekla da je to suoer za to i protiv strija….ok….cak imam osjecaj da je od tog ulja bili jos gore….em me svrbi em sam zuta kao da imam zuticu….maslinovo ulje-smiri se pa opet…..sad imam becutan kremu ista stvar….pa za poludit…. 😳😯😱

Vita26
    26. Travanj 2020. 07:59

Dobro jutro cure,pitanje
     Jel se vama znalo desiti kad kihnite za boli koj jajnik?hocu bebi sta biti?
    Ja kiknula tako mi zabolio desni jajnik 🙈🙈

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

happy_m
    26. Travanj 2020. 08:13

Vita26

Dobro jutro cure,pitanje
    Jel se vama znalo desiti kad kihnite za boli koj jajnik?hocu bebi sta biti?
    Ja kiknula tako mi zabolio desni jajnik 🙈🙈

I meni cesto zna tako bit kaxa kihnem, ali ako se dobro sjecam dosta cura je to spomenulo, pa mislim da je normalno 😃

ana1305

Vita,bas sam htjela napisati napisati da je mene nekada znao presjeci desni jajnik i sad nekad presjece, ali manje. Imam i kao menstrualne bolove, grcici koji prodju za 2 min. To mi je jedini problem, inace se osjecam ooodlicno.
    Puna sam energije, ne stajem cijeli dan, psihicki i fizicki rasturam. Bas sam htjela pitati jel jos netko osjeca takvu razliku od kad su mucnine prosle..

Ja imam osjecaj da bi kucu mogla sagraditi koliko energije imam 🤣🤣 neki dan sam i farbala zidove, pecem kolace, kuca blista jer stalno cistim,... 🙈.jedino navecer oko 8 me uhvati umor i onda mi samo daj dekicu i ne pitaj nista 😊

Vita26
    26. Travanj 2020. 08:34

Ana 
    I ja takodjer koristim biobazu,i uzela sam melem za lice jer sam ja imala od pocetka problem sa licem to je bilo suho na prvi pogled ni u jednoj trudnoci nosam imala takve probleme .jel ti biobazu mazes samo na stomak!??
    Happy_m
    Meni sad po malo se vraca energija bila sam uzas do 10tj mučile mucnine ali nisam povracala,sad ulazim u 13tjedan i puno mi je bolje isto tako energije imam i po danu svasta radim .zna mi popodne vec uhvatiti san ali ne mogu da spavam jer imam piliće doma ,onda idemo svi ranije spavati zbog mene😂😂😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Princess Mimi
    26. Travanj 2020. 08:45

_ana_ obavezno spomeni taj svrbež svom doktoru. On se može pojaviti zbog jetre (kao i to žutilo koje si navela). Možda te pošalje vaditi jetrene enzime.

*Što se tiče žgaravice, meni pomaže Rennie. Okus kao mentol bombon i smije se koristiti u trudnoći 😃
    Također od jaja vam zna proraditi žuč, pa možda i to smeta/boli.

Ja sam skužila da ne smijem jesti iza 4,5 jer mi sve živo teško sjedne. Eventualno jogurt ili tak nešto lagano 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.