Cure moje, mene je ima par dana doktorica zvala da dođem sutra na pregled. Ja sad od nervoze nikako zaspat. Nadan se da cemo i spol saznat sutra
Cure moje, mene je ima par dana doktorica zvala da dođem sutra na pregled. Ja sad od nervoze nikako zaspat. Nadan se da cemo i spol saznat sutra
Sretno na pregledu..i obavezno nam javi ishod .. 🥰 i tjesi me sto nisam jedina budna danas.... 🤦♀️ ja neznam sta je ovo ali ja sam od 3 budna i neide dalje....evo pijem jutarnju kavu i imam osjecaj kao da je podne....ima li koja od vas muke isusove sa svrbezom koze? Ubija me ispod rebara i sise....strasnooo!!! I doljnji dio prsa kao da mi je utrnut vec par mj uz to sto me sve zivo svrbi....izbacila sam omeksivac - nema s cim nisam probala mazat i nepomaze....😳😳😳
url=https://lilypie.com]
Pokušaj se sa uljem nekakvim mazat, ali obavezno to spomeni ginici.... Sad je bitno kožu držati vlažnom da ne popuca. Ja sam se bila mazala kremama i prešla na ulje, jer mi je i dalje bila suha koza. Sad je ok
Budna sam i ja, jer kad ležim na boku boli me i dalje po sredini ispod grudi, a kad sam na leđima ne boli toliko, ali tko može spavati na leđima.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pokušaj se sa uljem nekakvim mazat, ali obavezno to spomeni ginici…. Sad je bitno kožu držati vlažnom da ne popuca. Ja sam se bila mazala kremama i prešla na ulje, jer mi je i dalje bila suha koza. Sad je ok
Kupila sam ulje divlje ruze u ljekarni jer je rekla da je to suoer za to i protiv strija....ok....cak imam osjecaj da je od tog ulja bili jos gore....em me svrbi em sam zuta kao da imam zuticu....maslinovo ulje-smiri se pa opet.....sad imam becutan kremu ista stvar....pa za poludit.... 😳😯😱
url=https://lilypie.com]
Budna sam i ja, jer kad ležim na boku boli me i dalje po sredini ispod grudi, a kad sam na leđima ne boli toliko, ali tko može spavati na leđima.
Ne znam sta da ti kazem, ja bi ako nastavo bolit otisla na hitnu, makar rekli sve ok, da me bar umire.. Jer sam uglavnom za svaku nepoznatu bol panicar, pogotovo sada...
Pokušaj se sa uljem nekakvim mazat, ali obavezno to spomeni ginici…. Sad je bitno kožu držati vlažnom da ne popuca. Ja sam se bila mazala kremama i prešla na ulje, jer mi je i dalje bila suha koza. Sad je ok
Kupila sam ulje divlje ruze u ljekarni jer je rekla da je to suoer za to i protiv strija….ok….cak imam osjecaj da je od tog ulja bili jos gore….em me svrbi em sam zuta kao da imam zuticu….maslinovo ulje-smiri se pa opet…..sad imam becutan kremu ista stvar….pa za poludit…. 😳😯😱
Dobro jutro cure,pitanje
Jel se vama znalo desiti kad kihnite za boli koj jajnik?hocu bebi sta biti?
Ja kiknula tako mi zabolio desni jajnik 🙈🙈
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Dobro jutro cure,pitanje
Jel se vama znalo desiti kad kihnite za boli koj jajnik?hocu bebi sta biti?
Ja kiknula tako mi zabolio desni jajnik 🙈🙈
I meni cesto zna tako bit kaxa kihnem, ali ako se dobro sjecam dosta cura je to spomenulo, pa mislim da je normalno 😃
Vita,bas sam htjela napisati napisati da je mene nekada znao presjeci desni jajnik i sad nekad presjece, ali manje. Imam i kao menstrualne bolove, grcici koji prodju za 2 min. To mi je jedini problem, inace se osjecam ooodlicno.
Puna sam energije, ne stajem cijeli dan, psihicki i fizicki rasturam. Bas sam htjela pitati jel jos netko osjeca takvu razliku od kad su mucnine prosle..
Ja imam osjecaj da bi kucu mogla sagraditi koliko energije imam 🤣🤣 neki dan sam i farbala zidove, pecem kolace, kuca blista jer stalno cistim,... 🙈.jedino navecer oko 8 me uhvati umor i onda mi samo daj dekicu i ne pitaj nista 😊
Ana
I ja takodjer koristim biobazu,i uzela sam melem za lice jer sam ja imala od pocetka problem sa licem to je bilo suho na prvi pogled ni u jednoj trudnoci nosam imala takve probleme .jel ti biobazu mazes samo na stomak!??
Happy_m
Meni sad po malo se vraca energija bila sam uzas do 10tj mučile mucnine ali nisam povracala,sad ulazim u 13tjedan i puno mi je bolje isto tako energije imam i po danu svasta radim .zna mi popodne vec uhvatiti san ali ne mogu da spavam jer imam piliće doma ,onda idemo svi ranije spavati zbog mene😂😂😂😂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
_ana_ obavezno spomeni taj svrbež svom doktoru. On se može pojaviti zbog jetre (kao i to žutilo koje si navela). Možda te pošalje vaditi jetrene enzime.
*Što se tiče žgaravice, meni pomaže Rennie. Okus kao mentol bombon i smije se koristiti u trudnoći 😃
Također od jaja vam zna proraditi žuč, pa možda i to smeta/boli.
Ja sam skužila da ne smijem jesti iza 4,5 jer mi sve živo teško sjedne. Eventualno jogurt ili tak nešto lagano 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji