Da li se vi strogo pridržavate prehrane tj.da li izbjegavate hranu koja je “zabranjena”? Ja pazim, ali ponekad samo pojedem tunu. Mama mi je jučer donijela svježi domaći sir škripavac iako sam joj rekla prije da to ne bih smjela konzumirati u trudnoći. Nisam mogla odoliti i jela sam ga danas jer ga obožavam. Eto, sad mi je malo krivo jer sam “zgriješila”, ali opet se mislim… 🤷♀️
Pa iskreno nisam neki preveliki ljubitelj mesnih narezaka i tih sireva koji su zabranjeni pa mi nije problem to nejest…tunu sam si priustila prosli tjedan, i mislim da ce mi puno teze biti izbjegavati te morske proizvode jer ih stvarno obozavam 😃
ja meso uopće ne jedem, ali sam zato ljubitelj svih vrsta sireva i tune. 🙂 Mislim da tuna nije toliko štetna ako se konzumira jednom tjedno. Inače kupujem samo sireve od pasteriziranog mlijeka, ali mama me zeznula ovaj put. 🙈 Meni se čini da naše mame sigurno nisu pazile sto jedu kao mi danas.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Curke imam pitanje, vi koje ste pile duphaston u kombinaciji sa utrogestanom do kojeg tjedna ste gà pile?
Ja sam negdje do 14tt ili 15tt. pa su mi ukinuli duphaston. I utrogestan smanjili s 3×2 na 3×1. Dan danas sam na utrogestanu. Nisam imala ni krvarenja nit smedjega nikako u trudnoci. Ali me nisu jos skinuli. Jer stete nema, samo pomoci. Vjerujem da ce mi iduci pregled smanjiti na 2×1 ili 1×1 i onda gotovo. Jer se postepeno moramo skidati s toga.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
LUX, mene ubija nos. Ne mogu disati uopće
Užas :(
Ne znam jel smijem onaj baby sterimar za higijenu nosa.
Mana_Mare a e, ko ce znat.. Bas cu van napisat cim dobijen robu.
Sta se tice nosa, problema san imala kad san bila prilađena i to ajme. Inhalirala san se po starinski, krpa priko glave i kamilica. Primijetila sam da mi je nos u ciloj trudnoći vise prokrvljen, ako se tako moze rec. Kad god ispusen nos, bude sukrvice.
Jedem sve, uglavnom je to meso, i tu i tamo nešto od povrća, sto se povrća tiče jako sam izbirljiva. Sireve jedem sve, mlijeko, jogurte i slicno ne konzumiram jer mi ne paše, voce jedem, ribu povremeno, a u cijeloj trudnoći sam pojela mozda 1 jaje i odmah ga ispovracala, tako da ni to ne jedem... Također jedem i pastete i hrenovke, naravno ne pretjerujem sa tim... Pijem i sokove i cedevitu i mineralnu, naravno uz običnu vodu, ali ne dajem si pravila čašu soka dnevno, nego koliko me tijelo trazi.. Slatko me ne privlači bas, pa tu i tamo pojedem, počastim se i pizzom i kebabom, i domacim kobasicama, slaninom.. Uglavnom jedem kao i prije trudnoće...
Da li se vi strogo pridržavate prehrane tj.da li izbjegavate hranu koja je “zabranjena”? Ja pazim, ali ponekad
ja meso uopće ne jedem, ali sam zato ljubitelj svih vrsta sireva i tune. 🙂 Mislim da tuna nije toliko štetna ako se konzumira jednom tjedno. Inače kupujem samo sireve od pasteriziranog mlijeka, ali mama me zeznula ovaj put. 🙈 Meni se čini da naše mame sigurno nisu pazile sto jedu kao mi danas.
Ma sigurna sam da se ne treba previse opterecivati time sto jedemo...samo nekak oduvijek volim i voce i povrce i nisam veliki mesoljubac pa mi se prehrana i nije puno promjenila...sto se sokova tice pijem cedevitu tu i tamo i coctu kad se sjetim kupit...najdraza mi je voda jer jedino njome mogu utaziti zed...tako da mislim da sve mozemo ali naravno ne pretjerivati s nekim stvarim 😃
Meni je najteže sa sokovima. Dragi je jučer donia cedevitu i ja se ni ne okrenen, a popila dvi litre cedevite kroz popodne. Svaki put je takoRekla san mu da je vise ne donosi u kuću
Book, u vezi kasnjenja mens. sto sqm neki dan pitala, jel moguce da ta 2mj nije bila mens. vec ciscenje ,procitala sam par clanaka gfje su bile slicne situacije pa zene nisu imale po 12 13mj a 2 "menge" normalne 😶
Stvarno ?ja se ne sjecam 😂😂
Ti iz Sl.Broda dolazila u Noi?
Puno godina proslo 🙈🙈🙈
Babina Greda 😁
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji