Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    25. Travanj 2020. 19:19

bebacica

Mina 29

isabelagregorijan

Mina 29

isabelagregorijan

Meni je peta trudnoća, prva beba, planiram rodit u zaboku, al to još moram razmislit, 28 godina.

29 godina.. 2 trudnoća.. I ja planiram u Zaboku 😊

Ma daaaj, ja nisam čula jos nikakva iskustva, al mi se čini ok za rodit tamo. Otkuda si inače? Gdje vodis trudnoću?

Ja sam rodila prvog sina tamo a i najbliže mi.. Od 35 tjedna hodala na ctg kod njih a i mam 6 km do bolnice.
    Mali je bio 4,5 kg i oboje smo super.. Nisu mu čak ni ključnu polomili kak znaju tak velikima.. Istina da sam se na mučila ali su bili super prema meni a i kasnije sestre.. Puno mi pomogle oko dojenja..
    Trudnoću vodim u Zlataru. Ali je kada sam bila prvi puta trudna tamo bila jedna divna dr.a od nedavno je jedan zgubidan ak ga mogu tak nazvati.. Površan je ništa si ne za bilježi i baš sam ljuta..
    Ali kak je ta korona nisam ostala sam tamo.. Vidjet ću jel ću promijeniti ak ovak nastavi..
    Inače sam iz Bedekovčine

Mina ma ja ne vjerujem 😂 I ja sam u Zlataru kod gin. Ali sam stvarno zbog tog novog sarlatana odlucila trudnocu voditi na Bracaku. Kad sam dosla na pregled rekao mi je da nisam trudna. Uzas. Ne svida mi se nimalo 🙄 lagala sam sestri da zelim trudnocu voditi kod bivse doktorice koje je otisla na Bracak 🤷🏼‍♀️

Sad nas je vec 4 zabok 😁
    Koja je to doktorica? Ja ih na zalost znam sve. 

[/url

isabelagregorijan
    25. Travanj 2020. 19:20

ivy88

isabelagregorijan

ivy88

Ja imam 32 godine. Druga trudnoca (prva missed ab). Sad smo u 17. tj :) i ja planiram u OB Zabok.

A otkuda si ti?

Izmedu tebe i Mine 29 sam 😉

U špičkovini? 😁

[/url

• Tea2807
    25. Travanj 2020. 19:40

Demetria

Tea žao mi je što to moraš proživljavati ❤

Cure molila bih vas pomoć, jučer smo za ručak jeli tjesteninu s kajganom i od onda imam neke smetnje u stomaku, većinom oko pupka.
    Do navečer sam pila i donat mg i bioaktiv koji su malo pomogli. Od današnjeg ručka me boli ispod grudi, gornja crta pupe. Pogotovo kada malo tu stisnem ili kada udahnem duboki uzdah

Moguce da te zeludac muci, zovi sutra doktoricu i pitaj jel smijes controloc pit. Inace je za zgaravicu, ali pomaze u prirodnoj regulaciji sluznice zeluca. Imam gastritis i uvijek mi je pomoglo, one gastale sam gutala ko tic tac bez pomoci. Al neznam jel se smije u trudnoci

happy_m
    25. Travanj 2020. 19:40

Demetria

Cure molila bih vas pomoć, jučer smo za ručak jeli tjesteninu s kajganom i od onda imam neke smetnje u stomaku, većinom oko pupka.
    Do navečer sam pila i donat mg i bioaktiv koji su malo pomogli. Od današnjeg ručka me boli ispod grudi, gornja crta pupe. Pogotovo kada malo tu stisnem ili kada udahnem duboki uzdah

Jer imas kakve probavne smetnje?

• ivy88
    25. Travanj 2020. 19:41

isabelagregorijan

ivy88

isabelagregorijan

ivy88

Ja imam 32 godine. Druga trudnoca (prva missed ab). Sad smo u 17. tj :) i ja planiram u OB Zabok.

A otkuda si ti?

Izmedu tebe i Mine 29 sam 😉

U špičkovini? 😁

👍

Marta14
    25. Travanj 2020. 19:50

Ajme skoro ste sve sa kontinenta..
    Demetria vjerojatno zeludac i crijeva, jedi laganije sad.. Meni je doktor rekao da mogu Espumisan ali nisam nikad uzela..
    I nemoj previse Donata

Demetria
    25. Travanj 2020. 19:53

happy_m

Demetria

Jer imas kakve probavne smetnje?

Podrigivanje i povremeno vjetrovi. Bože neću više nikad jesti jaja. Sve mi ovo izgleda kao da su jaja jila stara i da sam sad puna sumpora 😱😵😱

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Skakavac
    25. Travanj 2020. 19:56

Mana_Mare

Teaiskreno neman nista pametno rec, ostale cure su sve rekle! 🙁

Skakavacako se poklopimo, trazit cu skakavca po rodilistu hahahah
    Vidim da ste narucivale robu za sebe u H&M, eto ja nisam jos nista jer grudnjaci koji mi treba nema broja, mozda bi onda morala broj manje pa bi bili ok, ako je bas tako sa brojevima 😂😂😂 a haljina mi nijedna nije zapela za oko.
    I sto se tice dostave meni je doslo nakon 9 dana

Mogu ja vikat Mare, Mareee. Bolje to nego ti skakavac hahahha 😅 ko zna, vidit cemo 😇🙋‍♀️ ja san nasla pakiranje od dva grudnjaka, L najveca veličina. Uzela san ta dva, bas me zanima. Valjda necu sve vracat 🙆‍♀️😂 ja uzela najobičniju pamucnu, sad kad ugrije da iman u cemu prosetat po kvartu 🤗

Marta14
    25. Travanj 2020. 19:58

Ima ono nesto sa sodom i vodom za zaludac i crijeva ali ne znam smije li se to u trudnoci.. Mozda nisu bila stara nego losa kombinacija, evo ja jela palacinke i puna plinova 🙈😳Tak mi je uvijek, jaja+mlijecno=uzas.. 

Skakavac
    25. Travanj 2020. 19:59

Demetria moguce da su jaja, meni isto tesko padnu. Bas san citala primjer gestacijske prehrane, kad je u trudnoći secer visok. Pise da se smiju max 4 jaja na tjedan, mozda to moze biti orijentir općenito trudnicama. Kakav takav. Ja san danas pretjerala sa spizom, vec znan da ce me satrat zeludac. Ocu mi rođendan pa malo torte malo mesa.. Uf. Bit ce to ok, samo leso veceras i sutra, proc ce 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.