Cure moje , ja sam Bas dosta popucala već sada a mažem se ne znam do čega Je https://ibb.co/52jJPJn
A po trbuhu? Ili samo noge?
Ja ih imam od puberteta na bedrima, ali za sad nema novih. Nadam se da ni neće 🙈
Jesi probala ulje Mustela?
Isabelagregorijan, Ivy88 i bebacica ne mogu vjerovati da imam sve susjede baš smo sve na par kilometara jedna od druge 🙈
Ko zna možda se i znamo bar iz viđenja.. Jesmo bar po terminima blizu pa ću sa kojom na ctg? 😂😂🙈
Bebacica ti me onda kužiš i dosta ti je reći za ovog gin. Stvarno me užasava.. Ali sad ga moram trpjeti.
Iako kak sam i ja zdr.radnik sredim ja njega u času.
Sad ga moram trpjeti.. Kaj ću drugo. Nekad me iznenadi a nekad šokira. Borgudanka je bila carica za njega
Vjerojatno ces s menom hehe, tu smo negdje, ma vidale se sigurno...
A borgudan me pregledala sad dva puta kak sam isla hitno gore i sad nemrem reć ni da jesam odusevljena, a ni da nisam...tak, prosjek neki
[/url
Cure koje su spomenile svrbez..mene jako svrbi koza, ruke i noge najvise, cak mi se od cesanja znaju pojaviti kao crveni plikovi. Spomenila sam ti gin, poslala me da vadim jetrene enzime i sve je u redu. Ali rekla mi je da izbacim cedevitu jer puno trudnica od nje dobije osip i svrbez..vidim da ste puno vas pisale da pijete cedevitu pa probajte nju izbacit ako vas svrbi koza, ali najbolje je izvadit krv i provjeriti sve!
Cure ja trebam pomoc, savjet ili misljenje ako koja zna..mislim cak da mi je bulba pisala odgovor vezano uz heparin, ali eto tko god jos zna nek mi napise.
Naime, u petak sam isla na vadenje krvi za Nifty, i prije sam napomenula da koristim heparin za trombofiliju i da li ima kakve veze. Djelatnica je rekla da misli da nema da bude provjerila, da bi me nakon sto sam sve obavila zvali da ipak ima veze tj da bi trebala proci 24 sata od posljednje inekcije heparina, sto znaci da jedan dan moram preskociti inekciju, i nek ja to provjerim s doktorom dal smijem. Doktor mi je rekao moze nece nista biti. Tako da sutra onda ne uzimam inekciju i u pon ponovno vadim krv.
Al mene svejedno brine da nesto ne bude, neko krvarenje ili nesto radi preskocene te jedne doze, nemogu si pomoci, pa ako koja zna da mi jos to potvrdi ili objasni. Trazim po internetu ali nigdje nista ne pise...helpajte🤗
🌈💙👣🙏
Princess Mimi
Samo noge ali su grozne ... bas su popucale s crvenim strijama i kapilare možda ne pijem dovoljno tekućine ... a s Mustelom nisam probala i hvala na preporuci možda mi to pomogne
SmileA ja sam čula da ga se ne smije preskočiti, pik i se u drugo vrijeme bolje nego da preskočiš. Mora proći dosta vremena , ako se pikas u osam ujutro a krv vadiš u devet može biti problem. Pikni se nakon injekcije a danas se pikni recimo sada ako vadiš sutra. Ja sam se piknula u 18 a ujutro u 9 sam vadila Panoramu i bas ništa se nije dogodilo, test je normalno uspio.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bok cure. Nakon dugog vremena izbivanja s ove teme odlučila sam vam se vratit. Bila sam tu na početku i onda su nekako krenule sve neke loše vijesti i jednostavno sam se odlučila maknut. Nadam se da prihvaćate moj povratak 😉 mi smo sad u 13om tjednu,termin je 26.10. a za spol nećemo pitat. Čitala sam sve unazad i dodaknut ću se teme kolica i autosjedalice(jaje). Mislim da je svakako bolja opcija kvalitetno jaje sa isofix bazom. Osobno se zgražam kad vidim jaje u autu na prednjem sjedalu. Tko ima facebook svakako bi preporučila da pratite objave u grupi Savjeti i prodaja kolica te opreme za kolica,ja ih svaki dan pratim i moram reć da sam puno naučila i znam što želim za svoju bebu.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Vezano uz svrbež.. Imala sam Pupp u prvoj trudnoći, radila test na kolestazu, al to je sve ok bilo, na kraju mi ništa nije pomagalo osim kreme s kortikosteroidima, al su mi ju dali tek oko 38. tjedna, tada kao ne šteti bebi
Svejedno sam ju mogla korostit samo 7 dana pa pauza. Uglavnom, sva sam bila u ranama i cijele noći nisam spavala od svrbeža. I nakon poroda prošlo samo od sebe. To je navodno jako čest trudnički osip, obično bude najjači pred sam porod i onda nestane. Bojim se da mi se ne ponovi i u ovoj trudnoći, to su baš muke bile. 😣
Meni je koža općenito suha a sada pogotovo, i uvijek se volim dobro namastit od glave do pete 😅 Strah me strija ko đavla. Počela sam se mazat otkad sam vidjela + na testu 😅
Nekad koristim obično kokosovo ili bademovo na vlažnu kožu i povremeno ove kremice, naručila sa iHerb, imaju odlične recenzije i nisu skupe. Na ljeto ću se i maslinovim trackat.
https://ibb.co/KwrVVhY
https://ibb.co/TqhNqN7
Sortiraj odgovore
Najstariji