Marta14 je je, neka od cur ovde je bas pisala da joj to pomaze. Pokusaj, nemas sta izgubit
Da ali nemam tu sodu iz bio bio nego onu klasičnu.
A ništa bioaktiv do kraja dana, a sutra nešto lagano.
Primjetila sam i ja već par puta da čim jedem nešto s puno jaja da mi stomak bude težak. Očito sam sad pretjerala. Imam i ja visok šećer. Hvala vam valjda će se smiriti sutra,ako ne poslati ću muža po tu sodu
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Da ali nemam tu sodu iz bio bio nego onu klasičnu.
A ništa bioaktiv do kraja dana, a sutra nešto lagano.
Primjetila sam i ja već par puta da čim jedem nešto s puno jaja da mi stomak bude težak. Očito sam sad pretjerala. Imam i ja visok šećer. Hvala vam valjda će se smiriti sutra,ako ne poslati ću muža po tu sodu
Ma dok nemas proljev i povracanje nisi nista pokvareno pojela i to je najbitnije!! Inace dosta pripazi na rokove namirnica i sve dobro obradi 😃
Tea za mi je, ne znam uopce sta bi ti rekla,nikome tako nesto 😔...
Meni je prva trudnoca 🤰🏻,32 godine ,di prolete 🤷♀️
Da li se vi strogo pridržavate prehrane tj.da li izbjegavate hranu koja je “zabranjena”? Ja pazim, ali ponekad samo pojedem tunu. Mama mi je jučer donijela svježi domaći sir škripavac iako sam joj rekla prije da to ne bih smjela konzumirati u trudnoći. Nisam mogla odoliti i jela sam ga danas jer ga obožavam. Eto, sad mi je malo krivo jer sam “zgriješila”, ali opet se mislim... 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Meni je peta trudnoća, prva beba, planiram rodit u zaboku, al to još moram razmislit, 28 godina.
29 godina.. 2 trudnoća.. I ja planiram u Zaboku 😊
Ma daaaj, ja nisam čula jos nikakva iskustva, al mi se čini ok za rodit tamo. Otkuda si inače? Gdje vodis trudnoću?
Ja sam rodila prvog sina tamo a i najbliže mi.. Od 35 tjedna hodala na ctg kod njih a i mam 6 km do bolnice.
Mali je bio 4,5 kg i oboje smo super.. Nisu mu čak ni ključnu polomili kak znaju tak velikima.. Istina da sam se na mučila ali su bili super prema meni a i kasnije sestre.. Puno mi pomogle oko dojenja..
Trudnoću vodim u Zlataru. Ali je kada sam bila prvi puta trudna tamo bila jedna divna dr.a od nedavno je jedan zgubidan ak ga mogu tak nazvati.. Površan je ništa si ne za bilježi i baš sam ljuta..
Ali kak je ta korona nisam ostala sam tamo.. Vidjet ću jel ću promijeniti ak ovak nastavi..
Inače sam iz Bedekovčine
Mina ma ja ne vjerujem 😂 I ja sam u Zlataru kod gin. Ali sam stvarno zbog tog novog sarlatana odlucila trudnocu voditi na Bracaku. Kad sam dosla na pregled rekao mi je da nisam trudna. Uzas. Ne svida mi se nimalo 🙄 lagala sam sestri da zelim trudnocu voditi kod bivse doktorice koje je otisla na Bracak 🤷🏼♀️
Sad nas je vec 4 zabok 😁
Koja je to doktorica? Ja ih na zalost znam sve.
Borgudan. Al sam kod Furesa.
Taman za babinjak nakon korone 😂
Da li se vi strogo pridržavate prehrane tj.da li izbjegavate hranu koja je “zabranjena”? Ja pazim, ali ponekad samo pojedem tunu. Mama mi je jučer donijela svježi domaći sir škripavac iako sam joj rekla prije da to ne bih smjela konzumirati u trudnoći. Nisam mogla odoliti i jela sam ga danas jer ga obožavam. Eto, sad mi je malo krivo jer sam “zgriješila”, ali opet se mislim… 🤷♀️
Pa iskreno nisam neki preveliki ljubitelj mesnih narezaka i tih sireva koji su zabranjeni pa mi nije problem to nejest...tunu sam si priustila prosli tjedan, i mislim da ce mi puno teze biti izbjegavati te morske proizvode jer ih stvarno obozavam 😃
Cure jel ima koja trudnicki rinitis? Uopce ne mogu disat na nos a grlo me onda ubija jer disem na usta.. Probala sam sa morskom vodom, pa onim Pranarom sprejem.. to sve pomaze na 5 min
[link=https://lilypie.com][/link]
Curke imam pitanje, vi koje ste pile duphaston u kombinaciji sa utrogestanom do kojeg tjedna ste gà pile?
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Vidim cure iz Vt i Vž, blizu smo si 😊
Meni je treća trudnoća, prva je bila biokemijska, a druga - moja curica ❤. Imam 32 god i iz Koprivnice sam.
Sortiraj odgovore
Najstariji