Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    25. Travanj 2020. 15:59

Tea, koja tuga i bol, zao mi je radi malog batmana i radi vas, nezamislivo je kroz sto morate prolazit sad, budite si podrska, budite jedno uz drugo, maleni će vam uvijek biti u srcima i paziti na vas, nemojte odustati. Drzite se zajedno! Nema riječi utjehe, jedino je vrijeme lijek...drzite se ♥️

[/url

Ninche9
    25. Travanj 2020. 16:01

Tea nemoj gledat na ovaj tuzan rezultat kao neciju kaznu mozda je jednostavno priroda pogrijesila.. Zelim ti svako dobro i da prodes kroz ovo razdoblje uz podrsku najmilijih. 

Mina 29
    25. Travanj 2020. 16:17

isabelagregorijan

Mina 29

isabelagregorijan

Meni je peta trudnoća, prva beba, planiram rodit u zaboku, al to još moram razmislit, 28 godina.

29 godina.. 2 trudnoća.. I ja planiram u Zaboku 😊

Ma daaaj, ja nisam čula jos nikakva iskustva, al mi se čini ok za rodit tamo. Otkuda si inače? Gdje vodis trudnoću?

Ja sam rodila prvog sina tamo a i najbliže mi.. Od 35 tjedna hodala na ctg kod njih a i mam 6 km do bolnice. 
    Mali je bio 4,5 kg i oboje smo super.. Nisu mu čak ni ključnu polomili kak znaju tak velikima.. Istina da sam se na mučila ali su bili super prema meni a i kasnije sestre.. Puno mi pomogle oko dojenja..
    Trudnoću vodim u Zlataru. Ali je kada sam bila prvi puta trudna tamo bila jedna divna dr.a od nedavno je jedan zgubidan ak ga mogu tak nazvati.. Površan je ništa si ne za bilježi i baš sam ljuta..
    Ali kak je ta korona nisam ostala sam tamo.. Vidjet ću jel ću promijeniti ak ovak nastavi.. 
    Inače sam iz Bedekovčine 

• ela32
    25. Travanj 2020. 16:21

Tea jako mi je zao!! Nemam rijeci utjehe, osim da probate ti i muz biti jaki i jedno uz drugo kao nikad prije! Vjerujem da bol nece nikad totalno proci ali vjerujem da ce Bog (iako ne vjerujes) dati vam uskoro jos puno zdrave djecice koja ce vam umanjiti ovu tugu koju sad osjecate! Drzi se i probaj izaci iz ovoga svega jos jaca iako se sad vjerojatno to cini nemoguce!

2020
    25. Travanj 2020. 16:42

Tea 😞😞😞 drži se!!!  Puno sreće i brz oporavak želim od 💜

• Gonal
    25. Travanj 2020. 17:03

Tea, jako mi je zao! Drzite se oboje i skupite snage za dalje.

Ja imam 33 god, treca trudnoca, biokemijska, missed ab i sad nadam se da ce do kraja sve biti kako treba.
    Iz Like sam (Otočac) al jos cu odluciti hocu rodit u Gospicu ili u Petrovoj.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• LoMa
    25. Travanj 2020. 17:08

29 godina, prva trudnoca, planiram roditi u Petrovoj....vidim da gotovo nitko ne misli tamo??? 👀

Halila
    25. Travanj 2020. 17:10

Tea užasno mi je žao što kroz to prolazite. Želim vam svu snagu svijeta. Drži se! ☹

Marta14
    25. Travanj 2020. 17:17

Ja imam 31 i druga trudnoca. Nisam u Hr.. Prvo sam u Rijeci rodila.
    Dosle mi danas majice i haljina iz H&Ma, ogromno, vracam prvom prilikom ali u ducan.. Gotova sam sa online shoppingom

Martina1988
    25. Travanj 2020. 17:17

Tea..jako mi je zao, moja iskrena sucut..drzi se i ne gubi nadu za buducnost..izborit ces se ti za svoju srecicu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.