Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    24. Travanj 2020. 10:24

Čestitam na uspješnim pregledima... ❤️

Sise... Uglavnom su samo oko bradavica osjetljivosti, ali više ne toliko kao prije i prosarane su plavim venama i napuhane... Jos uvijek mogu isti grudnjak obuci, tako da nisu narasle

• je_le
    24. Travanj 2020. 10:30

Super vijesti cure! 😍❤️
    Mene grudi ne bole, jedino su bradavice osjetljive na dodir, ali ništa strašno. I dalje nosim isti broj grudnjaka, ali su vidljivo natečene što se vidi i po muzevoj reakciji 😂

Tejic
    24. Travanj 2020. 10:35

Marta14

Cure cestitam na uspjesnim pregledima 😊😊
    tejic normalno je da ju manje osjetis posto nisi mirna, nismo jos dosle u onde neke tjedne kad cemo lupanje osjetiti u bilo koje vrijeme, u bilo kakvom polozaju..
    Ja isto osjetim samo kada lezim na ledima, i moram pricekati neko vrijeme pa krene.. Tu i tamo dok sjedim me lupi. Jucer nije skoro cijeli dan i ja vec bila mislima na hitnoj, ali onda je krenulo navever ❤️

Marta hvala ti 💓 ja već krenula tipkati mail u privatnu polikliniku da se naručim za pregled 🤦‍♂️ 🙈
    I drugačije i osjetim sad ta lupkanja, javalja se uglavnom ispod pupka dosta nisko i ponekad osjetim ko da lupka po mjehuru pa moram ici odmah piskit 🙈 a prije sam osjetila i s lijeve strane trbuha i desne a sad samo dolje. Pročitala sam tu, netko je napisao da slatko razbudi bebu pa sam odmah išla jesti čokolino 😅
    Bosco hm sise, meni je bol prosla recimo prije kojih 2 tjedna i sad je oke 😃
    I čestitam svima na uspješnim pregledima 💖💖

Demetria
    24. Travanj 2020. 10:49

SmileA čestitam na uspješnom pregledu
    meni je isto muž odmah proučavao video i rekao: jesam ti rekao da je curica! Ali ginička je to vješto zavrtila u videu tako da sumnjam da je išta mogao vidjeti. A i bebica je stalno noge imala uza sebe skupljene.
    Da budem iskrena i ja mislim da je curica, nekako predosjećam to.

Grudi su mi već par tjedana veće od dosadašnjeg grudnjaka i sinoć kad sam se okupala sam skužila prave linije, morat ću i ja krenuti s mazanjem,a baš sam lijena oko toga.
    Je_le znači nije samo moj muž izbacio oči :) stalno se igra s njima ko malo dijete pa sam skužila da su bradavice i dalje na momente osjetljive,a li bome su teške moram priznati kad ih uzmem u ruku. Sumnjam da će više rasti.

A da spomenula sam baby watchera ginekologinji, rekla je nije baš da bi preporučila kupnju ali zna žene koje se uplaše ako predugo ne osjete bebe pa da to više koristi psihi iznad svega.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    24. Travanj 2020. 10:50

Bas mi je drago da je sve u redu i da su vam pregledi odlično prošli 😊❤️
    Tejic, preporučam ti, ako si u mogućnosti da si narucis Masov baby watcher. U ovakvim situacijama će te smiriti i bit će ti lakše čekati uzv 😊

Tejic
    24. Travanj 2020. 10:59

Princess Mimi

Tejic, preporučam ti, ako si u mogućnosti da si narucis Masov baby watcher. U ovakvim situacijama će te smiriti i bit će ti lakše čekati uzv 😊

Imam ga, samo je utrpan u ormaru pod najlonima pošto sređujemo stan  al pokušat ću danas doći do njega samo da dušu smirim :) 
    Cure što točno predstavlja i radi Doula i dal si je to isplativo uzeti? Ta žena navodno pruža podršku i potporu kroz cijelu trudnoću, savjetuje itd..jel tak? I nakon poroda je uz vas i pruža pomoć u prvim danima oko bebice?

Princess Mimi
    24. Travanj 2020. 11:08

Tejic

Princess Mimi

Imam ga, samo je utrpan u ormaru pod najlonima pošto sređujemo stanal pokušat ću danas doći do njega samo da dušu smirim :)
    Cure što točno predstavlja i radi Doula i dal si je to isplativo uzeti? Ta žena navodno pruža podršku i potporu kroz cijelu trudnoću, savjetuje itd..jel tak? I nakon poroda je uz vas i pruža pomoć u prvim danima oko bebice?

Tako je, ona ti je tu za sve nedoumice i podršku oko trudnoce, poroda i perioda nakon, dok se ti i beba privikavate na novu situaciju 😊
    Također uz tebe je na porodu, ako ti to želiš.

Princess Mimi
    24. Travanj 2020. 11:11

Što se doule tiče, ja ju ne budem angažirala jer će mama biti uz mene od prije poroda pa dok se sve ne naučimo i ne naviknemo, a muž će prisustvovati porodu😊

*Danas su nam stigli dugi rukavići iz Sinsaya i jako sam zadovoljna 😄
    https://ibb.co/PGW7WbB

Marta14
    24. Travanj 2020. 11:18

😍 Mimi daj mi reci kakvi su brojevi u usporedbi sa HM?

Tejic
    24. Travanj 2020. 11:21

Princess Mimi

Što se doule tiče, ja ju ne budem angažirala jer će mama biti uz mene od prije poroda pa dok se sve ne naučimo i ne naviknemo, a muž će prisustvovati porodu😊

*Danas su nam stigli dugi rukavići iz Sinsaya i jako sam zadovoljna 😄
    https://ibb.co/PGW7WbB

Ajmeeeee predivnoo 😍😍 kakva je kvaliteta? Koju velicinu si uzela i koliko dugo se ceka na dostavu? 🙂
    Ja nemam tu nikog osim svekrve, mama i moji su 90km dalje od mene, a frendice isto tak nemaju nekog iskustva 😅 raspitati cu se u poliklinici gdje sam radila privatne preglede pa cu odluciti 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.