Cure dajte otkrijte mi jos koju stranicu s koje se moze narucit roba za trudnice osim hm, asos i sl. Prolistala sam hm i sve one koje su mi ok nema broja vise. Ako budem ka u prvoj trudnoci, usporedo sa stomakom mi naraste i guzica pa iz profila u svemu izgledam ko kit 😒🙈 ja bi neke ful siroke haljine 😁
Ja sam sve sa Asosa narucila, vidjet cemo kad dode kakvo je. Inace sam i prije trudnoće sve od njih uzimala i uvijek sam bila zadovoljna
Ma i ja uvik sve sa asosa ali sve sta sam zabiljezila je out of stock... A mislim i ja se zurim a sve planiram litnju robu uzet i sad se kao zivciram jer nema brojeva. Samo je smijesno kako se brzo razgrabi sve za trudnice. 😒
U hr sam ja, u Zadru tocnije a inace sam iz Splita 😊
Što se tiče našeg mora, ništa od ove godine. Ja imam zabranu i duljih šetanja, a svakako ni vožnja po grbavim cestama lijepe naše mi ne ide u prilog. Bit će bolje nagodinu.
Ja zivim na moru.. Bude li s trudnoćom sve teklo kako triba, nadan se negdi na otok malo otic s muzem, bude li se smilo. Ko zna kako ce se situacija razvijat. S vjerom u najbolji razvoj idemo naprid, nema druge. 😌 Kako god bilo nijedno nece izac bez robice i da nema krevetić.. Nabavit ce se sve. Samo nek nam stignu zive i zdrave nase bebice..
A da, i mene je štufalo sta je vecina robe out of stock ili trenutno nedostupno. Imamo mi vrimena za sve, cure 😇🙋♀️
Dinosaurus, a Zalando?
Nekako vrijeme meni bas leti.. Neke su vec u 6tom mjesecu trudnoce 😁
.
Ja sam srecom blizu doma, imam 4-5h, tako da lako mozemo skociti po stvari.. Ili samo on..
Slazem se Skakavac, samo da su bebaci dobro 😍
I mi imamo 4,5-5h iz De al smo mi daleko od mora u Hrv
Beba mi se javlja zadnjih par dana, drukcije je nego u prvoj T.. Cekam da jos malo poraste da osjetim bas ono tup
Ja sam malo tuzna sto ne osjetim jos bebu onako kak spada 😔 prva mi je trudnoca pa se nadam da budem uskoro... Ima li netko tko je 20+ tt a da isto slabo ili nikako osjeti?
I posteljica mi je sprijeda pa se tjesim time...
Curke kada cete kreniti kupovati ove "krupnije" stvari, npr. krevetic, kolica,..? Neke stvari se cekaju i po par tjedana na isporuku, a iskreno bojim se prerano kupovati išta iako imam sasvim normalnu trudnocu.
Curke kada cete kreniti kupovati ove "krupnije" stvari, npr. krevetic, kolica,..? Neke stvari se cekaju i po par tjedana na isporuku, a iskreno bojim se prerano kupovati išta iako imam sasvim normalnu trudnocu.
Mi smo naručili komodu za robicu bebi, ona bi trevala stići u ponedjeljak, a kolica cemo dobiti na poklon. Kindu planiramo uzeti tamo krajem 5. Mjeseca kad okrecimo cijeli stan...
Ja san nekako mislila pričekat da prode korona i otprilike da 5.misec trudnoce bude pri kraju, da san sta vise sigurna u to da ce sve bit u redu. Triba razmišljat i da nan se sigurno nece dat po najvecin vrucinama ic po ducanima pa bi nastojala vise manje sve kroz 6.mj kupit za bebu, eventualno jos neke stvari naknadno narucivat s neta
Mi smo uzeli CoZee kolijevku, prematalicu s kadicom sa Baby helpa I iduci tjedan cu naruciti jaje (Be Safe Modular)
Tako da nam od velikih stvari ostaju samo kolica koja cemo kupiti kroz mjesec dva kad produ zabrane oko korone jer bi ih voljela uzivo isprobati.
Lakse je kad kupuješ iz mjeseca u mjesec nego kad se sve skupi 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji