Jooj borba za kilograme,ja sam 11tj i vec udebljala 5kg u ovoj trudnoci Ala mučnine ali nisam povraala😂😂😂tako da joooj strah mi je sta ce to na kraju biti .nikako ne mogu biti gladna.
Spavanje-trudim se i ja na Boku ali isto tako zna dogoditi da sebe uvatim da malo i lezim na stomak,planiram uzeti onaj jastuk za trudnice pa ce biti lakse kontrolirati spavanje.
Stitnjaca- ni ja ne pijem tabletu prije vadjenje krvi.rekli su mi da bolje ne
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vi koje niste u Hr, planirate ici prije poroda? Sad ne smijemo, a mene strah zadnja 2 mj ici🙈Mene bi inace muz pustio tamo sa malim i on bi se vratio raditi..
A svd mi je tamo, kolica, krevet.. 😁
Meni moja gin uvijek za kule govori ajmo probati dobiti samo jednu kilu mjesečno 🙂
I zasad je to tako, prošla 4mj, dobila 3-4kg, ali zadnje 2 sam dobila u 5 tjedana 🙈
Inače sam sva puna oblina i mislim da ću se svugdje popunjavati proporcionalno, to je moja sreća u nesreći...
Ja do 12tt nisam ništa kg dobila i onda odjednom krenulo. Evo u zadnja 3 tjedna sam dobila 3 kg! Ne jedem ništa puno vise nego prije, ali se slabo krećem.
Snovi.... i ja svašta živopisno sanjam... a neku večer sam sanjala da idem na pregled i da nikako ne mogu naći ordinaciju i na kraju propustila pregled... 😱
Donji dio leđa me i dalje boli, pogotovo ljeva strana od trtice. Samo sto nisam naručila jastuk za trudnice. Odlučila sam se za onaj punjen heljdinim ljuskicama jer je zdraviji. Da li ga koja od vas ima, zanimaju me iskustva?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam na minus dvije kako jako pazim sto jedem. Kako spavate? Ja užasno loše i sanjam noćne more. Noćas su me trudnu neki Kinezi omamljivali nekim uređajem da me otmu za prodaju organa😂😂😂
Hahaha, imam i ja cudne snove. Kazu normalna pojava u trudnoći 😅 Neki dan sam sanjala da trebam roditi i nema doktora u bolnici, pa sam se svađala tamo sa sestrama🙈🙈😂
Ja sam evo nocas sanjala da su mi neka 2 lika provalili u stan i da ja iz kuhinje bacam nozeve na njih, i da se nozevi zabijaju u njihova tijela, a oni ih vade i bacaju na mene i pogadaju mi noge, al ja nist ne osjetim, na kraju jednog omamim jer sam umocila noz u juhu (ne znam kako hahahaha) a drugi se predaje i govori mi da su me dosli spasiti da me netko ne otme, i ja laganini sa tim drugim premo balkona bjezim... Uzas... Muz mi je rekao da sam jako nemirna postala, da ga izlupam 😂😂
Cestitam svima tko vise nije oupač, ja nisam nikad bila, ali puno ljudi oko mene je, i znam da ne mogu bez toga, ili bar misle.
Ja ne mogu vjerovat, danas sam vadila krv za probir i u 22:06 mi dosao nalaz, sta su brzi 😳
I sta kaze nalaz?
Sve super 😊
Jutro!
Ma kilaža.. Nezz kaj da kazem, ja sam dobila neke 2 kg. A zatrudnila s 6 previše. Sad sam na 59 na 160cm. 🙄
Jutro!
Ma kilaža.. Nezz kaj da kazem, ja sam dobila neke 2 kg. A zatrudnila s 6 previše. Sad sam na 59 na 160cm. 🙄
Ja 173 visoka, 73 kg, ne sekiraj se za kile... One dođu i prođu... Racunaj na to da ce ti na izlazu iz bolnice otići minimalno 10 kg, ako ne i vise...
Jutro!
Ja 173 visoka, 73 kg, ne sekiraj se za kile… One dođu i prođu… Racunaj na to da ce ti na izlazu iz bolnice otići minimalno 10 kg, ako ne i vise…
Hvala :) da se ne vazem i ne znam kile, ja sam sebi sad najljepša ikad jer mi se trbuh poceo vidjet i to mi je bas lijepo 😁
Promijenila sam si sticker za 4 dana, kak su mi na ultrazvuku rekli
Ja sam na minus dvije kako jako pazim sto jedem. Kako spavate? Ja užasno loše i sanjam noćne more. Noćas su me trudnu neki Kinezi omamljivali nekim uređajem da me otmu za prodaju organa😂😂😂
Hahaha, imam i ja cudne snove. Kazu normalna pojava u trudnoći 😅 Neki dan sam sanjala da trebam roditi i nema doktora u bolnici, pa sam se svađala tamo sa sestrama🙈🙈😂
Ja sam evo nocas sanjala da su mi neka 2 lika provalili u stan i da ja iz kuhinje bacam nozeve na njih, i da se nozevi zabijaju u njihova tijela, a oni ih vade i bacaju na mene i pogadaju mi noge, al ja nist ne osjetim, na kraju jednog omamim jer sam umocila noz u juhu (ne znam kako hahahaha) a drugi se predaje i govori mi da su me dosli spasiti da me netko ne otme, i ja laganini sa tim drugim premo balkona bjezim… Uzas… Muz mi je rekao da sam jako nemirna postala, da ga izlupam 😂😂
hahahah, ovo je super. ja sam noćas sanjala da sam prokrvarila :( i krenula kao na hitnu, al sam se onda probudila. Morala sam na wc. poslije sam sanjala da me muž više ne voli
Sortiraj odgovore
Najstariji