Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    18. Travanj 2020. 10:48

SmileA
    Di si kako si?jel ti prosao izcjedaksad ce nam i kontrole😀😀😀malo straha ima i isto vrjeme jedva cekam😊
    Snovi- sanjala sam u pocetku trudnoce isto tako da me muz ne voli,krvarenje,ali ja mislim da je to nama sve nesto podsvjesno ,onda dodje svasta u san.I kad sam imala zabranjen odnos ,sanjala sam Orgazam 😂😂😂i to kao da je u stvarnosti 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Tejic
    18. Travanj 2020. 11:03

Hm snovi ja sanjala ovu noc potonuce Titanika 😂😂 a ocito je i malac nesto sanjao jer je bio cijelu noc aktivan, a kroz dan nista 😆
    Mi danas punimo ravnih 20tt 😁❤️ prosli smo pola puta 💕

happy_m
    18. Travanj 2020. 11:12

Tejic

Hm snovi ja sanjala ovu noc potonuce Titanika 😂😂 a ocito je i malac nesto sanjao jer je bio cijelu noc aktivan, a kroz dan nista 😆
    Mi danas punimo ravnih 20tt 😁❤️ prosli smo pola puta 💕

Sva se raznjezim kad to citam, jedva cekam da i ja svoje zlato oosjetim 😍😍

Ninche9
    18. Travanj 2020. 11:28

Ja sam napokon nabavila jastuk za dojenje
    Uopce ne znam kak sam mogla misliti da mogu kroz trudnocu bez njega? Bas je Spass al mi se cini malo pretvrd, ustvari ko da je prepunjen a ne znam kak izvaditi te perlice, ako netlo zna molim da mi napise.
    Meni je svaki petak pocetak novog tjedna trudnoce, cure ne mogu vjerovati da je punih 18tt iza mene kao da je proslo u sekundi i sve one odvratne mucnine zbog kojih sam rekla da je ovo zadnja trudnoca vec sam skoro zaboravila. Zivjela sam ko fikus danima.
    Jedva cekam da mi dode beba da se mazimo ljubimo da lezimo svi u krevetu.. I da opet perem i sortiram sve one mini hlacice bodice.. Jedva cekam bebicu to malo mirisljavo bespomocno klupko koje cemo maziti cijele dane

mc_mouse
    18. Travanj 2020. 11:30

Moji snovi su također teški masakr. 🤪
    Tako je isto bilo i u prvoj T. Smatram normalnim. 
    Jednom sam čak sanjala da me mm prevario pa sam ga počela “udarat” tokom sna. 
    Cijeli dan sam bila ljuta na njega 🤪🤪🤪

mc_mouse
    18. Travanj 2020. 11:31

Mana_Mare, ajme i ja sam satimaaaa budna. 
    Evo i nocas. Od 3 do pola6 

Napokon 2804
    18. Travanj 2020. 11:50

Srećom meni je samo problem zaspati, a kad zaspem i na wc idem u polu snu... Cak i nastavljam snove.. Rekla sam muzu da ce on po noci se ustajat i namještati bebu na sisu ak budem imala mlijeka i onda fino dic bebu da podrigne i vratit u kindu, jer ću ja vjerojatno bit u dubokom snu 

Marta14
    18. Travanj 2020. 11:53

Ima li netko tko uopce ne ide po noci u wc? Ja se budim, vrtim, bole kukovi al nista u wc..

Ninche valjda ce prestati ova glupost.. 😣Mi imamo godisnji krajem 5tog ali ne vjerujem da ce do tada stati

Dinosaurus
    18. Travanj 2020. 11:57

Marta14

Ima li netko tko uopce ne ide po noci u wc? Ja se budim, vrtim, bole kukovi al nista u wc..

Ninche valjda ce prestati ova glupost.. 😣Mi imamo godisnji krajem 5tog ali ne vjerujem da ce do tada stati

Jaa! 😁 Cudoooo! Ne idem nikako po noci ali zato u orvoj trudnoci sam se dizala i po 6 puta od pocetka trudnoce 🤭

Marta14
    18. Travanj 2020. 11:59

Dobro da nisam jedina 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.