Meni je tsh na zadnjem pregledu bio 5,7..pila sam euthyrox 25 pa mi je digla na 50..pregled mi je sad u pon i opet sam vadila krv nakon sto sam mjesec i po dana pila duplu dozu..sad cemo vidjet..rekla je da bi bilo idealno da ga spustimo ispod 2 tokom trudnoce
Mozda se smanji sam od sebe😀
Manje stresa svakako od kada sam prestala raditi..
To sam sve i ja citala, ali kako kaze orangina..samo pozitivno i bez puno stresa💪
Meni je tsh narastao preko 6,8 i tek sad su mi dali terapiju od 50. dok mi je bio 4,17 svi su mi govorili da ne panicarim i da nema potrebe za terapijom, a ja svugdje citala kako treba brzo reagirati i ovo ono. Endokrinolozi, nuklearci i ginekologica me gledali kao da sam malo luda jer panicarim. Tako da… 😏😏
Nekad treba i te doktore potaknuti..ja budem dosadna i inzistiram ali tako dobijem ono sta zelim..jer nisu svi azurni..tako da samo naprijed😀
Ja sam neki dan jela tartarski biftek😬 i bio mi je prefin i super mi je sjeo..tako da mislim da si mozemo priustiti sve za cime nam dolazi zelja
Evo jedna popodnevna škemba, do sad sam se samo ujutro slikala pa ne liči na ništa 😅
https://ibb.co/HTSHCp7
Predivna slikica😍
2020 prekrasna ti je slikica i ti naravno😍😍
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
2020
Ja pijem terapiju vec od prosle godine ,kad sam krenula u postupak IVF .onda mi je bila 3,6TSH ovako nebi trebala kao piti jer u granici normale ali za IVF morala tako da i sad pijem.i ako stvarno pokusavam razmisljati da je sve u redu,cak i prestala pusiti .
Neznam..meni je endokrinolog rekao da bi bilo idealno da ga spustimo ispod 2 u trudnoci..iako je 4 gornja granica..
Ja pijem 25 jedno 4 godine..otkad su mi otkrili stitnjacu..ali nisam bila bas previse azurna ni s pregledima ni sa terapijom..sada je skroz druga prica
Sigurna sam da je sve u redu😉
Teica
Predivni ste 😍😍nek je sve u redu i tako do kraja 😍😍
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ne bih se slozila s tim da trebamo bezbrizno jesti sve. Ima hrane koja je rizicna i preko koje se moze dobiti i e. Coli i listerija ili salmonela i svasta jos nesto. Ok, nije tako cesto da se dobije ali cemu riskirat u tih 9mj. kad trebas zastitit i sebe i bebu. Ne znam... Ima nekih bakterija koje se kod odraslih ocituju u obliku obicne prehlade a mogu uzrokovati spontani. Mislim svakom svoje naravno, ali da je to sve toliko bezazleno, nije. 😬
Ne bih se slozila s tim da trebamo bezbrizno jesti sve. Ima hrane koja je rizicna i preko koje se moze dobiti i e. Coli i listerija ili salmonela i svasta jos nesto. Ok, nije tako cesto da se dobije ali cemu riskirat u tih 9mj. kad trebas zastitit i sebe i bebu. Ne znam… Ima nekih bakterija koje se kod odraslih ocituju u obliku obicne prehlade a mogu uzrokovati spontani. Mislim svakom svoje naravno, ali da je to sve toliko bezazleno, nije. 😬
Pa ja se slazem. . Meni je i gin. u pocetku rekla da pazim i sta da ne jedem, i to mi je 2x ponavljala i jos rekla muzu za slucaj da nisam skuzila 🤭
Ja iskreno ne pazim nesto previse, ali nikad se ni nisam nezdravo hranila. Jedino sto mi je doktorica rekla da ne jedem je domaci svjezi sir i opcenito domace nepreradene proizvode, nepreradeno meso a ostalo je rekla da jedem sto mi se u tom trenutku jede 🙂
Martina1988 imam ja hipotireozu, pijem tablete i u trudnoci kontroliraju krv svaki mjesec. Sad mi je visok TSH na zadnjem nalazu. Kako je kod tebe?
[left]Demetria pijem sve na bazi limuna, dumbira, Donat Mg, to mi nekako najbolje pase uz ova stalna povracanja 😣[/left]
[left]Kavu i cappuccino inace pijem dosta a sad ne mogu smisliti![/left]
[left]Mina 29 za sto si vadila krv? Ja jutros za sindrome i secer, rubeolu. Secer na granici a za rubeolu su rekli da sam valjda preboljela ranije (ja nemam pojma).[/left]
želja super za pregled, bebica bas lijepo napreduje! ☺
Vadila sam za krvnu grupu, antitijela jer sam negativna krvna grupa., zatim za kombinirani i tsh ft3 jer imam hipotireozu i hašimoto pa češće moram i još su bile jedno 3 stavke bome neznam šta 🙈😂
Sortiraj odgovore
Najstariji