Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina1988
    17. Travanj 2020. 20:06

NinaJ

Martina1988

Meni je tsh na zadnjem pregledu bio 5,7..pila sam euthyrox 25 pa mi je digla na 50..pregled mi je sad u pon i opet sam vadila krv nakon sto sam mjesec i po dana pila duplu dozu..sad cemo vidjet..rekla je da bi bilo idealno da ga spustimo ispod 2 tokom trudnoce
    Mozda se smanji sam od sebe😀
    Manje stresa svakako od kada sam prestala raditi..
    To sam sve i ja citala, ali kako kaze orangina..samo pozitivno i bez puno stresa💪

Meni je tsh narastao preko 6,8 i tek sad su mi dali terapiju od 50. dok mi je bio 4,17 svi su mi govorili da ne panicarim i da nema potrebe za terapijom, a ja svugdje citala kako treba brzo reagirati i ovo ono. Endokrinolozi, nuklearci i ginekologica me gledali kao da sam malo luda jer panicarim. Tako da… 😏😏

Nekad treba i te doktore potaknuti..ja budem dosadna i inzistiram ali tako dobijem ono sta zelim..jer nisu svi azurni..tako da samo naprijed😀

Martina1988
    17. Travanj 2020. 20:08

Ja sam neki dan jela tartarski biftek😬 i bio mi je prefin i super mi je sjeo..tako da mislim da si mozemo priustiti sve za cime nam dolazi zelja

Martina1988
    17. Travanj 2020. 20:12

2020

Evo jedna popodnevna škemba, do sad sam se samo ujutro slikala pa ne liči na ništa 😅
    https://ibb.co/HTSHCp7

Predivna slikica😍

Vita26
    17. Travanj 2020. 20:15

2020 prekrasna ti je slikica i ti naravno😍😍

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Martina1988

Vita26

2020
    Ja pijem terapiju vec od prosle godine ,kad sam krenula u postupak IVF .onda mi je bila 3,6TSH ovako nebi trebala kao piti jer u granici normale ali za IVF morala tako da i sad pijem.i ako stvarno pokusavam razmisljati da je sve u redu,cak i prestala pusiti .

Neznam..meni je endokrinolog rekao da bi bilo idealno da ga spustimo ispod 2 u trudnoci..iako je 4 gornja granica..
    Ja pijem 25 jedno 4 godine..otkad su mi otkrili stitnjacu..ali nisam bila bas previse azurna ni s pregledima ni sa terapijom..sada je skroz druga prica
    Sigurna sam da je sve u redu😉

Vita26

Teica
    Predivni ste 😍😍nek je sve u redu i tako do kraja 😍😍

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Dinosaurus
    17. Travanj 2020. 20:18

Ne bih se slozila s tim da trebamo bezbrizno jesti sve. Ima hrane koja je rizicna i preko koje se moze dobiti i e. Coli i listerija ili salmonela i svasta jos nesto. Ok, nije tako cesto da se dobije ali cemu riskirat u tih 9mj. kad trebas zastitit i sebe i bebu. Ne znam... Ima nekih bakterija koje se kod odraslih ocituju u obliku obicne prehlade a mogu uzrokovati spontani. Mislim svakom svoje naravno, ali da je to sve toliko bezazleno, nije. 😬

Marta14
    17. Travanj 2020. 20:22

Dinosaurus

Ne bih se slozila s tim da trebamo bezbrizno jesti sve. Ima hrane koja je rizicna i preko koje se moze dobiti i e. Coli i listerija ili salmonela i svasta jos nesto. Ok, nije tako cesto da se dobije ali cemu riskirat u tih 9mj. kad trebas zastitit i sebe i bebu. Ne znam… Ima nekih bakterija koje se kod odraslih ocituju u obliku obicne prehlade a mogu uzrokovati spontani. Mislim svakom svoje naravno, ali da je to sve toliko bezazleno, nije. 😬

Pa ja se slazem. . Meni je i gin. u pocetku rekla da pazim i sta da ne jedem, i to mi je 2x ponavljala i jos rekla muzu za slucaj da nisam skuzila 🤭

happy_m
    17. Travanj 2020. 20:24

Ja iskreno ne pazim nesto previse, ali nikad se ni nisam nezdravo hranila. Jedino sto mi je doktorica rekla da ne jedem je domaci svjezi sir i opcenito domace nepreradene proizvode, nepreradeno meso a ostalo je rekla da jedem sto mi se u tom trenutku jede 🙂

Mina 29
    17. Travanj 2020. 20:27

Orangina

Martina1988 imam ja hipotireozu, pijem tablete i u trudnoci kontroliraju krv svaki mjesec. Sad mi je visok TSH na zadnjem nalazu. Kako je kod tebe?

[left]Demetria pijem sve na bazi limuna, dumbira, Donat Mg, to mi nekako najbolje pase uz ova stalna povracanja 😣[/left]

[left]Kavu i cappuccino inace pijem dosta a sad ne mogu smisliti![/left]

[left]Mina 29 za sto si vadila krv? Ja jutros za sindrome i secer, rubeolu. Secer na granici a za rubeolu su rekli da sam valjda preboljela ranije (ja nemam pojma).[/left]

želja super za pregled, bebica bas lijepo napreduje! ☺

Vadila sam za krvnu grupu, antitijela jer sam negativna krvna grupa., zatim za kombinirani i tsh ft3 jer imam hipotireozu i hašimoto pa češće moram i još su bile jedno 3 stavke bome neznam šta 🙈😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.