2020
Ja pijem terapiju vec od prosle godine ,kad sam krenula u postupak IVF .onda mi je bila 3,6TSH ovako nebi trebala kao piti jer u granici normale ali za IVF morala tako da i sad pijem.i ako stvarno pokusavam razmisljati da je sve u redu,cak i prestala pusiti .
I ja sam prije IVF vadila, bio mi ispod 2.. pa valjda malo podivljao u trudnoći. Ali meni ta endokrinologinja govori ma joooj to ti ne zna svatko ni dobro očitat, to je osjetljivo, zavisi u kojem si laboratoriju.. Ugl kako me ona malo smirila (a ronila sam suze par dana) nisam ni pila terapiju i jednostavno samo okrenula na pozitivu. Ali sad ako mi nalaz ne bude dobar pit cu euthyrox i nema brige.
Ma i ja mislim da se više odnosi na neprovjerene domaće mlade sireve... I ja jedem sve što i do sada, malo više pazim da je zdravo i raznovrsno.
Ali... ALI kako ću bez školjaka preko ljeta, to me najviše muči!!! Mislim da se s kamenicama i mušulama ne bih trebala zezat 😭😭 obožavam ih sve! Živim na moru i to će mi biti teško izdržati. Šta vi mislite?
Ne bih se slozila s tim da trebamo bezbrizno jesti sve. Ima hrane koja je rizicna i preko koje se moze dobiti i e. Coli i listerija ili salmonela i svasta jos nesto. Ok, nije tako cesto da se dobije ali cemu riskirat u tih 9mj. kad trebas zastitit i sebe i bebu. Ne znam… Ima nekih bakterija koje se kod odraslih ocituju u obliku obicne prehlade a mogu uzrokovati spontani. Mislim svakom svoje naravno, ali da je to sve toliko bezazleno, nije. 😬
Pa ja se slazem. . Meni je i gin. u pocetku rekla da pazim i sta da ne jedem, i to mi je 2x ponavljala i jos rekla muzu za slucaj da nisam skuzila 🤭
Ja sam isto ful pazila na pocetku i jela propisno..ali sad u zadnje vrijeme kako mi se vratio apetit si priustim sve..
A u drugu ruku slazem se i s vama..opreza nikad dosta
Ali sam ponosna na sebe sta sam nakon 15 godina prestala pusiti😀
Nadam se samo da ce tako ostati i nakon sta rodim..
Ja jedem sve i domaci svježi sir i meso domaće. Jela sam i u prvoj trudnoći i apsolutno ništa mi se nije desilo. Ne znam ja sam nekako uživala u trudnoći više nego se stresirala i opterečivala hranom koju jedem i šta pijem 😏
url=https://lilypie.com]
Ma i ja mislim da se više odnosi na neprovjerene domaće mlade sireve… I ja jedem sve što i do sada, malo više pazim da je zdravo i raznovrsno.
Ali… ALI kako ću bez školjaka preko ljeta, to me najviše muči!!! Mislim da se s kamenicama i mušulama ne bih trebala zezat 😭😭 obožavam ih sve! Živim na moru i to će mi biti teško izdržati. Šta vi mislite?
Sta da ti kazem? I ja zivim na moru i jos mi od muza tata ribar
Kamenice nisam bas ljubitelj ali musule i kapesante..morat cu odseliti taj dan kad se bude jelo..hehe
Ma i ja mislim da se više odnosi na neprovjerene domaće mlade sireve… I ja jedem sve što i do sada, malo više pazim da je zdravo i raznovrsno.
Ali… ALI kako ću bez školjaka preko ljeta, to me najviše muči!!! Mislim da se s kamenicama i mušulama ne bih trebala zezat 😭😭 obožavam ih sve! Živim na moru i to će mi biti teško izdržati. Šta vi mislite?
Na mlade sireve, na neobradeno meso i mesne proizvode, na veliku ribu koja dugo zivi u moru i tako joj se nakupi ziva (mislim da je ok pojest ponekad), ananas se ne smi jesti, kad dode dinja nju morate dobro oprati jer moze na kozi imat neku glupu bakteriju (to sam proslu trudnocu procitala tek nakon non salantno opranih i pojedenih 5 dinja 😁), svo voce dobro oprati takoder jer moze na kori bit e. Coli ali to vjer znate i otprije. Vecinom je sve nekako sa vise opreza ali neke stvari ipak se ne bi trebale jest i stvarno ih nema puno
A za skoljke pa evo ako znas da je ful svjeze ne znam zasto ih ne bi smila jest. Naravno mislim na termicki obradene skoljke tipa na buzaru ili sa zara ili kako vec volis. Sad bi i ja skoljke na buzaru mljac haha 😂
_ana_cekaj sad ce kile krenut 😜😜 kad je tebi termin? ubaci se u listu
11.09 bi trebao biti taj dan....e sad vidjet cemo sta ce reci.... neznam kako da napravim ovu slikicu dolje sto vam pise koliko ste trudne?😳🤔
url=https://lilypie.com]
Ooo vidim da se o hrani priča 🐽
Ja nisam s kora pa nemam problem školjaka 😂 ja se informiram o tome sto je preporučeno jesti, sto ne, ali ne mogu reci da se slijepo toga držim...moji su sa sela i imam sve domaće te kobasice, spek, sireve i te neprerađene stvari..ne znam je li to super sigurno, ali osjećam se sigurno...
Martina bravo za prestanak pusenja!! Nase mrvice su nam najveca motivacija. Za njih mozemo sve i puno vise nego mislimo.
Moja frendica je kao mala curica pitala svoju mamu mama a zasto tebi iz usta smrdi kad mi das pusu a tati ne smrdi? (mama joj je bila pusac) i zena je istog dana bacila cigarete i vise nikad u životu nije nijednu zapalila...
Sortiraj odgovore
Najstariji