Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    18. Travanj 2020. 13:35

Mabel, probaj vidjeti "Dalia" na Vrbanima

Marta14
    18. Travanj 2020. 13:37

https://ibb.co/WPBzsnG
    Tamo ja inace balone kupujem, vidim na netu ima probaj pitati valjda imaju trenutno. 🤞🤞

• SmileA
    18. Travanj 2020. 13:39

Vita26

SmileA
    Di si kako si?jel ti prosao izcjedaksad ce nam i kontrole😀😀😀malo straha ima i isto vrjeme jedva cekam😊
    Snovi-sanjala sam u pocetku trudnoce isto tako da me muz ne voli,krvarenje,ali ja mislim da je to nama sve nesto podsvjesno ,onda dodje svasta u san.I kad sam imala zabranjen odnos ,sanjala sam Orgazam 😂😂😂i to kao da je u stvarnosti 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

Vita26 hehe evo me guram nekako😁 zadnja 2-3 dana uzasni bolovi u ledima, tijelu, pritisak, zatezanje, oka nisam sklopila i jucer navecer popila magnezij, spavala ovu noc ko beba a dns preporodena, kao da mi je netko skinuo 10 ljudi s mene, a nema pritiska ni zatezanja!😃 Hvala na savjetu i tebi i svim drugim curama koje su mi preporucile magnezij 🤗😘 Iscjedak jos nije prosao, cak jucer kad sam popila magnezij kao da ga je malo vise bilo, valjda se sve opusta, isto jedva cekam pregled samo da bude sve u redu i da vidim sta je s tim hematomom, i naravno strah me jako ali puno molim i vjerujem da ce sve biti u redu🙏❤️
    Sto se snova tice isto svega i svacega svaku noc!

🌈💙👣🙏

happy_m
    18. Travanj 2020. 13:56

Marta14

I ja sam tamo kupila konfete neki dan, javila se na mail i isti dan preuzela kod njih 😃 
    Samo da vam kazem, stigli su mi grudnjaci iz H&M-a i odusevljena sam, sve preporuke!

Vita26
    18. Travanj 2020. 13:59

Vitae
    Ja sam gledala u bubamara ,tam imad izbor jastuka.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Ninche9
    18. Travanj 2020. 14:26

Vita ja sam u De, uzela sam marku Theraline koja je kao jako dobra. Punjenje je sitnim kuglicama. 
    Imala sam u prvoj T jastuk iz kauflanda za 10e, punjenje je bilo spuzva, super za spavanje a jako los kad sam dojila nista mi nije pomogao u potpori. 
    Preporucam punjenje tim kuglicama, jedna cura je uzela iz slovenije i zadovoljna je al ne znam tko? 

tashee7
    18. Travanj 2020. 14:33

ja sam si jastuk naručila preko stranice Mamin Malček. Fora je bilo kaj su mi javili da nemaju na stanju i već sam mislila tražit pare nazad i onda su mi javili da su dobili i da šalju poklon :) a sad više ni nisu na sniženju.
    a jučer mi je stigla robica iz Reserveda. cure moje, rastopila sam se kad sam vidla te male bodiće i čarapice... preslatko nešto 

nada23
    18. Travanj 2020. 14:43

Da li koja od vas ima iskustva sa jastukom punjenim ljuskicama heljde? Našla sam jedan preko stranice heraclea-jastuci i mislim ga naručiti. Malo me strah da nije pretvrd, a opet čitala sam da heljda djeluje protiv bolova u ledjima,glavobolje Itd. pa se mislim da se treba samo naviknuti.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

happy_m
    18. Travanj 2020. 14:51

Mana_Mare

happy_m

Marta14

I ja sam tamo kupila konfete neki dan, javila se na mail i isti dan preuzela kod njih 😃
    Samo da vam kazem, stigli su mi grudnjaci iz H&M-a i odusevljena sam, sve preporuke!

Imas mozda link od grudnjaka, da vidm kad budem narucivala sljedeci put. Ja prosli tjedan narucila neku robicu, i tek se sutradan sjetila da nisam gledala grudnjake. Eto trudnickog mozga 🤦😂

Skinula sam si aplikaciju od H&M-a i tamo nasla i narucila https://ibb.co/K9q4RKq evo tu ti je slikica, s time da su napravljeni i za dojenje, vrlo je ugodan i mekan, ima tri kopce i dovoljno je siroka traka da nigdje ne steze 😃

Skakavac
    18. Travanj 2020. 14:54

Dobar dan :)) ja evo danas narucila troje gaćice, dva grudnjaka i pamučnu haljinicu, sve s H&Ma.. Nisan dosada nikad narucivala pa se nadam da ce bit ok 😅 vidim pisete o snovima, ja ponekad sanjam. Ali kad sanjam, to bude nesto sta mi na pamet nikad nebi palo.. Spavam bez jastuka, gledam i ja di ga narucit.. Cure su pohvalile onaj s Maminog malčeka, da ne gubi formu i da ima je dosta dobar.. Taj od heljde mi zvuci super :)))
    E da, u ponediljak sam na OGTTu. Vec mi je panika 🙄🤧 idem privatno, nisu rekli nista osim da dodem na tašte.. Ja cu dan ranije do nekih 8 sati plafon zadnje pojist.. Pa sta dragi Bog da.
    Vidim sve ste ok, pune se i tjedni polako.. Bit ce ova grupa sve veselija i s vise pitanja, kako vrime odmiče 🤩💞
    Ja danas za rucak krem juha od povrća i pizza hahaha nisam otkada pa eto.. Da ne gledam u njih dok jedu 😝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.