Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    17. Travanj 2020. 21:31

Bravo za cigarete Martina i ja sam prestala ma čak i par dana prije nego sam saznala.. Zgadile mi se odmah.. Tako je bilo i sa prvom trudnoćom..
    A šta se tiče hrane nemam problema.. Ionako skoro ni ne jedem 😂🙈 doručak neki na silu. Ručak kuhano kolko mogu i nema dalje.. Ostalo jabuke pojedem skoro kiču hehe.. Baš mi pašu.. I jogurt.. 
    Ak kad se apetit otvori.. Ajme.. Sa malim sa obožavala poliko salamu.. Znači obožavala.. Ono najgore ali tako je... Sad ću vidjeti kak bude.. 

Napokon 2804
    17. Travanj 2020. 22:04

Pusit sam prestala cim sam vidjela pozitivan test, ustvari tog trenutka sam se toliko tresla da sam mahinalno zapalila cigaru, i to mi je bila zadnja... Strasno me vuce, ali necu...
    Od hrane mi je ginic rekla da jedem sta mi pase zbog mucnina, a sad mi ništa nije govorila a jedem sve normalno... Ali kobasica domaca mi je njamiii

Marta14
    17. Travanj 2020. 22:12

_ana_

Marta14

_ana_cekaj sad ce kile krenut 😜😜 kad je tebi termin? ubaci se u listu

11.09 bi trebao biti taj dan….e sad vidjet cemo sta ce reci…. neznam kako da napravim ovu slikicu dolje sto vam pise koliko ste trudne?😳🤔

Klikni na neku traku, npr. moju i onda odaberes sta zelis i na kraju ides pod Forums i Pseudo HTML . Dobijes link koji kopiras i ides na svoj Profil staviti. 

Bosco
    17. Travanj 2020. 22:56

Cestitam svima tko vise nije oupač, ja nisam nikad bila, ali puno ljudi oko mene je, i znam da ne mogu bez toga, ili bar misle. 

Ja ne mogu vjerovat, danas sam vadila krv za probir i u 22:06 mi dosao nalaz, sta su brzi 😳

Napokon 2804
    17. Travanj 2020. 23:21

Bosco

Cestitam svima tko vise nije oupač, ja nisam nikad bila, ali puno ljudi oko mene je, i znam da ne mogu bez toga, ili bar misle.

Ja ne mogu vjerovat, danas sam vadila krv za probir i u 22:06 mi dosao nalaz, sta su brzi 😳

I sta kaze nalaz? 

• celaena
    17. Travanj 2020. 23:31

I mi smo puno odlucniji za zenska imena, a evo vec drugi decko :D 
    Svidjaju nam se hrvatska imena pa gledamo u tom smjeru :) 

Sto se tice hrane, sve jedem, ali umjereno. Evo do sada 3kg u plusu, vidjet cemo do kraja 😅 
    I ja imam kontrolu kod endo iduci tj, ali preskocit cu ju s obzirom na okolnosti. Svi dosadasnji nalazi mi imaju dobre rezultate za tsh i glukozu pa cu samo nastaviti istu terapiju do daljnjeg.

Happymom
    18. Travanj 2020. 00:47

Koliko ste se vi koje niste imale nikakve mučnine udebljale? Ja sam u 14.tjednu već bila na +4kg,nije mi ništa rekla da je previše, ali mi se kad vidin koliko su neke od vas dobile stvarno čini dosta.

Maskota85
    18. Travanj 2020. 00:58

Prva trudnoca +37kg 😁😁s tim da kad sam se vratila raditi su sve kile otisle a stim da sam velike mucnine imala i jako puno sam povracala. Sad u ovoj trudnoci sam na +4kg, kad sam stala na vagu,skoro sam se zrusila jer sam bila uvjerena da nisam nista dobila 🙄.  Do sada sam imala malo mucnina. Obnavljamo si stan, trenutno smo malo kod mojih,malo kod dragoga ,drugi kuhaju, ja odmaram,bit ce veselo opet a kilama. 

mc_mouse
    18. Travanj 2020. 05:34

Ajme šta ste se raspisale 😂
    Nego na kojoj stranici smo izgubile popis?
    Teice slike su predivne, inače dr. Rosso je moj privatni ginekolog godinama, iako sam se odselila iz Osijeka  120km dalje 😆 i sve si mislim nazvati da pitam jel rade 4D u ovo vrijeme pandemije, sad si me usrećila kad sam vidjela tvoju objavu. Ja sam planirala kod nj u 22tj, tako sam i sa prvim išla i odma mi je iskomunicirao da mali ima proširenje bubrežnog kanala. Tako da mu je oprema vrhunska 🥰
    Hrana, što se tiče hrane, trudim se izbjegavati svježi domaći sir i odbacila sam tunu 😆
    Štitnjača ja imam hipertireozu i hašimoto, moj TSH je 0.1, ft3 i ft4 vraćeni u normalu, antiTPO mi je preko 200. Nisam pod terapijom, u utorak opet idem vaditi krv. 

mc_mouse
    18. Travanj 2020. 05:37

U prvoj trudnoći sam dobila 12-13kg, sad sam već sigurno na 5 + 😅
    Ne pušim, ne pijem 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.