Bravo za cigarete Martina i ja sam prestala ma čak i par dana prije nego sam saznala.. Zgadile mi se odmah.. Tako je bilo i sa prvom trudnoćom..
A šta se tiče hrane nemam problema.. Ionako skoro ni ne jedem 😂🙈 doručak neki na silu. Ručak kuhano kolko mogu i nema dalje.. Ostalo jabuke pojedem skoro kiču hehe.. Baš mi pašu.. I jogurt..
Ak kad se apetit otvori.. Ajme.. Sa malim sa obožavala poliko salamu.. Znači obožavala.. Ono najgore ali tako je... Sad ću vidjeti kak bude..
Pusit sam prestala cim sam vidjela pozitivan test, ustvari tog trenutka sam se toliko tresla da sam mahinalno zapalila cigaru, i to mi je bila zadnja... Strasno me vuce, ali necu...
Od hrane mi je ginic rekla da jedem sta mi pase zbog mucnina, a sad mi ništa nije govorila a jedem sve normalno... Ali kobasica domaca mi je njamiii
_ana_cekaj sad ce kile krenut 😜😜 kad je tebi termin? ubaci se u listu
11.09 bi trebao biti taj dan….e sad vidjet cemo sta ce reci…. neznam kako da napravim ovu slikicu dolje sto vam pise koliko ste trudne?😳🤔
Klikni na neku traku, npr. moju i onda odaberes sta zelis i na kraju ides pod Forums i Pseudo HTML . Dobijes link koji kopiras i ides na svoj Profil staviti.
Cestitam svima tko vise nije oupač, ja nisam nikad bila, ali puno ljudi oko mene je, i znam da ne mogu bez toga, ili bar misle.
Ja ne mogu vjerovat, danas sam vadila krv za probir i u 22:06 mi dosao nalaz, sta su brzi 😳
Cestitam svima tko vise nije oupač, ja nisam nikad bila, ali puno ljudi oko mene je, i znam da ne mogu bez toga, ili bar misle.
Ja ne mogu vjerovat, danas sam vadila krv za probir i u 22:06 mi dosao nalaz, sta su brzi 😳
I sta kaze nalaz?
I mi smo puno odlucniji za zenska imena, a evo vec drugi decko :D
Svidjaju nam se hrvatska imena pa gledamo u tom smjeru :)
Sto se tice hrane, sve jedem, ali umjereno. Evo do sada 3kg u plusu, vidjet cemo do kraja 😅
I ja imam kontrolu kod endo iduci tj, ali preskocit cu ju s obzirom na okolnosti. Svi dosadasnji nalazi mi imaju dobre rezultate za tsh i glukozu pa cu samo nastaviti istu terapiju do daljnjeg.
Koliko ste se vi koje niste imale nikakve mučnine udebljale? Ja sam u 14.tjednu već bila na +4kg,nije mi ništa rekla da je previše, ali mi se kad vidin koliko su neke od vas dobile stvarno čini dosta.
Prva trudnoca +37kg 😁😁s tim da kad sam se vratila raditi su sve kile otisle a stim da sam velike mucnine imala i jako puno sam povracala. Sad u ovoj trudnoci sam na +4kg, kad sam stala na vagu,skoro sam se zrusila jer sam bila uvjerena da nisam nista dobila 🙄. Do sada sam imala malo mucnina. Obnavljamo si stan, trenutno smo malo kod mojih,malo kod dragoga ,drugi kuhaju, ja odmaram,bit ce veselo opet a kilama.
Ajme šta ste se raspisale 😂
Nego na kojoj stranici smo izgubile popis?
Teice slike su predivne, inače dr. Rosso je moj privatni ginekolog godinama, iako sam se odselila iz Osijeka 120km dalje 😆 i sve si mislim nazvati da pitam jel rade 4D u ovo vrijeme pandemije, sad si me usrećila kad sam vidjela tvoju objavu. Ja sam planirala kod nj u 22tj, tako sam i sa prvim išla i odma mi je iskomunicirao da mali ima proširenje bubrežnog kanala. Tako da mu je oprema vrhunska 🥰
Hrana, što se tiče hrane, trudim se izbjegavati svježi domaći sir i odbacila sam tunu 😆
Štitnjača ja imam hipertireozu i hašimoto, moj TSH je 0.1, ft3 i ft4 vraćeni u normalu, antiTPO mi je preko 200. Nisam pod terapijom, u utorak opet idem vaditi krv.
U prvoj trudnoći sam dobila 12-13kg, sad sam već sigurno na 5 + 😅
Ne pušim, ne pijem 🤷🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji