Ja sam na minus dvije kako jako pazim sto jedem. Kako spavate? Ja užasno loše i sanjam noćne more. Noćas su me trudnu neki Kinezi omamljivali nekim uređajem da me otmu za prodaju organa😂😂😂
Hahaha, imam i ja cudne snove. Kazu normalna pojava u trudnoći 😅 Neki dan sam sanjala da trebam roditi i nema doktora u bolnici, pa sam se svađala tamo sa sestrama🙈🙈😂
Ja sam evo nocas sanjala da su mi neka 2 lika provalili u stan i da ja iz kuhinje bacam nozeve na njih, i da se nozevi zabijaju u njihova tijela, a oni ih vade i bacaju na mene i pogadaju mi noge, al ja nist ne osjetim, na kraju jednog omamim jer sam umocila noz u juhu (ne znam kako hahahaha) a drugi se predaje i govori mi da su me dosli spasiti da me netko ne otme, i ja laganini sa tim drugim premo balkona bjezim… Uzas… Muz mi je rekao da sam jako nemirna postala, da ga izlupam 😂😂
hahahah, ovo je super. ja sam noćas sanjala da sam prokrvarila :( i krenula kao na hitnu, al sam se onda probudila. Morala sam na wc. poslije sam sanjala da me muž više ne voli
Ajme i ja sam sanjala čak 2 puta da me muž vise ne voli. Grozan osjećaj. Bila sam tako sretna kada sam se probudila, a on kraj mene. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam na minus dvije kako jako pazim sto jedem. Kako spavate? Ja užasno loše i sanjam noćne more. Noćas su me trudnu neki Kinezi omamljivali nekim uređajem da me otmu za prodaju organa😂😂😂
Hahaha, imam i ja cudne snove. Kazu normalna pojava u trudnoći 😅 Neki dan sam sanjala da trebam roditi i nema doktora u bolnici, pa sam se svađala tamo sa sestrama🙈🙈😂
Ja sam evo nocas sanjala da su mi neka 2 lika provalili u stan i da ja iz kuhinje bacam nozeve na njih, i da se nozevi zabijaju u njihova tijela, a oni ih vade i bacaju na mene i pogadaju mi noge, al ja nist ne osjetim, na kraju jednog omamim jer sam umocila noz u juhu (ne znam kako hahahaha) a drugi se predaje i govori mi da su me dosli spasiti da me netko ne otme, i ja laganini sa tim drugim premo balkona bjezim… Uzas… Muz mi je rekao da sam jako nemirna postala, da ga izlupam 😂😂
hahahah, ovo je super. ja sam noćas sanjala da sam prokrvarila :( i krenula kao na hitnu, al sam se onda probudila. Morala sam na wc. poslije sam sanjala da me muž više ne voli
Ajme i ja sam sanjala čak 2 puta da me muž vise ne voli. Grozan osjećaj. Bila sam tako sretna kada sam se probudila, a on kraj mene. 😍
sva sreća pa moj nije spavao kraj mene. inače ga već u polusnu krenem tući. jer je meni teško, jelte
Jutro!
Ma kilaža.. Nezz kaj da kazem, ja sam dobila neke 2 kg. A zatrudnila s 6 previše. Sad sam na 59 na 160cm. 🙄
Ja 173 visoka, 73 kg, ne sekiraj se za kile… One dođu i prođu… Racunaj na to da ce ti na izlazu iz bolnice otići minimalno 10 kg, ako ne i vise…
Hvala :) da se ne vazem i ne znam kile, ja sam sebi sad najljepša ikad jer mi se trbuh poceo vidjet i to mi je bas lijepo 😁
Promijenila sam si sticker za 4 dana, kak su mi na ultrazvuku rekli
Točno to... Ipak za ovo malo cudo u nasim pupama se vrijedi boriti, a mi ćemo sve prebroditi....
A sto se tice snova kod mene ima svega haha. Od krvarenja i nekih nesreća, otmica, i slicno pa sve do vjencanja, druge trudnoce tokom trenutne... Ma bas sva
Zanimljivo mi je baš kako otkad smo vidili plus na testu nema niti jednog sna u kojem nisan trudna
Zato moj dobije batina kad se krenem ritat za svaki san, za svaku krivu misao za koju jos ne zna da je pomislio 😂😂😂 ali to mi je fascinantno, prije kak me staviš tako spavam i tako se budim, a sad, u petljam se u jastuke, glava mi bude di idu noge, pola mene visi sa kreveta... Nesto strasno
Ja sam u rađaoni bila na 82kg nakon sto mi je puknuo vodenjak a kad sam rodila isla doma s 76kg tako da nije istina da bas svima odu kile na porodu,
meni je otislo samo ono sto je bila beba, posteljica i valjda malo vode. Trebalo mi je pola godine da ih krenem skidati, a dojila sam i nisam se prejedala
Ali bilo pa proslo
Marta ja se jako jako brinem kako cemo do stvari i nama je dosta toga u hrv, jaje,kosara, babygym i robica.. Pojma nemam kako cemo, muz ima godisnji u 6.i 7/8.mj i tad smo planirali dolje al dokle god je ovo s granicama pojma nemam sta cemo i kako, uzas
Cure išla sam malo citati o snovima i kažu da je to totalno uobičajeno u trudnoci. Sve sanjamo da smo trudne, snovi su jako živopisni, djeluju realno potpuno.kazu da te strasne snove sanjamo jer imamo neke podsvjesne strahove za bebice i da je to sasvim normalno.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Ja sam u rađaoni bila na 82kg nakon sto mi je puknuo vodenjak a kad sam rodila isla doma s 76kg tako da nije istina da bas svima odu kile na porodu,
meni je otislo samo ono sto je bila beba, posteljica i valjda malo vode. Trebalo mi je pola godine da ih krenem skidati, a dojila sam i nisam se prejedala
Ali bilo pa proslo
Marta ja se jako jako brinem kako cemo do stvari i nama je dosta toga u hrv, jaje,kosara, babygym i robica.. Pojma nemam kako cemo, muz ima godisnji u 6.i 7/8.mj i tad smo planirali dolje al dokle god je ovo s granicama pojma nemam sta cemo i kako, uzas
Potpisujem. Samo sta sam se ja jos udebljala kad je krenilo dojenje. Bila sam deblja tipa misec dana nakon poroda nego dan kad sam izisla iz rodilista. Morala sam se bas potrudit za skinit kile a inace sam bila mrsava i nisam se bas tako lako mogla udebljat. Tako da ovu trudnocu ipak ne bi volila opet prolazit kroz to 🙄😬
Sto se tiče snova, ja i inače imam jako životopisna i realne snove...a sad u trudnoći uz sve to imam i glupe snove 😂 znaci jednu noć sam sanjala da sam morala nekakvo brašno samljeti i ja sam bila u takvim problemima s tim da vam ne mogu opisati 🙈
Sto se tiče snova, ja i inače imam jako životopisna i realne snove…a sad u trudnoći uz sve to imam i glupe snove 😂 znaci jednu noć sam sanjala da sam morala nekakvo brašno samljeti i ja sam bila u takvim problemima s tim da vam ne mogu opisati 🙈
Dobro ovo je vrh u snovima. Mi svi ratne snove, ljubavne jade, a ti brašno meljes 😂😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji