Princess Minikakva je to knjiga? Ja jos uopce ne zelim razmisljati o porodu..niti malo..inace sam stasljiva i samo kad se sjetim vec mi je slabo
bebacica evo i mene na spisku 👏 hvala😀
Priprema za porod i sama duhovna i psihička priprema svih devet mjeseci, od zaceca do bebe 🥰
Lijepo..bas me zanima da li ce ti pomoci citanje..pa da i ja pocnem ako pomaze da se opustis, vizualiziras i psihicki pripremis za porod..nase srecice su na putu, moramo biti spremne da i njima bude lakse kad budu dolazile😍
Hej evo mene.
Sve super, beba je danas spavala na ultrazvuku. Velika je 59,30 mm i pise mi nn 0,81 ( ak je to ovo kaj spominjete da je do 3 okej) ..
Saljem slikicu :https://ibb.co/8zmVFB9
Slika nije naopacke, beba je bila prema dole 🙃
I oise mi da je beba po ultrazvuku 12+3
Bosco, sta kaze, jel vidi nski visuljak? 🤭😜
Super za pregled!
Bebacica lijep ti je trbuh 😍Ja sad kad gledam vas sve.. kao da imam neku malu busu..
Ja sam vec daaanima zabrinuta di je moj trbuh 🤔.
Gledam sve vase trbuscice i preprepredivne ste 😍.
Sad mi je lakse kad znam da nisam bas jedina bez trbuha. ☺
Lepepa jela sam za veceru burek, odmah mi je ljepsi trbuh 🤭
evoo nas....mi smo okruglih 19 tt.... :) i decko jee... :)
url=https://lilypie.com]
Tea2807 a kada dr zove za rezultate? Rekao je meni za 8 dana da ceme nazvat. Kakve je tebi detalje rekao?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Joj da, prava avantura pocinje tek kad dodu na svijet
Ooo daa slazem se 😂😂
Bosco cestitaaam 🥰 toliko toga tu propustim, vise ne znam kaj je ko napisal…
Trbusi i bebe su vam divneee 🥰 morat cu i ja svoj stavit, al moj je meni najljepši navecer 😁
Ja u pon imam kombinirani i tad cu bit 11+4 s tim da je beba veca pa bi ona trebala bit 12 točno…jel to znaci da mozda bude naznake spola? 😍
E i pitanjw jos jedno kaj se simptoma tiče, dal su vam prestali i kada?
Mene su do 10tog tjedna mucile mucnine i preosjetljivost na mirise ali nije bilo strasno..i naravno hormoni..mm je bio lud samnom..meni na 12 t nisu vidjeli spol ali ti mozda budes imala vise srece😀
Joj da, prava avantura pocinje tek kad dodu na svijet
Ooo daa slazem se 😂😂
Pogotovo nama sta je prvo pa vjerojatno jos ne mozemo ni zamislit sta nas ceka😀
Tea2807a kada dr zove za rezultate? Rekao je meni za 8 dana da ceme nazvat. Kakve je tebi detalje rekao?
Ako pitas za nifty, rezultati stizu na mail, a zovu jedino ako je los nalaz.
Ako pitas za amniocentezu, radila sam u Podobniku i rekli su mi da se ceka 8 dana, stize mi doma preporuceno. Pa ce me nazvat iduci dan da se dogovorimo dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji