Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    14. Travanj 2020. 12:59

Cure koje josnne znate spol, kad idete na pregled? Ja tek 27.4.
    Ponekad mi se trbuh jako vidi a ponekad ko da se malo smanjio, sve ovisi sto imam obuceno, imam neke majice koje ispod prsa padaju i obucem tako nesto ne primjeti se. Te ce bit super kad trbusina bude velika pa nece stiskati nigdje.
    Nego kad vec pricama o kilama a gdje su ti slavni trbuscici?? Ajmo pupe na sunce 

Hip_Hopsica
    14. Travanj 2020. 13:05

Cure, hvala svima na lijepim željama. Javim se nakon pregleda.  Ti pregledi su uvijek takav stres i uzbuđenje. Jedva ga čekaš, a onda pak što ako nešto ne valja... hehehe
    Uglavnom,  javim se popodne... 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

nada23
    14. Travanj 2020. 13:11

Ninche9

Ponekad mi se trbuh jako vidi a ponekad ko da se malo smanjio, sve ovisi sto imam obuceno, imam neke majice koje ispod prsa padaju i obucem tako nesto ne primjeti se. Te ce bit super kad trbusina bude velika pa nece stiskati nigdje.
    Nego kad vec pricama o kilama a gdje su ti slavni trbuscici?? Ajmo pupe na sunce

Ja sam naručena 21.4., točno za 7 dana. Najbitnije mi je da sve bude ok, a bilo bi lijepo i doznati spol. 😍
    Iako sam u manjim tjednima od tebe, isto imam osjećaj da mi je nekad trbuh manji a nekad veći. 🤔
    Ja sam sliku stavila neki dan. 😉 Sada cekamo ostale curke. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Demetria
    14. Travanj 2020. 13:17

nada23

Ninche9

Ja sam naručena 21.4., točno za 7 dana. Najbitnije mi je da sve bude ok, a bilo bi lijepo i doznati spol. 😍
    Iako sam u manjim tjednima od tebe, isto imam osjećaj da mi je nekad trbuh manji a nekad veći. 🤔

I ja sam stavila neki dan sliku pupe.
    Danas neću slikati pretmurno je zbog kiše, sutra ćemo.
    Evo 15+0 :) a idući pregled tek 24.4.
    Hvala za savjet di da naučim loptu i trake. Dobro će doći i poslije poroda. ❤

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    14. Travanj 2020. 13:18

Hopsica sretno 🍀🍀
    Ja imam u ponedjeljak pregled i nadam se da cu saznat, jer onda nista do 20.5.. Ali samo da je sve ok, vec me strah..i da, trbuh je nekad veci nekad manji pa me isto panika uhvati.. 

Skakavac
    14. Travanj 2020. 13:27

Hopsica sritno :)) 
    zab san ko je sazna da nosi decka, cestitke od srca. Ima nas jos koje ne znamo spol, ja konkretno necu znat do poroda 🤭😌😇
    Sta se vjezbanje tice, ja sam se tjedan dana prije ovih ograničenja, uključila u klub trudnica i roditelja. Od proslo tjedna krenuli su s online vjezbala dva puta tjedno, tako da zasada je to sve sta cinim 😅 imaju jos jednu trenericu pa mozda i kod nje krenem na online jos dva dana.. Super stvarno.
    Skinit ce se kilogrami, neka nam trudnoće produ kako triba pa cemo posli razmisljat o kilazi. Ja san 171 cm i uvik san bila oko 75 kg.. Zadnji pola godine san buknila i ostala trudna najteza. Vrh 😝

tashee7
    14. Travanj 2020. 13:49

Demetria

nada23

Ninche9

I ja sam stavila neki dan sliku pupe.
    Danas neću slikati pretmurno je zbog kiše, sutra ćemo.
    Evo 15+0 :) a idući pregled tek 24.4.
    Hvala za savjet di da naučim loptu i trake. Dobro će doći i poslije poroda. ❤

ja ću se isto sutra pofotkati, sad imam kaj pokazat :) super da je netko spomenuo fitness.com.hr, totalno sam zaboravila na njih. već sam si našla loptu, al nemaju na stanju, čim dobiju-napadam
    moj pregled je isto 24.4., ne mogu dočekati. 

bebacica
    14. Travanj 2020. 14:29

😍 jos deckica... cure su stvarno u manjini.
    Mi isto jos uvijek ne znamo spol, a pregled 5.5. tek. Nadam se da cemo onda saznati.
    Ja bi isto trebala naruciti pilates loptu.

Napokon 2804
    14. Travanj 2020. 14:33

I moj trbuh je ujutro manji, navece veci, to je normalno... Razlika je kad jedete i pijete,, nego čim se ustanete i na taste ste... (osobno se slikam navece jer je veci i bas slatki 😍) 

Ninche9
    14. Travanj 2020. 15:07

Ja sam na polovici prosle trudnoce izbacila stolac i sjedila iskljucivo na fitness lopti, bilo mi je puno lakse s krizoboljom.. Moja sogorica nije smjela hopsati po lopti jer je imala slucaj da se otvarala.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.