Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    14. Travanj 2020. 00:22

Demetria

Pa od svatova do operacije sam u skoro tri godine došla do 80kg, mislim imam iza sebe i vanmatericne i spontane u prvom tromjesečju. Nekako se sve to rasporedi po cijelom tijelu. Od operacije sam nabila još 5-7 kilograma, točno s koliko sam zatrudnila ne znam. Znam da na prvom pregledu sam bila 90.5 a na zadnjem 89.5kg. 🙈🙈🙈🙈

O nije to nikakva sekiracija... Moja kuma je 165 visoka, ostala trudna sa 60kg isla rodi sa 107... E to je vec za zabriniti se, tak da ti se opusti. 😁

Jel koja od vas ima na momente probadanja dole i isto tako na momente da vas zaboli duž cijele vagine? 

Talija
    14. Travanj 2020. 07:32

Ja sam se do Uskrsa držala super.. +2.5kg... sad ujutro sam stala na vagu, kad ono jos 2kg 😣
    Mislim, puno sam jela.. da se razumijemo 🙈 al nadam se da to nije realno i da ce se to smanjiti kroz par dana ☺️
    Ja sam svega par puta osjetila neko probadanje. Inace se osjecam ko da nisam trudna.. sve aktivnosti obavljam najnormalnije i dobro se osjecam.

• je_le
    14. Travanj 2020. 07:47

Često osjetim nelagodu i probadanja. U zadnje vrijeme ovaj dio oko kukova i prepona. Na zadnjem pregledu kaže meni doktor: to vas ne boli, to je samo nelagoda😂 inače sam čitala da je u 2. Tromjesečju normalno da se aktiviraju ligamenti pa da to boli i probada malo češće. 

Demetria
    14. Travanj 2020. 08:02

Napokon 2804

Demetria

Pa od svatova do operacije sam u skoro tri godine došla do 80kg, mislim imam iza sebe i vanmatericne i spontane u prvom tromjesečju. Nekako se sve to rasporedi po cijelom tijelu. Od operacije sam nabila još 5-7 kilograma, točno s koliko sam zatrudnila ne znam. Znam da na prvom pregledu sam bila 90.5 a na zadnjem 89.5kg. 🙈🙈🙈🙈

O nije to nikakva sekiracija… Moja kuma je 165 visoka, ostala trudna sa 60kg isla rodi sa 107… E to je vec za zabriniti se, tak da ti se opusti. 😁

Jel koja od vas ima na momente probadanja dole i isto tako na momente da vas zaboli duž cijele vagine?

To je baš problem 😱
    Ja sam visoka 175, malo krupnije građe i inače pa se sve te kile nekako svugdje raspodijelile. Valjda neću puno navući u trudnoći. Iskreno samo neka bebita bude dobro drugo mi nebitno.

Ja nemam bolove. Imala sam u drugom mjesecu nesto slicno predmenstrualnim grčevima. Sada ništa

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    14. Travanj 2020. 08:54

Ja sam sa 64,5 dosla do 68 u mjesec dana. Taman koliko traje ova glupost i neaktivnost..

happy_m
    14. Travanj 2020. 08:55

Ja za sad na +2 ali vidjet cu tocno u ponedjeljak na pregledu 😃

• malisa
    14. Travanj 2020. 09:08

Ne znam kad se usporedim s prvom u ovom periodu sam bila na +4,a u cijelo trudnoci dobila 14kg,ali sam tad bila I inace mrsavija.. Valjda necu ni sad puno vise dobit do kraja..
    Napokon I ja isto imam ta probadanja I stalno taj nelagodan osjecaj. Nekako bas jak pritisak I na mjehur

Princess Mimi
    14. Travanj 2020. 09:38

Ja sam dobila 2 kg otprilike od početka trudnoce. Moram paziti posto imam puno viška otprije 😅

bebacica
    14. Travanj 2020. 09:39

Ja sam sad na +2.5. U prvoj trudnoci sam dobila preko 20kg. Nisam se izvagala u radaoni da znam tocno koliko sam dobila 😂 doma sam dosla sa vise od 10kg manje. Dojenje i nespavanje je ucinilo ostalo tako da ne brinite sve ce otici.
    Mene isto na momente zaboli u preponama da ne mogu napraviti ni 2 koraka. Al bas to vise nelagoda nego bol.

Bosco
    14. Travanj 2020. 09:40

Jutro! Ja nekako stalno imam nelagodu , ali vise u zeludcu. Muce me plinovi, vjerovatno jer mi ni wc nejde kao prije haha svaki dan tako 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.