https://ibb.co/Wv2v5g7
Evo moja trbušina
Joj sto si mi sva slatka 😍
Leia 😍
I jesu li istinite one babeske price o izgledu trbuha i spolu?
Joooj cure, bila sam u zaostatku 7 strana od jučer 🙈
Imala danas pregled, 18+0 sam, sva vesela kak ću saznati i javiti vam je li pisonja ili nije i nismo mogli vidjeti 🥺 bebica se tak nezgodno namjestila i jednostavno nije dala ni blizu, ni naznaku spola...tak da ću to saznati očito u 22.tjednu kad su imati onaj anomaly scan.
Sto se kila tiče, ja sam u 5 tjedana dobila 2kg 🤦🏼♀️ Tak da sam sad cca di sam i bila prije mučnina i svega...
Također, razgovarala sam s njom i o probadanjima kaj vidim da i vas muci...meni je preporučila još magnezija (dosad sam ga samo u prenatalu uzimala) i također, mjerila mi je cerviks...i sad, prošli puta je izmjerila 40 nečega, sad 35 i na temelju toga i probadanja rekla da se malo primirim 🙈 zatvoren je cerviks i sve, ali očito se nešto događa...
Joooj cure, bila sam u zaostatku 7 strana od jučer 🙈
Imala danas pregled, 18+0 sam, sva vesela kak ću saznati i javiti vam je li pisonja ili nije i nismo mogli vidjeti 🥺 bebica se tak nezgodno namjestila i jednostavno nije dala ni blizu, ni naznaku spola…tak da ću to saznati očito u 22.tjednu kad su imati onaj anomaly scan.
Sto se kila tiče, ja sam u 5 tjedana dobila 2kg 🤦🏼♀️ Tak da sam sad cca di sam i bila prije mučnina i svega…
Također, razgovarala sam s njom i o probadanjima kaj vidim da i vas muci…meni je preporučila još magnezija (dosad sam ga samo u prenatalu uzimala) i također, mjerila mi je cerviks…i sad, prošli puta je izmjerila 40 nečega, sad 35 i na temelju toga i probadanja rekla da se malo primirim 🙈 zatvoren je cerviks i sve, ali očito se nešto događa…
Znaci umirila si me totalno za ta probadanja, pojacavam dozu magnezija.... Hvala ti...
Leia 😍
I jesu li istinite one babeske price o izgledu trbuha i spolu?
Ma mislim da su to samo bapske price, sve smo mi različite, isto kao sto su vikali svi ak povracas curica je, a ja kampirala u wc-u i pisonja je... Nema tu pravila i ne vjerujem bas u te price
Ovo je bio moj sa 16tt
https://ibb.co/WgY584m
Nego uzasno su mi suhe noge i perutaju se, jel ima Netko preporuku za neku dobru kremu 😊
Ja u prvoj trudnoći: mučnina i bolne grudi do 13tt. Nakon toga kao rukom odnešeno = dečko
Sada: mučnina za pranje zubi ne prestaje, grudi jaaako bolne i dalje = dečko.
Oboje “nisko” nosim.
A jel imate nekakve trudničke želje za hranom?
Ja u ovoj trudnoći apsolutno ništa.
Prošlu sam imala želje gljive na pizzi koje do tada nisam nikad jela. Sarmu koju također prije nikad nisam jela. Feferone isto
punjene paprike koje su bile na meniju svaki tjedan 🙈
Ja sam u prvoj trudnoci dobila oko 12kg, a najvise sam jela kad sam rodila i dojila 🙈
Do sad sam dobila nekih 3,5kg al sam startala sa 56kg, isto ko i u prvom tr. Nisam imala problema sa secerom ali ja moram priznat da fakat inace ne jedem gluposti iako se sad u trudnoci svakakve kombinacije znaju desit. 😅
I da, meni taj secer i voda za popit bila skroz ok. Slatko.
Sutra imam pregled, drzite 🤞🏻 da je sve ok!
Bas me zanima dal ce i ova soc.gin sutra potvrdit da je decko na putu 😁
Ovo je bio moj sa 16tt
https://ibb.co/WgY584m
Nego uzasno su mi suhe noge i perutaju se, jel ima Netko preporuku za neku dobru kremu 😊
Joj i ti si sva medena 😍😍😍😍😍
Sto se tice mazanja, kokosovo ulje.. Kazu da je dobro, ja cu ici kupit ovih dana i probati. Uglavnom da je na bazi ulja...
Od hrane kiseli kupus mi mirisi, i mogu ga pojesti, sto inače nije bilo tako (citaj kuha se sarama ja nisam u kuci, ako ju moram jest skini kupus da ga ne vidim i pojest cu, a sad ju sama i motam) ali da me nešto privlači, bas i ne, jedino mi se eto za razliku od tebe gade gljive na pizzi i strasno mi smrde.. Sve ostalo je kao i prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji