Oh cure puno ste se tema od jutros dotakle.
Cestitam curama na deckima I na urednim nalazima.
Sliku sam stavila sa 17+3 ja mislim, ugl prije par dana.
Ni je ne znam spol, pregled u pon ujutro nadam se da ce se vidjet spol, prosli put nije uspjela jer se beba nije bila dobro namjestola, nije nasla dobar kut😊
Nemam nikakvih posebnih zelja ga hranom, sve mi se jede😩😅
Ja sam prvih 10 tjedana valjda svaki dan zivjela na lisnatom od sira, samo mi od toga nije bila muka... i sad bi to mogla mlatit svaki dan al se kontroliram 😄
Sad metem sve! 🙈
Ja sam prije nego sam popiškila plus bial u svatovima di je većinom bilo morski meni... ne mogu vam raći koliko sam ja toga pojela duple porcije...
inače sam totalni mesojed i ne volim ribu ni morske plodove a eto sa trudnoćom se i to promijenilo. Samo trenutno u ovim tjednima mi smetaju jaki mirisi ribe/mesa tako da to pokušavam jesti nešto što nema jako intezivan miris. S povrćem nemam tih problema
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Meni bas pase sve jakoo zacinjeno, i sve slano. Slatko mi nikako ne pase. Sad sam jela i opet razmisljam kaj bi mogla 🤣
Lijepe su vam buse 😍😍
Meni se jede cokolada, ali i slano pogotovo slani sir (Feta) +mladi luk..
Meni je precudno kako mi se u ovoj T apsolutno ništa ne jede 🤣 jel to normalno? 😂😂
Meni je precudno kako mi se u ovoj T apsolutno ništa ne jede 🤣 jel to normalno? 😂😂
I meni je isto tako trenutno. Nista mi nije napeto i svaki obrok moram dobro promislit sta mi je prihvatljivo za jest. U prvoj trudnoci sam bila luda za bijelim kruhom i poli parizerom 🙄😁
Leia, mc_mouse i Princess Mimi,
Slatke su vam bušice. 😍😍 Svaka je na svoj način posebna. ❤️
Što se hrane tiče, ja opet jedem svo povrće. Za vrijeme mučnina mi se gadilo. Ipak još uvijek nenormalno podrigujem, pogotovo nakon obroka. I dugo probavljam hranu, tako ako pojedem ručak u 13h tek osjetim glad navečer oko 20-21h...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
neznam kako vi ali ja danas nisam izdržala i popila sam lekadol, ubi me ova promjena vremena...jučer preko 20 stupnjeva a danas okrenulo na gadno jugo.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji