Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malisa
    14. Travanj 2020. 17:35

Oh cure puno ste se tema od jutros dotakle. 
    Cestitam curama na deckima I na urednim nalazima. 
    Sliku sam stavila sa 17+3 ja mislim, ugl prije par dana.
    Ni je ne znam spol,  pregled u pon ujutro nadam se da ce se vidjet spol, prosli put nije uspjela jer se beba nije bila dobro namjestola, nije nasla dobar kut😊
    Nemam nikakvih posebnih zelja ga hranom, sve mi se jede😩😅

Rosha
    14. Travanj 2020. 17:48

Ja sam prvih 10 tjedana valjda svaki dan zivjela na lisnatom od sira, samo mi od toga nije bila muka... i sad bi to mogla mlatit svaki dan al se kontroliram 😄
    Sad metem sve! 🙈

Demetria
    14. Travanj 2020. 18:06

Ja sam prije nego sam popiškila plus bial u svatovima di je većinom bilo morski meni... ne mogu vam raći koliko sam ja toga pojela  duple porcije...
    inače sam totalni mesojed i ne volim ribu ni morske plodove a eto sa trudnoćom se i to promijenilo. Samo trenutno u ovim tjednima mi smetaju jaki mirisi ribe/mesa tako da to pokušavam jesti nešto što nema jako intezivan miris. S povrćem nemam tih problema

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    14. Travanj 2020. 18:17

Meni bas pase sve jakoo zacinjeno, i sve slano. Slatko mi nikako ne pase. Sad sam jela i opet razmisljam kaj bi mogla 🤣

Princess Mimi
    14. Travanj 2020. 18:19

https://ibb.co/9nW18zq

Evo i nas, 19+2 tt 💙

Marta14
    14. Travanj 2020. 18:54

Lijepe su vam buse 😍😍
    Meni se jede cokolada, ali i slano pogotovo slani sir (Feta) +mladi luk.. 

mc_mouse
    14. Travanj 2020. 18:59

Meni je precudno kako mi se u ovoj T apsolutno ništa ne jede 🤣 jel to normalno?  😂😂

Dinosaurus
    14. Travanj 2020. 19:16

mc_mouse

Meni je precudno kako mi se u ovoj T apsolutno ništa ne jede 🤣 jel to normalno? 😂😂

I meni je isto tako trenutno. Nista mi nije napeto i svaki obrok moram dobro promislit sta mi je prihvatljivo za jest. U prvoj trudnoci sam bila luda za bijelim kruhom i poli parizerom 🙄😁 

nada23
    14. Travanj 2020. 19:20

Leia, mc_mouse i Princess Mimi, 
    Slatke su vam bušice. 😍😍 Svaka je na svoj način posebna. ❤️ 
    Što se hrane tiče, ja opet jedem svo povrće. Za vrijeme mučnina mi se gadilo. Ipak još uvijek nenormalno podrigujem, pogotovo nakon obroka. I dugo probavljam hranu, tako ako pojedem ručak u 13h tek osjetim glad navečer oko 20-21h... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Demetria
    14. Travanj 2020. 19:21

neznam kako vi ali ja danas nisam izdržala i popila sam lekadol, ubi me ova promjena vremena...jučer preko 20 stupnjeva a danas okrenulo na gadno jugo. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.