I ja sam dobila 24kg u prosloj, bome mi je prigovarala😅Zar samo ja ne znam spol? Cestitam vitae! 💙
Ni ja jos neznam...nadam se da cu u ponedjeljak saznati 🥰
Čestitam na dečkičima… ja sam trebala ići na pregled al.mi pomaknuto za danas u 15:30h… samo da bude sve OK. Najviše me muči kaj će biti sa drugom bebicom. P.S. ne znam jel to normalno al.meni se čini da mi je baš iskočio trudnički trbuh.
Čini.mi se to baš nekako rano… planirali smo ne reći nikome ništa do rezultata NIPTa, al ako meni ovak nastavi trbuh rasti neću trebati ništa reći, sve će biti jasno…hehehhe
Hip_Hopsica sretno!🍀🤞🙏 Navijamo za lijepe vijesti❤️❤️😃
🌈💙👣🙏
Čestitam na dečkičima… ja sam trebala ići na pregled al.mi pomaknuto za danas u 15:30h… samo da bude sve OK. Najviše me muči kaj će biti sa drugom bebicom. P.S. ne znam jel to normalno al.meni se čini da mi je baš iskočio trudnički trbuh.
Čini.mi se to baš nekako rano… planirali smo ne reći nikome ništa do rezultata NIPTa, al ako meni ovak nastavi trbuh rasti neću trebati ništa reći, sve će biti jasno…hehehhe
Bit će sve OK. ❤️ Sretno ! 🍀🍀🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hopsice, sretno 😊🙏
Normalno je da se vidi,a si sitnije građe pogotovo.
Hopsice sretno danas. I ne brini za trbušinu, ja sebi izgledam kao da sam već u 6. mjesecu
Čestitam na deckicima... Stvarno nam treba zensko pojačanje 😍😍😍😍😍💙💙💙💙💙💙
Hopsice sretno na pregledu 😘
Cure koje vježbate, možete naručiti pilates lopte i elastične trake preko Fitness.com.hr
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav svima i čestitke za dečke. Ja sam sina rađala 12 sati bez epiduralne i bez dripa. Puno gore je bilo pet dana nakon poroda kad su šavovi počeli zatezati muke 😱. Ja jos ne znam spol 25.4 kontrola. Bebu osječam svaki dan već 2 tjedna.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji