Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vitae
    14. Travanj 2020. 11:15

I kod mene je potvrđen pišonja! 💙

Demetria
    14. Travanj 2020. 11:18

Skakavac

Demetria ti i ja smo onda po svemu tu negdi 😅 ja san doduse zatrudnila u najdebljoj verziji ikad… Kile se nisu pomakle od starta.. Ginek kaze da je metabolizam dobro prihvatija trudnoću i da nastavim kako sam dosada. Ubiti, bas to. Sve je apsolutno nebitno osim zdravlja bebe i nas samih. Kad prode kako triba, otic ce to od novog nacina zivota :)) mene isto pripada, grčevi me znaju uhvatit. Pa nocu livi desni bok, ko blesava.. Wc dvaput obavezno. I da, magnezij spasi

I ja sam zatrudnjela u najdebljoj verziji.
    Inače sam oko 70kg do 75 max zimi.
    Ovo mi se jednostavno naslagalo od svega i šta ću sad. Još ova korona nemaš di ići. 
    Zavidim onima s kućama i okućnicama.

Mene od laninig vježbi danas bole kukovi :(
    Ali popodne ću opet lagano. Plan mi radije napraviti manje ponavljanja ali da budu kvalitetna.
    Pokušavam s stranice decathlona već dva dana naručiti loptu i nikako ne mogu.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Princess Mimi
    14. Travanj 2020. 11:26

Cure cestitam na dečkima 🥰💙💙 bome nas ima puno 😂

tashee7
    14. Travanj 2020. 11:27

vidim, priča se o kilama. ja sam uspjela skinut koji 5,6 kg prije trudnoće i sad sam na plus toliko :) i ne brinem previše oko toga. baš je frendica pričala, ona je u prvoj trudnoći dobila 24,5 kg, od čega u prva dva mjeseca čak 7! i dr joj ništa nije prigovorio
    i kakve vježbe vi to radite? ja sam si skinula neku aplikaciju za vježbanje u trudnoći, super je i nije teško, al bi mi trebala pilates lopta za neke vježbe

👧 35, sve ok, AMH 23,9
    👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
    -12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
    -06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
    -12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
    -01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
    -06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
    -06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana

Marta14
    14. Travanj 2020. 11:29

I ja sam dobila 24kg u prosloj, bome mi je prigovarala😅Zar samo ja ne znam spol? Cestitam vitae! 💙

Princess Mimi
    14. Travanj 2020. 11:29

Demetria

Skakavac

Demetria ti i ja smo onda po svemu tu negdi 😅 ja san doduse zatrudnila u najdebljoj verziji ikad… Kile se nisu pomakle od starta.. Ginek kaze da je metabolizam dobro prihvatija trudnoću i da nastavim kako sam dosada. Ubiti, bas to. Sve je apsolutno nebitno osim zdravlja bebe i nas samih. Kad prode kako triba, otic ce to od novog nacina zivota :)) mene isto pripada, grčevi me znaju uhvatit. Pa nocu livi desni bok, ko blesava.. Wc dvaput obavezno. I da, magnezij spasi

I ja sam zatrudnjela u najdebljoj verziji.
    Inače sam oko 70kg do 75 max zimi.
    Ovo mi se jednostavno naslagalo od svega i šta ću sad. Još ova korona nemaš di ići.
    Zavidim onima s kućama i okućnicama.

Mene od laninig vježbi danas bole kukovi :(
    Ali popodne ću opet lagano. Plan mi radije napraviti manje ponavljanja ali da budu kvalitetna.
    Pokušavam s stranicedecathlona već dva dana naručiti loptu i nikako ne mogu.

Tako i ja. Uvijek sam se nekako držala tih 70-75 što je na meni bilo taman proporcionalno. Dobila 20 kg skoro i brzo nakon ostala trudna. Taman kad sam bila u procesu skidanja. Ma bitno da se zdravo hrani sad i da su bebice dobro a s porodom i nadalje ćemo i kile srediti 😊

Princess Mimi
    14. Travanj 2020. 11:31

tashee7

vidim, priča se o kilama. ja sam uspjela skinut koji 5,6 kg prije trudnoće i sad sam na plus toliko :) i ne brinem previše oko toga. baš je frendica pričala, ona je u prvoj trudnoći dobila 24,5 kg, od čega u prva dva mjeseca čak 7! i dr joj ništa nije prigovorio
    i kakve vježbe vi to radite? ja sam si skinula neku aplikaciju za vježbanje u trudnoći, super je i nije teško, al bi mi trebala pilates lopta za neke vježbe

Ja sam našla neku Zumbu za trudnice na YouTubeu pa uz to vježbam. A pilates loptu ću probat naručiti online

Hip_Hopsica
    14. Travanj 2020. 11:37

Čestitam na dečkičima... ja sam trebala ići na pregled al.mi pomaknuto za danas u 15:30h... samo da bude sve OK. Najviše me muči kaj će biti sa drugom bebicom. P.S. ne znam jel to normalno al.meni se čini da mi je baš iskočio trudnički trbuh.
    Čini.mi se to baš nekako rano... planirali smo ne reći nikome ništa do rezultata NIPTa, al ako meni ovak nastavi trbuh rasti neću trebati ništa reći, sve će biti jasno...hehehhe

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Demetria
    14. Travanj 2020. 11:50

Marta14

I ja sam dobila 24kg u prosloj, bome mi je prigovarala😅Zar samo ja ne znam spol? Cestitam vitae! 💙

Nisi jedina... meni već pomalo žao muža jer on bi volio znati a ja ne. Možda me i predomisli do pregleda.

Hopsice sretno danas.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bosco
    14. Travanj 2020. 12:13

Hip_Hopsica

Čestitam na dečkičima… ja sam trebala ići na pregled al.mi pomaknuto za danas u 15:30h… samo da bude sve OK. Najviše me muči kaj će biti sa drugom bebicom. P.S. ne znam jel to normalno al.meni se čini da mi je baš iskočio trudnički trbuh.
    Čini.mi se to baš nekako rano… planirali smo ne reći nikome ništa do rezultata NIPTa, al ako meni ovak nastavi trbuh rasti neću trebati ništa reći, sve će biti jasno…hehehhe

Svu srecu danas 🤞 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.