Demetria ti i ja smo onda po svemu tu negdi 😅 ja san doduse zatrudnila u najdebljoj verziji ikad… Kile se nisu pomakle od starta.. Ginek kaze da je metabolizam dobro prihvatija trudnoću i da nastavim kako sam dosada. Ubiti, bas to. Sve je apsolutno nebitno osim zdravlja bebe i nas samih. Kad prode kako triba, otic ce to od novog nacina zivota :)) mene isto pripada, grčevi me znaju uhvatit. Pa nocu livi desni bok, ko blesava.. Wc dvaput obavezno. I da, magnezij spasi
I ja sam zatrudnjela u najdebljoj verziji.
Inače sam oko 70kg do 75 max zimi.
Ovo mi se jednostavno naslagalo od svega i šta ću sad. Još ova korona nemaš di ići.
Zavidim onima s kućama i okućnicama.
Mene od laninig vježbi danas bole kukovi :(
Ali popodne ću opet lagano. Plan mi radije napraviti manje ponavljanja ali da budu kvalitetna.
Pokušavam s stranice decathlona već dva dana naručiti loptu i nikako ne mogu.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
vidim, priča se o kilama. ja sam uspjela skinut koji 5,6 kg prije trudnoće i sad sam na plus toliko :) i ne brinem previše oko toga. baš je frendica pričala, ona je u prvoj trudnoći dobila 24,5 kg, od čega u prva dva mjeseca čak 7! i dr joj ništa nije prigovorio
i kakve vježbe vi to radite? ja sam si skinula neku aplikaciju za vježbanje u trudnoći, super je i nije teško, al bi mi trebala pilates lopta za neke vježbe
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
I ja sam dobila 24kg u prosloj, bome mi je prigovarala😅Zar samo ja ne znam spol? Cestitam vitae! 💙
Demetria ti i ja smo onda po svemu tu negdi 😅 ja san doduse zatrudnila u najdebljoj verziji ikad… Kile se nisu pomakle od starta.. Ginek kaze da je metabolizam dobro prihvatija trudnoću i da nastavim kako sam dosada. Ubiti, bas to. Sve je apsolutno nebitno osim zdravlja bebe i nas samih. Kad prode kako triba, otic ce to od novog nacina zivota :)) mene isto pripada, grčevi me znaju uhvatit. Pa nocu livi desni bok, ko blesava.. Wc dvaput obavezno. I da, magnezij spasi
I ja sam zatrudnjela u najdebljoj verziji.
Inače sam oko 70kg do 75 max zimi.
Ovo mi se jednostavno naslagalo od svega i šta ću sad. Još ova korona nemaš di ići.
Zavidim onima s kućama i okućnicama.
Mene od laninig vježbi danas bole kukovi :(
Ali popodne ću opet lagano. Plan mi radije napraviti manje ponavljanja ali da budu kvalitetna.
Pokušavam s stranicedecathlona već dva dana naručiti loptu i nikako ne mogu.
Tako i ja. Uvijek sam se nekako držala tih 70-75 što je na meni bilo taman proporcionalno. Dobila 20 kg skoro i brzo nakon ostala trudna. Taman kad sam bila u procesu skidanja. Ma bitno da se zdravo hrani sad i da su bebice dobro a s porodom i nadalje ćemo i kile srediti 😊
vidim, priča se o kilama. ja sam uspjela skinut koji 5,6 kg prije trudnoće i sad sam na plus toliko :) i ne brinem previše oko toga. baš je frendica pričala, ona je u prvoj trudnoći dobila 24,5 kg, od čega u prva dva mjeseca čak 7! i dr joj ništa nije prigovorio
i kakve vježbe vi to radite? ja sam si skinula neku aplikaciju za vježbanje u trudnoći, super je i nije teško, al bi mi trebala pilates lopta za neke vježbe
Ja sam našla neku Zumbu za trudnice na YouTubeu pa uz to vježbam. A pilates loptu ću probat naručiti online
Čestitam na dečkičima... ja sam trebala ići na pregled al.mi pomaknuto za danas u 15:30h... samo da bude sve OK. Najviše me muči kaj će biti sa drugom bebicom. P.S. ne znam jel to normalno al.meni se čini da mi je baš iskočio trudnički trbuh.
Čini.mi se to baš nekako rano... planirali smo ne reći nikome ništa do rezultata NIPTa, al ako meni ovak nastavi trbuh rasti neću trebati ništa reći, sve će biti jasno...hehehhe
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
I ja sam dobila 24kg u prosloj, bome mi je prigovarala😅Zar samo ja ne znam spol? Cestitam vitae! 💙
Nisi jedina... meni već pomalo žao muža jer on bi volio znati a ja ne. Možda me i predomisli do pregleda.
Hopsice sretno danas.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Čestitam na dečkičima… ja sam trebala ići na pregled al.mi pomaknuto za danas u 15:30h… samo da bude sve OK. Najviše me muči kaj će biti sa drugom bebicom. P.S. ne znam jel to normalno al.meni se čini da mi je baš iskočio trudnički trbuh.
Čini.mi se to baš nekako rano… planirali smo ne reći nikome ništa do rezultata NIPTa, al ako meni ovak nastavi trbuh rasti neću trebati ništa reći, sve će biti jasno…hehehhe
Svu srecu danas 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji