https://ibb.co/9nW18zq
Evo i nas, 19+2 tt 💙
Joj i ti si mii sva slatka ,😍 al siseeeee, znaci definitivno bi se kao zena okrenula za njima 😂
neznam kako vi ali ja danas nisam izdržala i popila sam lekadol, ubi me ova promjena vremena…jučer preko 20 stupnjeva a danas okrenulo na gadno jugo.
Mene vec dva dana boli zbog vremena, jucer sam isto popila lekadol jer mi je doktorica rekla da manje steti bebi nego da imam jake bolove 😃
Curke prekrasne su vam busice, i cestitam na uspjesnim pregledima 🥰🥰
Pozdrav ekipa, evo obavila pregled. Nažalost, manja bebica se prestala razvijati i stalo je srce. Veća beba super napreduje... ludovala je danas na pregledu. Prelijepo je to bilo za gledati, kako se vrti, maše rukicama i nogicama... ima 27mm i za jedan dan je veća od Gestacijska dobi. Odredila.mi je točan termin ovaj put za 13.11.2020. te je rekla da zbog ploda druge bebe barem.još 2 tjedna ne mogu raditi NIPT test da se ne pomiješaju krvi jedne i druge bebe.
P.S. doktorica misli da bi mogao biti dečko... kaj vi velite cure?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Evo sličice...
https://ibb.co/hWprb8n
Na slici je malo leđa, guza, nogice i između se vidi neki visuljak.... heheheh
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pozdrav ekipa, evo obavila pregled. Nažalost, manja bebica se prestala razvijati i stalo je srce. Veća beba super napreduje… ludovala je danas na pregledu. Prelijepo je to bilo za gledati, kako se vrti, maše rukicama i nogicama… ima 27mm i za jedan dan je veća od Gestacijska dobi. Odredila.mi je točan termin ovaj put za 13.11.2020. te je rekla da zbog ploda druge bebe barem.još 2 tjedna ne mogu raditi NIPT test da se ne pomiješaju krvi jedne i druge bebe.
P.S. doktorica misli da bi mogao biti dečko… kaj vi velite cure?
Zao mi je radi druge bebice. Samo hrabro i pozitivno naprijed radi bebice koja lijepo napreduje 🤗 prvi put cujem da netko tako rano vidi spol, ali super ako vec vidi. 😁
Hip Hopsica, žao mi je da se jedna bebica prestala razvijati, ali super je da druga napreduje. 😍 Tako je moralo biti.. Zanimljiva slika. 😊 Stvarno se vidi kao visuljak, ali zar nije još rano za spol? U svakom slučaju, neka samo bebica bude dobro. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Leia 😍
I jesu li istinite one babeske price o izgledu trbuha i spolu?
Nemam pojma. Koje priče? Nisam ništa čitala.
Samo sam mogla zaključiti da je muško po tom kolko me već do sada iscrpio hahahha
Evo sličice…
https://ibb.co/hWprb8n
Na slici je malo leđa, guza, nogice i između se vidi neki visuljak…. heheheh
Zao mi je za drugu bebu, a ova izgleda da bi stvarno mogao biti pisonja 💙
Cure dali orgazam utjece na bebu u prvom tromjesjecju? Dali se vi normalno sexate? Mene je strah 🙈
Mala
Sortiraj odgovore
Najstariji