Meni Magnezij jako pomaze sto sd tice odlaska na wc, otkad ga uzimam idem svaki dan. Blazen ko ga je izmislio
Demetria ti i ja smo onda po svemu tu negdi 😅 ja san doduse zatrudnila u najdebljoj verziji ikad... Kile se nisu pomakle od starta.. Ginek kaze da je metabolizam dobro prihvatija trudnoću i da nastavim kako sam dosada. Ubiti, bas to. Sve je apsolutno nebitno osim zdravlja bebe i nas samih. Kad prode kako triba, otic ce to od novog nacina zivota :)) mene isto pripada, grčevi me znaju uhvatit. Pa nocu livi desni bok, ko blesava.. Wc dvaput obavezno. I da, magnezij spasi
Meni ni taj magnezij ne pomaze 😏 pila sam ga vec i prije trudnoce pa samo nastavila.
I onda sam naisla kod jedne fitnes trenerice da nataste prije obroka pije vodu s limunom i malo sode bikarbone. I to me spasavalo, svaki dan sam isla na wc. Ali sam prestala piti zbog mucnina. Sad cu opet probati.
Ja sam na + 2kg. Krenula sam u trudnoću sa viškom pa se nadam da neću previše dobiti. Mene dr još nije vagao pa me bas zanima da li će na sljedećem pregledu.
Kako sam za vrijeme mučnina stalno ležala jako sam se uljenila. Tako da ću se konačno aktivirati, šetati i vježbati.
Demetria, hvala na info. Super su Lanine vježbe. Čine se jednostavne i sigurne. 😊 Odlično je sto imaju i vježbe nakon poroda.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Stigao mi nalaz Nifty-ja. 11 dana ali vjerojatno zbog Uskrsa malo kasni. Uglavnom sve je u redu i potvrdili da dolazi pišonja 💙💙 samo neka ostane zdrav.
Što se kila tiče ja sam na zadnjem pregledu bila na -3kg. A doma se ne važem.
Ja sam ostala trudna sa 62 i sad sam na 64.
Proslu trudnocu sam dobila 14kg. Ali kile su svakako krenile tek krajem drugog tomjesecja tako da se ne tjesim bas 😁
Stigao mi nalaz Nifty-ja. 11 dana ali vjerojatno zbog Uskrsa malo kasni. Uglavnom sve je u redu i potvrdili da dolazi pišonja 💙💙 samo neka ostane zdrav.
O bitno da je sve u redu! Stize jos jedan deckic 🎉
Ajme super! Bitno da je sve ok... 🤗 Čestitam na dečkiću! 🥳😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala cure. Neopisiva sreća. Ja još uvijek ne mogu vjerovati da u nama raste malo biće 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji