Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    13. Travanj 2020. 20:58

Meni je pregled tek 24.4 pa iza toga idem vaditi to.
    Ja za doručak i večeru kruh i mliječni namaz.
    Iskreno i ja se bojim da će šećer biti povišen jer u drugom mjesecu nisam mogla ni pogledati slatko a bio je 5.2. Zadnjih dana tamanim slatkiše točnije čokoladu.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Skakavac
    13. Travanj 2020. 21:02

Koma 😪 meni je bija 5.4... Nisan ni po kg dobila u trudnoći jer sam teska zatrudnila. Zeludac mi kilazu i drzi u livelu jer me muci pa ne mogu svasta.. Ali npr kruh s maslom i džemom ujutro.. Divota. Ne mogu se sitit sta san noc prije prvih krvnih pretraga pojila, mozda ga je to malo povisilo. Ali svakako mi nije drago. Vidit cemo, kako Bog da.. Nista drugo. Al da me veseli bockanje, ni najmanje 😔😶

isabelagregorijan
    13. Travanj 2020. 21:05

Meni je sad kad sam vadila kks bio 4.8, a jwdem slatko od početka, pretpostavljam da je to ok. 
    Ogtt jos nisam vadila.
    Zar povisen secer moze uzrokovati spontani? 😔 Ajmw bas strasno

[/url

Skakavac
    13. Travanj 2020. 21:07

Tvoj je super :) meni je ginek rekla da je 6.0 granica i da zeli da mojih 5.4 kontroliramo 🙄

Ninche9
    13. Travanj 2020. 21:10

Malo ovisi i kako se postavis prema tom ogtt, ja u prvoj T pojma nisam imala sto mgou ocekivat pa mi to nije bilo nista strasno, vise mi ide na zivce sjedit u cekaoni 2h 
    Secer je bio na gornjoj granici, a u familiji imam dijabeticara more.. Sreca da mi ginicka nis nije komplicirala, nije me cak ni slala na dijetu. Ne mogu bez fine hrane to mi je bas gust, nadam se da ce sve bit ok i ovaj put.. Dobila sam 20kg prosli put
    Cure kak ste vi s kilama do sad? 

• LoMa
    13. Travanj 2020. 21:20

Ninche9

Malo ovisi i kako se postavis prema tom ogtt, ja u prvoj T pojma nisam imala sto mgou ocekivat pa mi to nije bilo nista strasno, vise mi ide na zivce sjedit u cekaoni 2h
    Secer je bio na gornjoj granici, a u familiji imam dijabeticara more.. Sreca da mi ginicka nis nije komplicirala, nije me cak ni slala na dijetu. Ne mogu bez fine hrane to mi je bas gust, nadam se da ce sve bit ok i ovaj put.. Dobila sam 20kg prosli put

Ja na prošlom pregledu kad sam bila u 14.tjednu sam dobila 1kg...ali izgubila sam s mučninama 4 pa sam i dalje bila -3kg u odnosu na početak trudnoće. Sutra mi je pregled pa ću vidjeti, sad imam dosta veliki trbuh, sise mi rastu ko lude...a i apetit se skoro pa vratio u normalu...

• malisa
    13. Travanj 2020. 21:39

Ja na +6,imam 71kg, ne znam izgleda mi puno za 18 tt. 🤔

• bulba
    13. Travanj 2020. 21:53

Isabela idealno, možeš tamaniti slatko. Prije kontrole šećera kažu da iza 18 treba ne jesti. 5.2 je granica kod nas i sve preko toga smatraju povišenim. Užasno su strogi i po meni čak pretjeruju. Prehrana je kakva je i mora se paziti i budite sretne cure da možete jesti sto god želite.  S jedne strane vam zavidim a s druge sam totalno ok jer neću dobiti puno kila a to mi je fakat bitno. Da nemam šećer imala bi 20 plus sigurno ovako sam plus jedna do sad a od sad mislim i da ću mršaviti. Nervira me jer još ne osjetim bebu 😂😂😂

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Napokon 2804
    13. Travanj 2020. 22:00

Ninche9

73 kg imala na zadnjem pregledu... Ostala trudna sa 75... Moja vaga pokazuje 70 tako da ću ipak čekati pregled i njihovu vagu 

Skakavac
    13. Travanj 2020. 22:30

bulba

Isabela idealno, možeš tamaniti slatko. Prije kontrole šećera kažu da iza 18 treba ne jesti. 5.2 je granica kod nas i sve preko toga smatraju povišenim. Užasno su strogi i po meni čak pretjeruju. Prehrana je kakva je i mora se paziti i budite sretne cure da možete jesti sto god želite. S jedne strane vam zavidim a s druge sam totalno ok jer neću dobiti puno kila a to mi je fakat bitno. Da nemam šećer imala bi 20 plus sigurno ovako sam plus jedna do sad a od sad mislim i da ću mršaviti. Nervira me jer još ne osjetim bebu 😂😂😂

Bome svaka ti cast kad ga tako dobro kontroliras. 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.