Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    13. Travanj 2020. 19:03

Da i ja sam uzas, i zakrzljala skroz.. Kad sam bila sa malim trudna za Bozic sam radila par vrsta kolaca(par dana prije termina) a sad za Uskrs jedva francusku skuhala😅
    I jucer isli prosetat dobila upalu misica, mislila sam da smo 5km prosli kad ono niti 1🤭

Napokon 2804
    13. Travanj 2020. 19:06

Ja samo jedem danas, osjecam nonstop da sam gladna i nonstop neki vrag trpam u sebe i muka mi je, al ne prestajem

• malisa
    13. Travanj 2020. 19:07

Meni sve teze pada to sto Sam samo kuci, sto ne idem na posao jer mi je to puno znacilo isto da ostanem u formi...uz naravno moju vrlo aktivna djevojcicu

• LoMa
    13. Travanj 2020. 19:31

Cure, ja danas imam tak neki teški dan po pitanju stanja trbuha. Ono, imam osjećaj ko da se ne znam kaj događa unutra, imam neka zatezanja i neke neugodne bolove, ništa zabrinjavajuće, ali nikako se ne mogu namjestiti, sve mi je teško...ne znam kud bi sa sobom ni sa trbuhom... inače sam stvarno oke, i šetam, kuham, pospremam, kolače sam radila...ali danas jednostavno bas imam neki teški dan... je li i vama dođu tak nekak teški dani, ko da ste u tuđem tijelu? 👀

Demetria
    13. Travanj 2020. 19:46

nada23

I ja sam malo istraživala koje bi vježbe mogla raditi, ali nisam našla još ništa konkretno. Kako možemo naći te tvoje vježbe? Moram i ja pod hitno početi inače ću totalno zakržljati. 🤣

Pošto sutra ulazim u 15+0 onda samo u youtube upišem: Vježbe za trudnice - Drugo tromjesečje - 15. tjedan 
    Neka plava ženska zove se Lana Novota - Habitus by Lana. Na njenom kanalu imate skoro sve tjedne od 7 do 39 tog, kao i okretanje u pravi položaj bebe.... malo pogledajte njen kanal

Ja nemam loptu pa sam se služila sa dva taburea i nemam elastičnu traku pa sam ispočetka koristila pojas od kaputa ali sam kasnije to odbacila i samo sam odradila vježbe "usuho". Bitno da sam bar nešto vježbala nego što samo gledam kako se izvaliti po krevetu. 
    Planiram sutra krenuti od 7 tjedna pa svaki dan drugi tjedan dok ne uhvatim moj tjedan.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Skakavac
    13. Travanj 2020. 19:55

Hannica slazem se. Necu uvodit nikakve restrikcije u prehranu, ali sigurno ne triba dan prije pretrage udrit po slatkom 😅 pretpostavljam da cemo do kraja opet vadit krv van ogtta, jer ko zna kako ce me hormoni i apetit oprat, pa mozda dalje kroz trudnoću navalin na slatko i škrobasto, sta nisan dosada. Ko ce to znat.
    je_le super, hvala ti na iskustvu. Staro rodilište san odma prikrizila i zvala Analizu da se raspitan. Onda lipo ponit limun i nadat se da ce tete bit njezne... Mrzin vadit krv😪

Demetria
    13. Travanj 2020. 20:19

Mislim da ću onda i ja u Analizu nakon idućeg pregleda.
    Meni je zadnji puta šećer bio 5.2.
    I mrzim vaditi krv jer sam slabokrvna i teško mi nađu žile.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Skakavac
    13. Travanj 2020. 20:23

Ja mislim u slijedeci ponediljak.. Javim ti kako je proslo. Vec mi je muka. Znam da je to nista usporedo sa svim sta nas ceka, ali mrzim to. Panika me uvati samo takva. Ocajno. Samo sta se ne skljokam. Ali bolje cim prije, zeludac ce lakse podnit 

• bulba
    13. Travanj 2020. 20:23

Skakavac, ja sam saznala da imam u prošloj trudnoci jako rano, mislim da sam bila 10 tjedan kad sam išla na ogtt jer je normalna krvna slika pokazala da je na tašte preko 6. Tu trudnoću sam izgubila u 12 tjednu. Kako sam sad ostala trudna odmah sam pratila i znao je ujutro biti od 5,4 do 7.0 i zato sam ovako rano išla na ogtt. Sve tri vrijednosti su mi povišene prva je 6 druga 13 i treća 11. To je skoro za inzulin. Za deset dana idem dr i vjerojatno će me poslati na guk profil u bolnicu na 24 sata da vide jel trebam inzulin ili ne. Prije trudnoće i između ove dvije nisam imala šećer povisen tako da je vjerojatno od trudnoće. Pazim sto jedem ali nisam na najstrožoj dijeti. Izbacila sam sve slatko u svakom smislu osim jabuka. Ne jedem kruh. Ne pijem ništa osim vode i voćnih čajeva bez šećera . Pojedem dva krumpirića uz meso ili malo riže . Za doručak malo integralnog kruha no čini se da ću i to izbacit jer mi diže šećer i teško ga spusta. Definitivno idite vadit gdje je hladna glukoza sa hrpom limuna jer je lakše popiti. Sretno 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Skakavac
    13. Travanj 2020. 20:35

bulba

Skakavac, ja sam saznala da imam u prošloj trudnoci jako rano, mislim da sam bila 10 tjedan kad sam išla na ogtt jer je normalna krvna slika pokazala da je na tašte preko 6. Tu trudnoću sam izgubila u 12 tjednu. Kako sam sad ostala trudna odmah sam pratila i znao je ujutro biti od 5,4 do 7.0 i zato sam ovako rano išla na ogtt. Sve tri vrijednosti su mi povišene prva je 6 druga 13 i treća 11. To je skoro za inzulin. Za deset dana idem dr i vjerojatno će me poslati na guk profil u bolnicu na 24 sata da vide jel trebam inzulin ili ne. Prije trudnoće i između ove dvije nisam imala šećer povisen tako da je vjerojatno od trudnoće. Pazim sto jedem ali nisam na najstrožoj dijeti. Izbacila sam sve slatko u svakom smislu osim jabuka. Ne jedem kruh. Ne pijem ništa osim vode i voćnih čajeva bez šećera . Pojedem dva krumpirića uz meso ili malo riže . Za doručak malo integralnog kruha no čini se da ću i to izbacit jer mi diže šećer i teško ga spusta. Definitivno idite vadit gdje je hladna glukoza sa hrpom limuna jer je lakše popiti. Sretno

Mili Boze, pa tvoja prehrana je nutritivno bolja nego moja.. 😪 Zaj mi je zbog prve trudnoće, suvisno je bilo sta rec. I razumin da si zato tako ranije ovog puta isla. Svo zlo u tome ogttu, ali eto.. Straj me, iskreno. Meni je dorucak najbitniji pa jedan dan jedem zobenu kasu, drugi dan kruh s necim.. Rucam relativno bez kruha a navecer nesto bzvz.. Jedem banane, jabuke, borovnice... A sta da kazen, da se sad nisan malo pripala, jesan. Kako bude, vidit cemo. Prezivila bi i taj inzulin, da ne daj Boze do toga dode.. Ali ajme i kuku.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.