Hannica sta onda nisi nista napravila na kraju? Sta je sa Podobnikom?
Happy meni je narasla trbusina 😅a ne trbuscic. Ali meni je druga trudnoca i cokolada.. Tebi se vidi?
Meni se isto bas lijepo vidi iako sam dobila samo 2 kile 😃 ne opterecujem se uopce koliko cu kila dobiti, ali valjda kak sam jako mrsava mi je trbuscic odmah iskocio 😍
Jedva cekam da osjetim pokrete 🥰
Ja ću kako se čini smršaviti u trudnoci jer imam šećer , poprilično su mi loši nalazi tako da moram na strogu dijetu i pripremam se psihički na to. Posteljica mi je također sprijeda i isto još ne osjećam bas ništa u 17 sam tjednu.
Kombinirani je samo statistika i šansa koja nam se pokaže. Moj ginekolog je rekao ako planiram Radit panoramu da je kombinirani potpuno nepotreban jer s obzirom na moje parametre sigurno neće biti dobar tako da nisam ni radila. Mjerili smo samo NN i NK i to je to.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Ja sam i kod prve trudnoće radila Nifty a i sad ću sigurno. To je moje mišljenje... to mi je najbitnije da znam da li je sve OK sa bebicom.
Jedino me muči da li da radim Nifty ili Panoramu?
Pogotovo radi ove druge bebice... uf
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Ja sam i kod prve trudnoće radila Nifty a i sad ću sigurno. To je moje mišljenje… to mi je najbitnije da znam da li je sve OK sa bebicom.
Jedino me muči da li da radim Nifty ili Panoramu?
Pogotovo radi ove druge bebice… uf
Ovdje di sam ja, nudili su mi praena test. Kad sam pitala sta je to, rekli su slicno kao nifty, samo kao vise pouzdanije... I platila sam 300 € kroz 7 dana dobila rezultate i saznali spol
Cure ja sam već to pisala i ne želim nikom pametovati ali moj savjet je da idete na panoramu uMjesto niftya ili harmonya. Panorama radi bas bebin DNK a ostali mjesan bebin i mamin. Iz tog razloga zna često doći do pogrešnih rezultata kojih kod Panorame nema. Naši ginekolozi najčešće surađuju s Niftyem i onda na njega šalju jer dobiju deset posto od cijene. Razlog zašto ginekolozi nas šalju na to je isključivo zato da se ograde za svaki slučaj da ne bi ne vidjeli da netko ima dijete s teškoćom a oni nisu vidjeli. Ja osobno sam radila u Breyer labu i bila sam zadovoljna. Panorama se radi u Kaliforniji i nalazi dolaze unutra deset dana. Cijena većeg paketa je 4500 kuna.
Ja sam isla na nifty. I nisu mi mogli izvuci iz moje krvi bebin dna u onom postotku koji im treba. I tako u dva navrata. Tu izgubis dobra 3tj na cekanje i na kraju nista. :/ kad sam poslije proucavala tehnologije drugih testova. Trebala sam harmony ili panoramu definitivno
Takvu proceduru je imala i moja sestra
Ja nisam radila nikakve testove na anomalije niti mi je dr.ista spominjao da bih trebala. U 12tj.mi je napravio detaljniji uzv i izmjerio n.n. i ostalo. Radit ću 4D oko 20.tj i to je to. Vjerujem da će sve biti ok. 🙏
Inače, moram se pohvaliti da su me mučnine potpuno prošle. Sad već pomalo jedem sve i uspjela sam u kratkom vremenu dobiti već 2 kg! Mislim da ću Morat sto prije početi sa vježbama za trudnice. Jedino sto me trenutno boli je lumbalni dio leđa, više donja ljeva strana i guzica. Možda je išijas, ne znam... 🤔 Počelo je prije 3 dana nakon usisavanja i spremanja kuće.
Trbuščić se pomalo nazire. Pita me moj muž da li je to od hrane ili stvarno trudnički trbuh. 🤣 Posto mi je maternica sprijeda, isto ne očekujem da ću ista osjetiti prije 20.tj.
Evo i slikica. 😊
https://ibb.co/b1vDVfM
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja nisam radila nikakve testove na anomalije niti mi je dr.ista spominjao da bih trebala. U 12tj.mi je napravio detaljniji uzv i izmjerio n.n. i ostalo. Radit ću 4D oko 20.tj i to je to. Vjerujem da će sve biti ok. 🙏
Inače, moram se pohvaliti da su me mučnine potpuno prošle. Sad već pomalo jedem sve i uspjela sam u kratkom vremenu dobiti već 2 kg! Mislim da ću Morat sto prije početi sa vježbama za trudnice. Jedino sto me trenutno boli je lumbalni dio leđa, više donja ljeva strana i guzica. Možda je išijas, ne znam… 🤔 Počelo je prije 3 dana nakon usisavanja i spremanja kuće.
Trbuščić se pomalo nazire. Pita me moj muž da li je to od hrane ili stvarno trudnički trbuh. 🤣 Posto mi je maternica sprijeda, isto ne očekujem da ću ista osjetiti prije 20.tj.
Evo i slikica. 😊
Upravo tako i mene boli nakon tih istih radnja ili kad duze stojim...sad znam da nisam jedina 😃
Trbuscic ti je presladak 🥰
I meni se jako vidi trbuh 😂😂😂
Ja sam odabrala Panoramu jer sam u prošloj trudnoci imala Pattau i ovaj put su mi rekli da moram. Jako sam se puno raspitivala, tri ginekologa sam pitala i svi su rekli Panorama. Nifty je među prvima i zato ima najveći broj uzoraka, no još jedna stvar je kod njega specifična , on je test iz Azije i baždaren je na Azijatkinjama. Kažu da je to možda razlog zašto dođe do pogreške. Malo progooglajte panoramu, on izvlači isključivo bebin dna.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Inače, moram se pohvaliti da su me mučnine potpuno prošle. Sad već pomalo jedem sve i uspjela sam u kratkom vremenu dobiti već 2 kg! Mislim da ću Morat sto prije početi sa vježbama za trudnice. Jedino sto me trenutno boli je lumbalni dio leđa, više donja ljeva strana i guzica. Možda je išijas, ne znam… 🤔 Počelo je prije 3 dana nakon usisavanja i spremanja kuće.
Evo i slikica. 😊
Upravo tako i mene boli nakon tih istih radnja ili kad duze stojim…sad znam da nisam jedina 😃
Trbuscic ti je presladak 🥰
Hvala. 😍
Znači i tebe boli isto? Sad je i meni lakše kada znam da nisam jedina. 😊😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Mene isto bole ledja svaku vecer, kad legnem ne mogu se narediti nikako od bolova, ali sve je to normalno. Kasnije ce biti jos gore.onda ce boljeti i ledja i zdjelica i sve..ali na sve se to zaboravi kad vidite svoju srecicu. Sto se tice poroda, vama koje je ovo prvo dijete nemojte se jos zamarati time jer ne mozete ni zamisliti kako je bolno (osim nekih sretnica koje se ne budu napatile).. u ni jednoj trudnoci nisam trazila ni epi ni nista i sve to prodje i za par dana i zaboravite sta ste prosle. Meni je prvi porod bio strasan, 12 sati trudovi svake minute, vec sam mislila odustat 😂😂, al zato su iduca 2 poroda bila kao da sam na ljetovanje dosla. 3 bolna truda i deckici su bili vani, tako da se i sad nadam da ce biti tako.. sto se tice kila, dobila sam vec 5 i stomak mi je ogroman (inace sam sitnije gradje), al valjda zato sto je 4.trudnoca pa je to vec sve razradjeno kod mene 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji