Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    11. Travanj 2020. 14:25

Maskota85

Hannica0

bulba

Cure ja sam već to pisala i ne želim nikom pametovati ali moj savjet je da idete na panoramu uMjesto niftya ili harmonya. Panorama radi bas bebin DNK a ostali mjesan bebin i mamin. Iz tog razloga zna često doći do pogrešnih rezultata kojih kod Panorame nema. Naši ginekolozi najčešće surađuju s Niftyem i onda na njega šalju jer dobiju deset posto od cijene. Razlog zašto ginekolozi nas šalju na to je isključivo zato da se ograde za svaki slučaj da ne bi ne vidjeli da netko ima dijete s teškoćom a oni nisu vidjeli. Ja osobno sam radila u Breyer labu i bila sam zadovoljna. Panorama se radi u Kaliforniji i nalazi dolaze unutra deset dana. Cijena većeg paketa je 4500 kuna.

Ja sam isla na nifty. I nisu mi mogli izvuci iz moje krvi bebin dna u onom postotku koji im treba. I tako u dva navrata. Tu izgubis dobra 3tj na cekanje i na kraju nista. :/ kad sam poslije proucavala tehnologije drugih testova. Trebala sam harmony ili panoramu definitivno

Takvu proceduru je imala i moja sestra

Kakav je ishod bio kod seke?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    11. Travanj 2020. 14:27

nada23

Ja nisam radila nikakve testove na anomalije niti mi je dr.ista spominjao da bih trebala. U 12tj.mi je napravio detaljniji uzv i izmjerio n.n. i ostalo. Radit ću 4D oko 20.tj i to je to. Vjerujem da će sve biti ok. 🙏
    Inače, moram se pohvaliti da su me mučnine potpuno prošle. Sad već pomalo jedem sve i uspjela sam u kratkom vremenu dobiti već 2 kg! Mislim da ću Morat sto prije početi sa vježbama za trudnice. Jedino sto me trenutno boli je lumbalni dio leđa, više donja ljeva strana i guzica. Možda je išijas, ne znam… 🤔 Počelo je prije 3 dana nakon usisavanja i spremanja kuće.
    Trbuščić se pomalo nazire. Pita me moj muž da li je to od hrane ili stvarno trudnički trbuh. 🤣 Posto mi je maternica sprijeda, isto ne očekujem da ću ista osjetiti prije 20.tj.
    Evo i slikica. 😊
    https://ibb.co/b1vDVfM

I meni posteljica sprijeda. Rekla dr do 20tt sumnja da cu osjetiti ista

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

nada23
    11. Travanj 2020. 14:52

LUX

Hej cure.. Ja sam se dosla pohvaliti sa svojih 20 tjedana danas!! 🎊🎊🎉🎉🎉

Blago ti se! 😍 Cestitaaaam i želim ti sretne naredne tjedne. 🤗🥳🥳

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Marta14
    11. Travanj 2020. 15:01

isabelagregorijan

Ja citam sve kaj pisete al nekak mi prerano komentirat za pirod, epiduralnu i sličbo ..kad dode moje vrijeme obda cu vas sve zagnjavit da mi ponovite .🙈

Samo ti gnjavi 😊😁
    I bolje da ne razmisljas o tome jos, necu ni ja.. 😅

Bosco
    11. Travanj 2020. 15:10

bulba

Cure koje imate ovaj bjelkasti iscjedak, jel vam se učini nekad da su gaćice prvo mokre pa tek kad se osuši vidiš da je bjelkasto???😂 meni nije jasno, ja nekad osjetim da iscuri kao mokro i onda služim da je to bjelkasto ali me nervira. Znam da je pitanje ludo ali čisto da provjerim .17 tjedan sam danas

I meni je tako. Ni ja neznam kaj je dok se ne osusi 🤭

LUX cestitam 🎉🌸 i samo lagano dalje 💫

• bulba
    11. Travanj 2020. 15:19

Uh Bosco super, sad mi je lakše. Danas sam mislila da sam se upiskila 😂😂😂😂

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• LoMa
    11. Travanj 2020. 16:41

Ajme sad ste me zbedirale s ovim informacijama po pitanju primanja epiduralne kod nas koji imamo pomaknute kralješke, prvi glas 👀. Ja znam da imam pomaknuta 2 kralješka (4 i 6mm), ali s kim bi ja o tome trebala razgovarati? 
    Vidim da je netko spomenuo Dianatal porođajni gel, pa je li to imas smisla, je li pomaze, neko iskustvo osim propagande na koju sam naišla?

mc_mouse
    11. Travanj 2020. 16:47

LoMa

Ajme sad ste me zbedirale s ovim informacijama po pitanju primanja epiduralne kod nas koji imamo pomaknute kralješke, prvi glas 👀. Ja znam da imam pomaknuta 2 kralješka (4 i 6mm), ali s kim bi ja o tome trebala razgovarati?
    Vidim da je netko spomenuo Dianatal porođajni gel, pa je li to imas smisla, je li pomaze, neko iskustvo osim propagande na koju sam naišla?

Pojma nemam jel pomogao ali opet ću ga imati. 
    Otvorila sam se odma Do kraja nakon prvog apliciranja. I za prvorotkinju roditi za manje Od 2h mislim da je i vise nego odlično. Dal je kriv gel ili ne, opet ću ga imat 🤣

Skakavac
    11. Travanj 2020. 17:39

Lux neka je sa sricom i dalje 💃😌

Mina 29
    11. Travanj 2020. 18:29

Vidim već priče sa poroda.. Nekako se mi se čini prerano 🙉
    Razmak između moja dva poroda bit će skoro 6 godina sa razlogom 🙈
    Moj porod je ostavio traumu na meni zato ne želim baš razmišljati do zadnjeg o njemu. Više od 12 sati muke.. Epiziotomija sa xxx šavovima.. Oporavak 2 dobra mjeseca.. Malipan 4470 g i 55 cm.. Sad se iskreno nadam bebici od 3 kg jer neznam kak ću to opet. 
    Sad sam u 12.tjednu.. Još traju mučnine.. Jako salbo jedem.. Nadam se da će i to uskoro stati baš me izmori.. Kad su vama stale? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.