Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    11. Travanj 2020. 18:36

Mina svaka cast, velika beba 😅😅🤭

Ninche9
    11. Travanj 2020. 18:42

Mina meni su stale u 13-14tjednu, postupno su se smanjivale, izdrzi jos malo 

nada23
    11. Travanj 2020. 19:18

Ninche9

Mina meni su stale u 13-14tjednu, postupno su se smanjivale, izdrzi jos malo

Meni isto

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Maskota85
    11. Travanj 2020. 19:21

Mina 29

Vidim već priče sa poroda.. Nekako se mi se čini prerano 🙉
    Razmak između moja dva poroda bit će skoro 6 godina sa razlogom 🙈
    Moj porod je ostavio traumu na meni zato ne želim baš razmišljati do zadnjeg o njemu. Više od 12 sati muke.. Epiziotomija sa xxx šavovima.. Oporavak 2 dobra mjeseca.. Malipan 4470 g i 55 cm.. Sad se iskreno nadam bebici od 3 kg jer neznam kak ću to opet.
    Sad sam u 12.tjednu.. Još traju mučnine.. Jako salbo jedem.. Nadam se da će i to uskoro stati baš me izmori.. Kad su vama stale?

Ja mucnice jos nisam imala 😁al sam skuzila da manje jedem i brzo sam sita,popunjena. meni je 10godina od zadnjeg poroda koji je bio kaos zivi, sad cu ici na carski i nesto ranije tak da ajd muku nebudem oko toga imala al me zato strah tog carskog 😔 

Bosco
    11. Travanj 2020. 19:51

Meni je par dana mozda muka bila, bez ijednog povracanja zasad. 😁

Demetria
    11. Travanj 2020. 19:58

Ninche9  ovu knjigu imam https://imgur.com/uDhTZUh  od Eline Landon: 9 mjeseci s Bogom
    Pošalješ mi tu tvoju na mail vanjskimail@gmail.com
    i Hip_Hopsica ako imaš tu skripa od prijateljice koja drži vježbe disanja na mailu slobodno pošalji

Meni je ginička predložila samo nifty, nije niti spominjala kombinirani.
    S obzirom da smo svi testirani na distrofiju mišića kada se brat razbolio prije 20tak godina i nisam nositelj gena, ne idem na testiranje niftyem jer šta god da kaže nalaz nakon svega što smo prošli, bebica će biti voljena i poželjna uvijek. A ako bi radila nifty morala bi skuplji paket raditi zbog distrofije.

happy_m i nada23, mi se pratimo skoro u dan +/- s terminom  

meni su gaćice stalno mokre...bar jedno dva-tri puta promjenim dnevno. ne znam zašto

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

nada23
    11. Travanj 2020. 20:16

Demetria, fakat smo blizu s terminima. Baš super, pratimo se. 🤗😍 Da, skoro sve mi imamo pojačan iscjedak. I meni su gaćice mokre. Ja koristim dnevne uloške jer mi je lakše njih mjenjati često.
    Ninche, možeš i meni poslati knjigu, please? cocktail194@gmail.com

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Skakavac
    11. Travanj 2020. 21:28

Demetria moze i meni knjiga na hitmenbrda@hotmail.com?
    Unaprid zahvaljujem 😌

Princess Mimi
    11. Travanj 2020. 22:51

Loma, popricaj sa neurologom pa vidi što će preporučiti.

Sto se literature tice jučer sam naručila knjigu, 9 mjeseci i bas se veselim čitanju 🤗

Demetria
    12. Travanj 2020. 00:33

Skakavac

Demetria moze i meni knjiga na hitmenbrda@hotmail.com?
    Unaprid zahvaljujem 😌

Ja ju nemam na mailu,
     ima jednu drugu knjigu Ninche9 koju smo zamolili da nam proslijedi.

Idem leći po prvi puta smirena i ne krepana. Priznajem da mi pomalo odgovara trenutna situacija jer se nismo danas ubili od posla. Jedan kolač, par jaja i kruh i nama dvoma dovoljno. Skroz mi odgovara ova skromnost i jednostavnost. Laku noć svima!

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.