Mina meni su stale u 13-14tjednu, postupno su se smanjivale, izdrzi jos malo
Mina meni su stale u 13-14tjednu, postupno su se smanjivale, izdrzi jos malo
Meni isto
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Vidim već priče sa poroda.. Nekako se mi se čini prerano 🙉
Razmak između moja dva poroda bit će skoro 6 godina sa razlogom 🙈
Moj porod je ostavio traumu na meni zato ne želim baš razmišljati do zadnjeg o njemu. Više od 12 sati muke.. Epiziotomija sa xxx šavovima.. Oporavak 2 dobra mjeseca.. Malipan 4470 g i 55 cm.. Sad se iskreno nadam bebici od 3 kg jer neznam kak ću to opet.
Sad sam u 12.tjednu.. Još traju mučnine.. Jako salbo jedem.. Nadam se da će i to uskoro stati baš me izmori.. Kad su vama stale?
Ja mucnice jos nisam imala 😁al sam skuzila da manje jedem i brzo sam sita,popunjena. meni je 10godina od zadnjeg poroda koji je bio kaos zivi, sad cu ici na carski i nesto ranije tak da ajd muku nebudem oko toga imala al me zato strah tog carskog 😔
Ninche9 ovu knjigu imam https://imgur.com/uDhTZUh od Eline Landon: 9 mjeseci s Bogom
Pošalješ mi tu tvoju na mail vanjskimail@gmail.com
i Hip_Hopsica ako imaš tu skripa od prijateljice koja drži vježbe disanja na mailu slobodno pošalji
Meni je ginička predložila samo nifty, nije niti spominjala kombinirani.
S obzirom da smo svi testirani na distrofiju mišića kada se brat razbolio prije 20tak godina i nisam nositelj gena, ne idem na testiranje niftyem jer šta god da kaže nalaz nakon svega što smo prošli, bebica će biti voljena i poželjna uvijek. A ako bi radila nifty morala bi skuplji paket raditi zbog distrofije.
happy_m i nada23, mi se pratimo skoro u dan +/- s terminom
meni su gaćice stalno mokre...bar jedno dva-tri puta promjenim dnevno. ne znam zašto
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria, fakat smo blizu s terminima. Baš super, pratimo se. 🤗😍 Da, skoro sve mi imamo pojačan iscjedak. I meni su gaćice mokre. Ja koristim dnevne uloške jer mi je lakše njih mjenjati često.
Ninche, možeš i meni poslati knjigu, please? cocktail194@gmail.com
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Demetria moze i meni knjiga na hitmenbrda@hotmail.com?
Unaprid zahvaljujem 😌
Loma, popricaj sa neurologom pa vidi što će preporučiti.
Sto se literature tice jučer sam naručila knjigu, 9 mjeseci i bas se veselim čitanju 🤗
Demetria moze i meni knjiga na hitmenbrda@hotmail.com?
Unaprid zahvaljujem 😌
Ja ju nemam na mailu,
ima jednu drugu knjigu Ninche9 koju smo zamolili da nam proslijedi.
Idem leći po prvi puta smirena i ne krepana. Priznajem da mi pomalo odgovara trenutna situacija jer se nismo danas ubili od posla. Jedan kolač, par jaja i kruh i nama dvoma dovoljno. Skroz mi odgovara ova skromnost i jednostavnost. Laku noć svima!
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji