Evo s pregleda pa da se Javin. Bogu hvala sve je ok. Pregledavala me vaginalno i abdominalno. Kaze da je sve uredu, razvitak kako triba. Smrsavila san nesto oko po kg, kil. Kaze da je ok, da se metabolizam prilagodija na trudnoću.. A i zatrudnila san s većom tezinom. Moran na ogtt za secer, caca dijabetičar.. Kaze da izbjegava sada slat na pretrage ali stanje s kg je kakvo je, otac dijabetičar, a na zadnjoj krvnoj slici secer mi je bija 5.4. Tako da eto, ogtt negdi privatno nac i odradit do sljedece termina početkom petog mj. Rekla sam joj odmah za sinoćnju bol o kojoj sam se potuzila na ljetnim bebama. Pregledala me i rekla da je sve u najboljem redu. Jos uvik osjecan pritisak ali manje strahujem kad me Pregledala.. Pratit cu pa Vidit kako ce ic.
Kakva bol? Gdje tocno?
Ja takoder danas bila na pregledu, prakticki sve skolski.. Takoder sam se pozalila na bol unazad tj dana, probadajuca bol s lijeve strane, ne precesto samo me presjece. Gin nije nista lose naso i reko je kao da se maternica rasteze/steze.. A po internetu za 19. tjedan u prvoj recenici svi članci spominju "ostru bl". Ocito je normalno
I jel osjecas bebu?? Mi osjetili čak i preko trbuha!!
Evo ukratko.. Probudila sam se noćas oko 3 sata. Momentalno san osjetila jaku bol negdi oko desnog jajnika. Valjda je bilo kod jajnika, anatomija i ja dva pojma. Tesko san se digla iz kreveta i nekako od setala do wc pomokrit se. Vratila san se u krevet, a bol nije popustala. Ispravila san se i nakon minutu dvi je malo popustilo. Legla san na livi bok i nekako zaspala. Probudila san se oko 7 ipo a bol je bila ista.. Milijun scenarija po glavi, o tome bolje da ne prican. Iscjetka nije bilo, stvarno nez sta rec. Na svu sricu, danas san imala pregled. Pregledali me na kratko vaginalno i onda preko trbuha. Pokazala sam joj di me bolilo i da jos uvik tupo osjecan. Rekla je da ne vidi nista i da je vjer rastezanje. Jos uvik to osjecan i cini mi se da se pritisak na to misto smanji kad mokrim.. Ali smirila me ginek. Pratit cu dalje pa cemo Vidit.
Ja isto imam probadanja oko jajnika, nekad i u sredini nisko dolje...tjesim se da je to normalno
[/url
Evo s pregleda pa da se Javin. Bogu hvala sve je ok. Pregledavala me vaginalno i abdominalno. Kaze da je sve uredu, razvitak kako triba. Smrsavila san nesto oko po kg, kil. Kaze da je ok, da se metabolizam prilagodija na trudnoću.. A i zatrudnila san s većom tezinom. Moran na ogtt za secer, caca dijabetičar.. Kaze da izbjegava sada slat na pretrage ali stanje s kg je kakvo je, otac dijabetičar, a na zadnjoj krvnoj slici secer mi je bija 5.4. Tako da eto, ogtt negdi privatno nac i odradit do sljedece termina početkom petog mj. Rekla sam joj odmah za sinoćnju bol o kojoj sam se potuzila na ljetnim bebama. Pregledala me i rekla da je sve u najboljem redu. Jos uvik osjecan pritisak ali manje strahujem kad me Pregledala.. Pratit cu pa Vidit kako ce ic.
Kakva bol? Gdje tocno?
Ja takoder danas bila na pregledu, prakticki sve skolski.. Takoder sam se pozalila na bol unazad tj dana, probadajuca bol s lijeve strane, ne precesto samo me presjece. Gin nije nista lose naso i reko je kao da se maternica rasteze/steze.. A po internetu za 19. tjedan u prvoj recenici svi članci spominju "ostru bl". Ocito je normalno
Evo ukratko.. Probudila sam se noćas oko 3 sata. Momentalno san osjetila jaku bol negdi oko desnog jajnika. Valjda je bilo kod jajnika, anatomija i ja dva pojma. Tesko san se digla iz kreveta i nekako od setala do wc pomokrit se. Vratila san se u krevet, a bol nije popustala. Ispravila san se i nakon minutu dvi je malo popustilo. Legla san na livi bok i nekako zaspala. Probudila san se oko 7 ipo a bol je bila ista.. Milijun scenarija po glavi, o tome bolje da ne prican. Iscjetka nije bilo, stvarno nez sta rec. Na svu sricu, danas san imala pregled. Pregledali me na kratko vaginalno i onda preko trbuha. Pokazala sam joj di me bolilo i da jos uvik tupo osjecan. Rekla je da ne vidi nista i da je vjer rastezanje. Jos uvik to osjecan i cini mi se da se pritisak na to misto smanji kad mokrim.. Ali smirila me ginek. Pratit cu dalje pa cemo Vidit.
Ja isto imam probadanja oko jajnika, nekad i u sredini nisko dolje…tjesim se da je to normalno
Isabela, I ja, nekad bude skroz nisko, nekad bas oko jajnika. Doduse ja jos uvijek po malo smedjarim, da ne kazem bjelokafim 🤨
Skakavac meni je bas jucer rodakinja pricala o takvim bolovima u 5tom mjesecu trudnoce, uvijek je bilo sve ok na pregledu, nisu nasli nista pa znaci od sirenja je..
Svasta cemo mi jos osjetit do kraja😅
Kazu da je uredu kada popusti i ne drzi istim intenzitetom duze vremena. Isto spomeni ginek za svaki slucaj, da bi bila mirna. Kazen ti, ja i sada osjecan tupu bol, ko nelagodu, ali opet se tjesim time da je napravila ultrazvuk, vidila bi valjda.
Marta14 isla sam odma jutros na ljetne bebe po njihova iskustva, ali dok mi ginek nije rekla da je sve uredu, nisan imala mira. Glava blesava
Sto se tiče tih trudničkih tajica iz h&m-a, ja sam ih kupila taman prije cijele ove ludnice...uzela sam si l veličinu jer imam jake bokove, ali mi sad opadaju ko lude...M bi mi bile taman jer su dosta rastezljive... ja sam uzela one po 69.90kn
A bodice s dugim rukavima neutralne sam uhvatila u lidlu pred koji tjedan, 5 bodica za 90kn 🥰
Kakva bol? Gdje tocno?
n
Isabela, I ja, nekad bude skroz nisko, nekad bas oko jajnika. Doduse ja jos uvijek po malo smedjarim, da ne kazem bjelokafim 🤨
Ti i ja smo 4 dana razlike 🥰 ja sam smedarila dosta dugo i onda je prestalo, pa sam si ja slozila to u glavi da je to bilo od implantacije i cistilo se dosta dugo...a za ove bolove ne znam...strah me naravno, popim tu i tam normabel, magnezij, ne traje stalno...jos imam dva tjedna do pregleda, poludit cu do tad
[/url
Ima li koja iz Rijeke i okolice? Ima li tamo netko dobar da radi 4D?Na zalost do Zagreba necu stic zbog ove korone..
Zene, jel ima ko u grupi a da nije radija anomaly scan? Ne kuzin nista. U ljetnim bebama pisu vecinski svi da su bili, da se tada svi organi pregledaju ( oko 20og tjedna) ja sam svoju danas pitala za to.. Objasnila mi je da se u trudnoći rade tri velika uzv i da je anomaly jedan od tih.. Da ona meni svaka 4.tjedna pregledava sve i da je sve uredu.. Nisam pametna sta mislit.
Mozda ona radi anomaly pa zato te ne salje negdje? Ako ima dobar utz onda vidi sve valjda. To ne traje bas kao obican pregled , nego duze nesto.. U prosloj trudnoci sam isla na anomaly privatno na 4D.
A sad sam dobila uputnicu za anomaly u bolnici jer moja to ne radi. Samo sto sam opet mislila privatno u Hr ako uspijem do tamo..
Sortiraj odgovore
Najstariji