Ako je sve u redu, cak se odnosi i preporucuju. Nama su sve poze oke ali jakoo lagano, ja dosta osjetim kao da mi dira mjehur 😞
Nama su takodjer odnosi zabranjeni do 12 tjedna. Ali iskreno bas mi ni ne fale🙊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Drage cure,
Pridružujem se napokon vašoj temi.
Pomalo vas čitam unazad i malo unaprijed još uvijek nisam sve pročitala, ali mi je drago da imamo mjesto za razmjenu iskustva.
Baš jutros sam otvorila temu i naišla na baby wachtera da ste spomenuli. Evo naručen i sutra mi je već dostava oduševljena sam.
Imam iza sebe dosta neuspjelih trudnoća, pokušaja i problema tako da će ovo nadam se malo primiriti moj strah.
Mi smo se isto hopsali jučer od kad sam popiškila plus
Bilo je očekivano brzo i za pravo čudo misionarska je za sada ok. Bitno polako i to je to.
P.s. još čitam temu pa se ispričavam ako ste već pisali: ako ležim i kihnem, bol koja me presječe u jajniku postaje sve jača i jača.
Kada stojim ili sjedim ne boli ništa. Ima li tko iskustva?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Mozda da se upustite u odnos kad ste oboje raspolozeni, bitno da nema blokada u glavi.
Mozda poze doggy ili kaubojka.
Zene, jel ima ko u grupi a da nije radija anomaly scan? Ne kuzin nista. U ljetnim bebama pisu vecinski svi da su bili, da se tada svi organi pregledaju ( oko 20og tjedna) ja sam svoju danas pitala za to.. Objasnila mi je da se u trudnoći rade tri velika uzv i da je anomaly jedan od tih.. Da ona meni svaka 4.tjedna pregledava sve i da je sve uredu.. Nisam pametna sta mislit.
Anomaly scan se može raditi 2x. Prvo imaš mini anomaly u nekom 13tom tjednu a u 20om je normalan anomaly. Anomaly je meni trajao sat i pol. Znači tada doktorica pregledava svaki detalj na bebi. Od krvnih žila, 4 klijetki srca, kompletnu kožu i sve unutarnje organe...baš se sječam kad mi je pokazivala i izkomnetirala " kako prekrasna gušterača",... heheheh...
poslije toga pregleda sam također dobila nalaz i opis za sve što je pregledala... ne vjerujem da ti to radi prilikom svakog pregleda. Meni ovo mi zvuči poprilično ofrlje i da je to rekla samo da te se riješi.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Zene, jel ima ko u grupi a da nije radija anomaly scan? Ne kuzin nista. U ljetnim bebama pisu vecinski svi da su bili, da se tada svi organi pregledaju ( oko 20og tjedna) ja sam svoju danas pitala za to.. Objasnila mi je da se u trudnoći rade tri velika uzv i da je anomaly jedan od tih.. Da ona meni svaka 4.tjedna pregledava sve i da je sve uredu.. Nisam pametna sta mislit.
Anomaly scan se može raditi 2x. Prvo imaš mini anomaly u nekom 13tom tjednu a u 20om je normalan anomaly. Anomaly je meni trajao sat i pol. Znači tada doktorica pregledava svaki detalj na bebi. Od krvnih žila, 4 klijetki srca, kompletnu kožu i sve unutarnje organe…baš se sječam kad mi je pokazivala i izkomnetirala " kako prekrasna gušterača",… heheheh…
poslije toga pregleda sam također dobila nalaz i opis za sve što je pregledala… ne vjerujem da ti to radi prilikom svakog pregleda. Meni ovo mi zvuči poprilično ofrlje i da je to rekla samo da te se riješi.
Ne znam, naisla sam na zenu koja isto tako nije cula za anomaly a u visoj je trudnoci od mene. Rekla mi je da je sve uredu, pisala je odredene parametre i to je to.. Nigdi me nikad nije slala osim krvnih pretraga.. Pretpostavljam da joj je uzv dobar i da je vidila sta je tribala kako bi znala da je sve u skladu s razvojem tj tjednima
P.s. još čitam temu pa se ispričavam ako ste već pisali: ako ležim i kihnem, bol koja me presječe u jajniku postaje sve jača i jača.
Kada stojim ili sjedim ne boli ništa. Ima li tko iskustva?
Meni se isto to zna dogoditi, ja sam u 11.tjednu. I cure su ovdje pisale da im je znalo tako biti pa mislim da to nije ništa problematično.
Nego, kako ste išle na pregled ,maska, rukavice, dezinfekcijsko sredstvo? Ja nisam iz kuće izašla mjesec dana tak da evo nemam pojma kak bi...
Demetria dobrodosla 😊
Mene tako zaboli kad kihnem u lezecem polozaju, tj prije je dok nisam razmisljala a sad se uvijek dignem pa kihnem..
Ja sam sva neka nervozna kad idem na pregled. Ujutro imam u 9, držite fige da je sve OK 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji