Ja sam znala imat jakee bolove u pocetku, do negdje 8 tjedna, al bas na par sekundi tolika bol da bi se morala čučnut i čekat, a sad me zna bolit poslje odnosa, al ne jako, tjera me na wc piškit i to je to. 🤷♀️
Jučer smo imali odnos, nismo pretjerivali i usred odnosa me u jednom trenu presjeklo jako i prestalo. Bas sam se uplašila, ali iscjedak normalan i poslje me ništa nije bolilo.
Mozda ona radi anomaly pa zato te ne salje negdje? Ako ima dobar utz onda vidi sve valjda. To ne traje bas kao obican pregled , nego duze nesto.. U prosloj trudnoci sam isla na anomaly privatno na 4D.
A sad sam dobila uputnicu za anomaly u bolnici jer moja to ne radi. Samo sto sam opet mislila privatno u Hr ako uspijem do tamo..
Pojma neman.. Kad sam je danas pitala za to, odg mi je da se u trudnoći rade tri velika uzv.. Da je ovaj danas u 20om tjednu, jedan od tih. Da je sve uredu, a ako netko zeli jasnije slike, ili postoje nedoumice, da se ide na 3/4D.. Bas san se zbunila, pojma neman.. Vise puta mi je rekla sve je super, nema razloga za brigu. Napravi ogtt i vidimo se za mj dana..
Koliko znam, prije god ili dvije, minjala je uzv.. Valjda vidi sve, nebi blefirala. Ali eto, zene pisu kako su pregledavani svi organi.. Ona meni to nije nista kom pa eto.. 😶
Cure koje imate odnose..ja nisam imala od Bozica( osim dva orgazma u snu).😭 I sad bi se ja uputila u to, al mene je bas strah, mislim, imam osjecaj da ni moj bas nema neke volje, ne znam jel strah, al ne navaljuje uopce..a ja bi, al i mene je strah..koda sam zaboravila, u smislu da me strah "misionarski" da se nasloni na mene(trbuh) a strah me dogy jer ne znam di ce me "lupat" unutra..😂😂 osjecam se zbunjeno..😒
Cure koje imate odnose..ja nisam imala od Bozica( osim dva orgazma u snu).😭 I sad bi se ja uputila u to, al mene je bas strah, mislim, imam osjecaj da ni moj bas nema neke volje, ne znam jel strah, al ne navaljuje uopce..a ja bi, al i mene je strah..koda sam zaboravila, u smislu da me strah "misionarski" da se nasloni na mene(trbuh) a strah me dogy jer ne znam di ce me "lupat" unutra..😂😂 osjecam se zbunjeno..😒
I ja sam bila u strahu.. Imali smo odnose prije neka 3 tjedna i nakon toga sam imala sukrvicu, išla odma na hitnu. Sve je bilo ok. Nemaju pojma od čega. Al nakon toga nismo imali odnose sve do prije 2 dana. I tad sam se opustila i uživala. Ako nemaš smetnje nema straha panici. A ovo je prilika možda za okusat se u nekoj novoj pozi ☺️
Mi isto nismo prva 2,5mjeseca jer sam imala strasne mučnine. Nakon toga smo opet počeli, sve nabrojano smo isprobali samo malo laganije jel...nema te kaj biti strah, neće lupati bebu po glavi 😂
Mozda ona radi anomaly pa zato te ne salje negdje? Ako ima dobar utz onda vidi sve valjda. To ne traje bas kao obican pregled , nego duze nesto.. U prosloj trudnoci sam isla na anomaly privatno na 4D.
A sad sam dobila uputnicu za anomaly u bolnici jer moja to ne radi. Samo sto sam opet mislila privatno u Hr ako uspijem do tamo..
Pojma neman.. Kad sam je danas pitala za to, odg mi je da se u trudnoći rade tri velika uzv.. Da je ovaj danas u 20om tjednu, jedan od tih. Da je sve uredu, a ako netko zeli jasnije slike, ili postoje nedoumice, da se ide na 3/4D.. Bas san se zbunila, pojma neman.. Vise puta mi je rekla sve je super, nema razloga za brigu. Napravi ogtt i vidimo se za mj dana..
Koliko znam, prije god ili dvije, minjala je uzv.. Valjda vidi sve, nebi blefirala. Ali eto, zene pisu kako su pregledavani svi organi.. Ona meni to nije nista kom pa eto.. 😶
Pa da, onda ti je vjerojatno danas sve to gledala ali nije komentirala sta radi.. Ma bitno da je sve ok 😊i sto ne moras ic u bolnicu na anomaly u ovo vrijeme, imas srece.
I moja gin. bas ne prica pa te razumijem.
Ali ja sad ne znam koji je taj treci pregled? Znam za taj mali i veliki anomaly..
Evo s pregleda pa da se Javin. Bogu hvala sve je ok. Pregledavala me vaginalno i abdominalno. Kaze da je sve uredu, razvitak kako triba. Smrsavila san nesto oko po kg, kil. Kaze da je ok, da se metabolizam prilagodija na trudnoću.. A i zatrudnila san s većom tezinom. Moran na ogtt za secer, caca dijabetičar.. Kaze da izbjegava sada slat na pretrage ali stanje s kg je kakvo je, otac dijabetičar, a na zadnjoj krvnoj slici secer mi je bija 5.4. Tako da eto, ogtt negdi privatno nac i odradit do sljedece termina početkom petog mj. Rekla sam joj odmah za sinoćnju bol o kojoj sam se potuzila na ljetnim bebama. Pregledala me i rekla da je sve u najboljem redu. Jos uvik osjecan pritisak ali manje strahujem kad me Pregledala.. Pratit cu pa Vidit kako ce ic.
Kakva bol? Gdje tocno?
Ja takoder danas bila na pregledu, prakticki sve skolski.. Takoder sam se pozalila na bol unazad tj dana, probadajuca bol s lijeve strane, ne precesto samo me presjece. Gin nije nista lose naso i reko je kao da se maternica rasteze/steze.. A po internetu za 19. tjedan u prvoj recenici svi članci spominju "ostru bl". Ocito je normalno
I jel osjecas bebu?? Mi osjetili čak i preko trbuha!!
n
Isabela, I ja, nekad bude skroz nisko, nekad bas oko jajnika. Doduse ja jos uvijek po malo smedjarim, da ne kazem bjelokafim 🤨
Ti i ja smo 4 dana razlike 🥰 ja sam smedarila dosta dugo i onda je prestalo, pa sam si ja slozila to u glavi da je to bilo od implantacije i cistilo se dosta dugo…a za ove bolove ne znam…strah me naravno, popim tu i tam normabel, magnezij, ne traje stalno…jos imam dva tjedna do pregleda, poludit cu do tad
Draga, ti za dva tjedna, meni zakazali za 30. A sto da ti velim kad sam na sve ovo istraumatizirana od proslog missed abortion, doduse tada nit sam smedjarila, nit me sto boljelo. Doktorka mi je rekla da taj svijetlo smedji ili rozikasti iscjedak je vjerovatno od pucanja kapilara usljed sirenja. I da mogu popit paracetamol ako boli.
Mi smo pokušali na bogu ali meni ne pase, paše mi misionarska i lagano i njezno... Bitno je samo da si opuštena i da si vlazna...
Draga, ti za dva tjedna, meni zakazali za 30. A sto da ti velim kad sam na sve ovo istraumatizirana od proslog missed abortion, doduse tada nit sam smedjarila, nit me sto boljelo. Doktorka mi je rekla da taj svijetlo smedji ili rozikasti iscjedak je vjerovatno od pucanja kapilara usljed sirenja. I da mogu popit paracetamol ako boli.
I ja sam istraumatizirana jer sam imala četiri spontana....al priznajem da ni u jednoj dosad nisam bila ovak opuštena...
[/url
Meni isto seks fali, ali mi je doktor zabranio zasad...tako da jedino snovi koje imam me usrecuju hahah 😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji