Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    06. Travanj 2020. 14:33

bulba

Sto se tiče baby watchera s tri doktora sam pričala onstetnosti obavi su rekli da nema problema. Oni su protivi toga isključio jer smatraju da žene nisu educirane dovoljno pa mogu biti u nepotrebnoj panici prilikom korištenja .
    Sto se tiče kila , ja sam inače malo punija pa sam bila uvjerena da ću dobiti hrpu kila no evo do 17 tjedna skoro kila i pol. Ja sam u trudnoci saznala da imam gestacijski dijabetes pa ne jedem apsolutno ništa slatko. Ne pijem sokove, samo čajevi bez šećera i mineralna voda.
    Danas ću kuhati angemaht od graška i noklice.
    Voljela bi do lidla ali bojim se da vise ničeg neće biti.
    Imam pitanje za sve cure, imate li kakav iscjedak?

Imam bijelo žuti isto... Nekad ga vise bude, nekad manje, ali u prosjeku bar jednom dnevno mijenjam gaćice.. 

Dinosaurus
    06. Travanj 2020. 14:43

bulba

Sto se tiče baby watchera s tri doktora sam pričala onstetnosti obavi su rekli da nema problema. Oni su protivi toga isključio jer smatraju da žene nisu educirane dovoljno pa mogu biti u nepotrebnoj panici prilikom korištenja .
    Sto se tiče kila , ja sam inače malo punija pa sam bila uvjerena da ću dobiti hrpu kila no evo do 17 tjedna skoro kila i pol. Ja sam u trudnoci saznala da imam gestacijski dijabetes pa ne jedem apsolutno ništa slatko. Ne pijem sokove, samo čajevi bez šećera i mineralna voda.
    Danas ću kuhati angemaht od graška i noklice.
    Voljela bi do lidla ali bojim se da vise ničeg neće biti.
    Imam pitanje za sve cure, imate li kakav iscjedak?

E pa onda super! Ja sam inace skulirana osoba ali samo zato sta moram sve imat ispitano inace pocnem panicarit 😁
    Daj sad ste me zagolicale s tim haljinama. Moze li netko stavit sliku neke haljinice da vidimo kako to izgleda?
    Mi danas imamo rizoto sa kozicama za rucak. A za uskrs smo inace kod mojih i kuha se svasta i bas sam tuzna sta ove god necemo ic 😥
    Nisam jos smislila menu ali bojat cemo jaja sa malcem prvi put pa se veselim. Prosle god je bio premali

• LoMa
    06. Travanj 2020. 14:56

Ja isto cijeli vrijeme imam bijelo žućkasti iscjedak i sve mi je oke.
    Kaj se šećera tiče to se iz nalaza krvi iščita, granica je 5.1 nečega xD meni je na zadnjim nalazima bio 5.1 jer nisam ni znala da to postoji, a večer prije sam pojela pola kg napolitanki 🙈
    Meni je svekrva u lidlu uspjela sve nabaviti, bacila na pranje, ali za po doma bude dušu dalo u toplijim danima..

• bulba
    06. Travanj 2020. 15:07

U prošloj trudnoci koju sam izgubila u 11 tjednu sam odmah na početku išla vadit krv i bio mi je 5.8... u ovoj trudnoci odmah na početku ujutro bio preko 6 i automatski sam dijabetičarka ali gestacijski. Na zadnjem pregledu je čak razmišljala da me ostavi u bolnici na pretragama da vide jesam li za inzulin. Trenutno sam ostala bez trakica pa ne znam kakav je jer nemam pravo to dobiti ako nisam ni inzulinu. Nije mi dovoljan fragmin , možda ću i inzulin. No dobro dok je beba ok, nije me briga.
    Sto se tiče iscjedak ja imam isti takav, no nekad se splasim jer mi prije nego postane žućkasto bjelkasti gaćice budu mokre. No kad se osuši isto je kao i svima. Super!

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Leia91
    06. Travanj 2020. 15:13

Ja sam na -3 kg od prvog pregleda. Imam malo viška tako da se ne brinem. Iako mi je ful čudno s obzirom da jedem redovno i da po mojoj procjeni dosta jedem. Sok popijem kad me uhvati želja, a slatko nisam baš jela ni prije trudnoće a ni sada mi se baš ne jede. Eventualno kolač ili malo čokolade i to je to.

Napokon 2804
    06. Travanj 2020. 15:15

Meni je neki pritisam dole i kao da moram piskit nonstop i odem na wc i ništa... Sad lezim sa jastukom među nogama popila magnezij i čekam 

Ninche9
    06. Travanj 2020. 15:24

Ja se jako veselim Uskrsu, kupila sam malo ukrasa pa cemo zajedno crtati po jajima. Dorucak standardno sunkica, jaja.. A rucak jos ne znam, radit cu i neki kolac. Mi smo troje, isto prvi Uskrs da smo sami, nadam se da ce nam ipak biti lijepo..

• bulba
    06. Travanj 2020. 15:28

Meni je mama upravo donijela , traperice, dvije haljine i tajice .materijal je super, viskoza. Sad šaljem muza da ide po još dvije haljine i cijelo proljeće i ljeto ću ih nositi. 

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Princess Mimi
    06. Travanj 2020. 15:51

Mi smo danas rucali mahune varivo i kobasice.
    Za Uskrs cemo tradicionalno, sunkicu, jaja, mladi luk, francuska i domaci kruh, ali isto u manjoj kolicini jer smo samo muz i ja. 
    Napraviti cu u subotu i neki vocni kolac ali jos ne znam koji 😅

Skakavac
    06. Travanj 2020. 15:54

Evo s pregleda pa da se Javin. Bogu hvala sve je ok. Pregledavala me vaginalno i abdominalno. Kaze da je sve uredu, razvitak kako triba. Smrsavila san nesto oko po kg, kil. Kaze da je ok, da se metabolizam prilagodija na trudnoću.. A i zatrudnila san s većom tezinom. Moran na ogtt za secer, caca dijabetičar.. Kaze da izbjegava sada slat na pretrage ali stanje s kg je kakvo je, otac dijabetičar, a na zadnjoj krvnoj slici secer mi je bija 5.4. Tako da eto, ogtt negdi privatno nac i odradit do sljedece termina početkom petog mj. Rekla sam joj odmah za sinoćnju bol o kojoj sam se potuzila na ljetnim bebama. Pregledala me i rekla da je sve u najboljem redu. Jos uvik osjecan pritisak ali manje strahujem kad me Pregledala.. Pratit cu pa Vidit kako ce ic. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.