Cure koje čajeve pijete u trudnoći? Ja pijem svaki dan po čašu,dvi. Izmišam svjezi dumbir i kamilicu. Jel se to smije u trudnoći?
Meni đumbir nikako ne odgovara,ali znam da ga jako preporučaju protiv mučnina pa mislim da onda ne može biti štetan.
Kamilicu isto pijem svaki dan nezaslađenu jer mi dobro pase za želudac koji još uvijek nije 100% nakon mučnina...
Blago vama koje ne jedete slatko, ja sam poblesavila.. U zivotu ovoliko slatkog nisam jela.. Jos sad ova jajceka cokoladna uskrsnja.. 🍫🍫🍫
Sva sreca pa mi je stolica uredna😅
.
Napokon mozda neka ur. infekcija?
Skakavac super za pregled!
Ne znam, 18.3 sam dala urin i sve je ok... Sljedeći pregled 20.4. Vidjet ću kak ce bit danas sutra, pa hocu li zvat da me prime ranije
Cure koje čajeve pijete u trudnoći? Ja pijem svaki dan po čašu,dvi. Izmišam svjezi dumbir i kamilicu. Jel se to smije u trudnoći?
Je, to je ok. I menta je dobra. Ne treba pretjerivat ali dvije case su ok.
Evo s pregleda pa da se Javin. Bogu hvala sve je ok. Pregledavala me vaginalno i abdominalno. Kaze da je sve uredu, razvitak kako triba. Smrsavila san nesto oko po kg, kil. Kaze da je ok, da se metabolizam prilagodija na trudnoću.. A i zatrudnila san s većom tezinom. Moran na ogtt za secer, caca dijabetičar.. Kaze da izbjegava sada slat na pretrage ali stanje s kg je kakvo je, otac dijabetičar, a na zadnjoj krvnoj slici secer mi je bija 5.4. Tako da eto, ogtt negdi privatno nac i odradit do sljedece termina početkom petog mj. Rekla sam joj odmah za sinoćnju bol o kojoj sam se potuzila na ljetnim bebama. Pregledala me i rekla da je sve u najboljem redu. Jos uvik osjecan pritisak ali manje strahujem kad me Pregledala.. Pratit cu pa Vidit kako ce ic.
Kakva bol? Gdje tocno?
Ja takoder danas bila na pregledu, prakticki sve skolski.. Takoder sam se pozalila na bol unazad tj dana, probadajuca bol s lijeve strane, ne precesto samo me presjece. Gin nije nista lose naso i reko je kao da se maternica rasteze/steze.. A po internetu za 19. tjedan u prvoj recenici svi članci spominju "ostru bl". Ocito je normalno
I jel osjecas bebu?? Mi osjetili čak i preko trbuha!!
[link=https://lilypie.com][/link]
Evo s pregleda pa da se Javin. Bogu hvala sve je ok. Pregledavala me vaginalno i abdominalno. Kaze da je sve uredu, razvitak kako triba. Smrsavila san nesto oko po kg, kil. Kaze da je ok, da se metabolizam prilagodija na trudnoću.. A i zatrudnila san s većom tezinom. Moran na ogtt za secer, caca dijabetičar.. Kaze da izbjegava sada slat na pretrage ali stanje s kg je kakvo je, otac dijabetičar, a na zadnjoj krvnoj slici secer mi je bija 5.4. Tako da eto, ogtt negdi privatno nac i odradit do sljedece termina početkom petog mj. Rekla sam joj odmah za sinoćnju bol o kojoj sam se potuzila na ljetnim bebama. Pregledala me i rekla da je sve u najboljem redu. Jos uvik osjecan pritisak ali manje strahujem kad me Pregledala.. Pratit cu pa Vidit kako ce ic.
Kakva bol? Gdje tocno?
Ja takoder danas bila na pregledu, prakticki sve skolski.. Takoder sam se pozalila na bol unazad tj dana, probadajuca bol s lijeve strane, ne precesto samo me presjece. Gin nije nista lose naso i reko je kao da se maternica rasteze/steze.. A po internetu za 19. tjedan u prvoj recenici svi članci spominju "ostru bl". Ocito je normalno
I jel osjecas bebu?? Mi osjetili čak i preko trbuha!!
Evo ukratko.. Probudila sam se noćas oko 3 sata. Momentalno san osjetila jaku bol negdi oko desnog jajnika. Valjda je bilo kod jajnika, anatomija i ja dva pojma. Tesko san se digla iz kreveta i nekako od setala do wc pomokrit se. Vratila san se u krevet, a bol nije popustala. Ispravila san se i nakon minutu dvi je malo popustilo. Legla san na livi bok i nekako zaspala. Probudila san se oko 7 ipo a bol je bila ista.. Milijun scenarija po glavi, o tome bolje da ne prican. Iscjetka nije bilo, stvarno nez sta rec. Na svu sricu, danas san imala pregled. Pregledali me na kratko vaginalno i onda preko trbuha. Pokazala sam joj di me bolilo i da jos uvik tupo osjecan. Rekla je da ne vidi nista i da je vjer rastezanje. Jos uvik to osjecan i cini mi se da se pritisak na to misto smanji kad mokrim.. Ali smirila me ginek. Pratit cu dalje pa cemo Vidit.
Sta se tice osjeta bebe, nisam jos nista osjetila. Kako su zene pisale o mjehurima koji pucaju, da su tako bebu osjetile u pocetku, ucinilo mi se da se to i dogodilo par puta u posljednjih deset dana. Ko zna sta je bilo, mjehuri ili zeludac.. Prva mi je trudnoća, pa pojma neman. Ginek kaze da mi je posteljica sprijeda no da to nije razlog zasto dosada nisam osjetila pokrete bebe. Nekad kroz dva tjedna da bi se to trebalo dogodit ali da se ne mislim oko toga. Pa eto, kad se javi, dobro javi 😍😇
Evo i mene iz lidla. Nisam mogla ujutro ići jer dragi radi a nije mi blizu. Uspjela 2 haljinice uzet. Tajice ostale samo jedne i to xs. Traperice nisam ni vidjela. Mislim da ću i ja iz h&m-a naručiti da imam za po kući. A možda usput i za bebača naručim bar neke bodije, ne mogu više čekati
Evo i mene danas 😁 ja isto imam ko neki pritisak dolje, ne stalno, ali stalno mi se isto piški...po noci se dizem valjda 5, 6 puta...ja mislim da sam natukla vec 4 kile jer imam skembu, a inače sam mrsavica 😒 da sam u visim tjednima bila bi sretna jer bi bio bebin busek, a ovak je samo špek.
Vidla sađ to u lidlu, nadam se da će bit i za par mjeseci kad mi se trbuh bude povećao. A iscjedal isto prozirno, bijelo, zuckasti...nema vise smedeg sva sreća
[/url
Ja sam cesto na kamilici, meni ili kamilici s đumbirom. Nisam cula dosada nista lose o tom
Friska menta sa djumbirom, malo limuna I meda, to je divno! Mada sam ja nesto usporila a cajem otkad imam jake mucnine.
Sortiraj odgovore
Najstariji