P.s. još čitam temu pa se ispričavam ako ste već pisali: ako ležim i kihnem, bol koja me presječe u jajniku postaje sve jača i jača.
Kada stojim ili sjedim ne boli ništa. Ima li tko iskustva?
Meni se isto to zna dogoditi, ja sam u 11.tjednu. I cure su ovdje pisale da im je znalo tako biti pa mislim da to nije ništa problematično.
Nego, kako ste išle na pregled ,maska, rukavice, dezinfekcijsko sredstvo? Ja nisam iz kuće izašla mjesec dana tak da evo nemam pojma kak bi…
Ako ležim i osjetim da ću kihnut, brzo skvrčim noge. Onda ne zaboli.
Ja sam išla na uzv u dom zdravlja i privatno i imala sam masku i rukavice. S tim da su mi sestre na ulazu pospricale ruke s dezinfekcijskim sredstvom
Ja sam sva neka nervozna kad idem na pregled. Ujutro imam u 9, držite fige da je sve OK 🙏🏻
Sretno nam! I ja isto u 9 :) noćas sam čak i sanjala da sam na pregledu. Prošli bio prije 5 tjedana pa nikako dočekati
Skakavac a koliko ti je trajao pregled danas?
Danas duze nego inace ali nista predugo. Rekla bih nekih 15ak minuta
Pozdrav, nova sam na forumu i prvi put trudna. Nigdje ne mogu naći informaciju pa zato pitam vas. Kome se moram javit za potvrdit trudnoću? Svojoj doktorici opće prakse ili izabranoj ginekologici?
Zahvaljujem se unaprijed svima koji su voljni pomoći :)
Pozdrav, nova sam na forumu i prvi put trudna. Nigdje ne mogu naći informaciju pa zato pitam vas. Kome se moram javit za potvrdit trudnoću? Svojoj doktorici opće prakse ili izabranoj ginekologici?
Dobrodosla :) biraj između privatnog ili soc ginekologa. To je sve. Sretno :)
Dobrodosla :) biraj između privatnog ili soc ginekologa. To je sve. Sretno :)
Hvala :)
I ja imam ovaj “problem” sa kihanjem 😅 još veći problem mi je da se ne upišem dok kihnem 🤦🏼♀️
Što se tiče iscjetka, kod mene je mliječno bijeli od početka.
A i nije nešto učestao.
Ledolina, sretno nam ❤️
Skakavac a koliko ti je trajao pregled danas?
Danas duze nego inace ali nista predugo. Rekla bih nekih 15ak minuta
Ma dobro meni je bio anomaly samo pola sata kod doktora koji zna sta radi. Prvi put me gledao u zivotu a ona tebe svaki put pregledava, tako da mislim da se mozes opustiti al svakako ju pitaj sljedeci put sta radi.
.
Ledolina i Mouse sretno danas 🤞🤞🍀😊
Cure upravo sam bila na Sveticama u lidlu i kupila još haljina, tajice i traperice. Trenutno ima svega pa ako koju zanima žurba tamo. Pitala na ulazu da sam trudna i preskočila cijeli red. Kaže čovjek drugi put ni ne pitajte.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Jutro curke.. Evo ja od jučer ujutro čitam komentare bila u zaostatku dobrih 60 strana🙈
Ali sve sam pročitala tako da vas sve pratim..
Ja sam se neko vrijeme odvojila.. Nakon potresa sam bila malo lošije ali ajde sve je sad ok.. Vidim sve nas muče isti problemi.. Zatvor, hemoroidi, noćna piškanja iza kojeg se teško zaspi.. Ja od većine imam čak mali apetit slabije jedem.. Za sada na istoj kilažo.. Zadnji pregled bio 26.bilo sve ok.. Idući 16.4 i 17 imam vađenje krvi za probir, krvnu grupu i svašta nešto.. Još mi je mučno ali manje nego inače.. I nisam povraćala već neko vrijeme.. Malo više energije..
Šta se tiče želje oko spola.. Pošto imamo dečkića od 5 godina.. Muž i on priželjkuju seku.. Dok je meni stvarno ravno do Dunava..nemam sada nikakve želje samo da bude zdravo..
Ova Korona malo već izluđuje ali jučer kupila preko 40 sadnica pa ću cijeli tjedan polako cvijeće saditi.. To obožavam..
Sretno na pregledima koje imate danas i ovih dana.. Nek sve bude super.. Javljajte se.. Jer evo pročitam sve.. I volim čitati šta vas muči i veseli. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji