Nove cure dobro dosle i zelim van skolsku trudnocu!!
Slee to je valjda odlicno a ne samo dobro za betu,bar po tablicama..
Ja radim u ljekarnoj tako da sam konstanto izlozena bolestima ali za sad je sve uredu,Bogu hvala...i nekako se ne bojim ,bit ce to sve dobro
Slee super vijesti. Znači da ti je vrijeme duplanja 36 sati, što je odlično. 👏
Slee odlično! Sretno dalje! ☺️
Ja sam od novih simptoma u zadnjih par dana dobila i žgaravicu, ali nije prestrašno... i isto sukrvica neka u nosu prilikom puhanja nosa. Cicke i dalje ogromne i bolne...
Samo pozitiva 🙏🏻💪🏻
Slee beta je odlicna!
Meni se jutros opet na toalet papiru pojavilo smeđkasto al kao da ima primjese i crvene boje, odmah nazovem kliniku, doktorice nema tako da me nije mogla primit na pregled, al je rekla sestri da dodjem odmah i da mi da Depo progesteron injekciju na svaka 3 dana, i strogo mirovanje, samo toalet i krevet. Kad sam primila injekciju i dosla kuci, na dnevnom ulosku vidim fino smedju fleku, najjacu po boji do sad. Brine me sto nisam bila na pregledu da vidim jel sve ok, a kontola mi tek u cetvrtak, ne znam sta da radim? Nema potrebe da pisem koliko sam uplasena i sta mi sve prolazi kroz glavu...
Hope, a da odeš na hitnu? Tamo ce ti sigurno napraviti uzv. 🤔 Nadam se ds bude sve ok.
Hope, mislim da bi ja na tvom mjestu otisla na hitnu... bila bi puno mirnija...
Hope, ili opet bar nazovi kliniku pa reci sto ti se dogodilo. Da te savjetuju dalje.
Hope bit ce sve ok, samo smireno! Javi se na klinku i zamoli uvz pa nam javi sto je bilo 😘
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Caoo curke danas sam bila na prvom uzv-u...po njemu sam trudna 6+1 po ovulaciji 4+5 narucila.me ponovno za 7 dana da bududemo 100% iako se vec sad vidi da srce kuca....lagano doduse ali kuca....kaze da imam neki mali hematom u maternici da je to od ploda dok se spustao iz jajovoda da je normalno ako malo budem krvarila....hmmmm....neznam bas....ima li tko iskustva s tim? Jel to bas tako bezazleno ili? Hvala na pomoci 😘🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji