Cure, bas se veselim zbog vas i sto znate sta ocekujete, samo neka je sve u redu ;)
Marta ja me pratim tu stranicu. A zasto se ne usudis? Zbog virusa ili mozda neke prijevare?
Pa jer ne znam zasto je to tako jeftinije haha, morat cu malo prucit..c
Rosha estitam 💙
Dakle, evo me s pregleda i sve je ok! ❤️ Ali da li je moguce…. stize jos jedan DEČKO 🙈😅
Bar tako kaze gin. iako kaze da jos ne moze biti 100% siguran. Ja u šoku, iskreno…
Znam da sam bedasta ali stvarno sam htjela curu. Eto, trebat ce mi koji dan da mi sjedne 😅
Cestitam, zasad bome decki u vodstvu 😁
Dakle, evo me s pregleda i sve je ok! ❤️ Ali da li je moguce…. stize jos jedan DEČKO 🙈😅
Bar tako kaze gin. iako kaze da jos ne moze biti 100% siguran. Ja u šoku, iskreno…
Znam da sam bedasta ali stvarno sam htjela curu. Eto, trebat ce mi koji dan da mi sjedne 😅
Cestitam, zasad bome decki u vodstvu 😁
Imamo li uopće koju curicu? Ili su stvarno svi deckici...
Cekaj cekaj, posto ste vi vec saznale za decke u tim tjednima znaci da ja nosim curu 😝😝
Stvarno nas ima puno što imamo preglede u četvrtak.Ja isto imam pregled u četvrtak... slom živaca do tada. Uf.
Sada sam u kritičnom tjednu, ak sada bude sve OK, onda će mi laknuti... jer meni kod svih pobačaja je krenulo OK, srce kuca i onda pregled u 8-9 tjednu, stalo sa razvojem...
Držim fige svima da pregledi super prođu i da da bude samo suza radosnica ❤
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Rosha čestitam... naviknuti ces se da je decko. Ja sam si željela curicu bas kad ono sok. Danas ne bi mijenjala za ništa. Veselim mu se. Marta moguće da je curka, dečke lakše uoće tako rano.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Trebale bi nekako pratit koliko ima curica koliko decki 😁
Hip hopsica joj, ja zadnji put bila na pregledu s 6+4, svasta se od tada moglo desit, zato me nervoza i hvata. Tebi su samo na ultrazvuku rekli da je stalo s razvojem , bez krvarenja i slicno ?
Hvala cure na cestitkama ali bilo bi super da se gin ipak prevario 🙈😂
Ajmo curice bebice gdje steeee, trebamo pojacanje! 🎀 💪🏻
Svim curama sretno na pregledima i javite novosti 🍀
Trebale bi nekako pratit koliko ima curica koliko decki 😁
Hip hopsica joj, ja zadnji put bila na pregledu s 6+4, svasta se od tada moglo desit, zato me nervoza i hvata. Tebi su samo na ultrazvuku rekli da je stalo s razvojem , bez krvarenja i slicno ?
Da... nažalost u 2 od 3 slučaja nije bilo k od krvarenja... ništa
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sortiraj odgovore
Najstariji