Hvala cureee...bas sam sretna jao, malo sam i koda predosjecala, ili mozda zbog zelje malo vece za deckicem..🙈😊 moj je presretan..sad jedva cekam da bude druga curica, pa da ga vrti oko malo prsta..😂 nisam ni prvo rodila vec pricam o drugom..😂😂
Jutro /Dobar dan - kako kome 😂
Joj ja isto ludim jer moram doma bit, samo mi gluposti po glavi idu.
Mene polako zabrinjava moj nedostatak simptoma. Nikakvo povracanje. Mene cak ni grudi ne bole, ni malo 😞
Bosco, niti ja…nista 😒 zato sam i ja zabrinuta…
Ma neznam, vidjet cemo, mama mi kaze da budem sretna da ne povracam i to.. Nas je troje i ona je samo jednom povratila samnom (srednje dijete). Inace nikad ne povracam, mozda 5x u zivotu. Ovo za grudi me bas brine.
I mene jako brine
[/url
Mene polako zabrinjava moj nedostatak simptoma. Nikakvo povracanje. Mene cak ni grudi ne bole, ni malo 😞
Ma neznam, vidjet cemo, mama mi kaze da budem sretna da ne povracam i to.. Nas je troje i ona je samo jednom povratila samnom (srednje dijete). Inace nikad ne povracam, mozda 5x u zivotu. Ovo za grudi me bas brine.
I mene jako brine
Kad imas pregled?
Hej cure. Ja sam bila uvjerena da je curica i bas sam si ju željela i onda mi je na točno 12 tjedna doktor rekao da je muško ali da cekam nalaz nipt testa pa da ćemo vidjeti. Čovjek je bio u pravu i tako rano vidio da cekam decka.
Netko je pitao za trombofilije , eto ja sam na fragminu jer imam mutaciju mthfr i pai heterozigot , no većina doktora tvrdi da 25 posto žena ima točno te mutacije i da uopće nisam kandidat za fragmin ali svejedno mi ga pišu eto kao sigurnosti radi. Ni sama ne znam jel pomaze ili ne. Žene koje imaju indikaciju i zaista mutacije prave one su jako rijetke tako da nema potrebe za strahom. Na žalost u našoj zemlji testiraju se žene nakon tri spontana, ja nisam htjela čekati pa mi je privatnik napisao nakon drugog i otišla sam sve odraditi.
Isabela ja tebe redovito pratim jer smo u sličnoj situaciji, gotovo istoj i siguran sam da je sve u najboljem redu. Jedva cekam da prođe još malo vremena pa da vidiš. Kada ides na test i jesi odlučila na koji?
Ja se nadam da je u redu, jer sam sva isprepadana...mislim da cu raditi nifty osnovni i to mi dr reko sa 11+4 da cemo raditi...20.4. sam naručena bas na pregled pa ćemo tad to napraviti tj izvadit krv, a sad u čet imam samo kontrolni uzv radi kojeg ne spavam od strahs
[/url
Cureeeee… Evo mog izvjesca..nisam dobila sliku ovaj put 😭 ali sam dobila obrisac sestre i okretanje ocima da po sta sam dosla, da primaju samo hitne..😒 glupaca..ali mi je doktorica stvarno super napravila abdomenalni uzv..I DECKIC JEEEE..i bas sam presretnaaa..i sve je dobro..i rekla mi je opet za 4 tj kontrola..al mislim da cu to ici privatno na 4D..:)
Ajme cestiitaaaam, divne vijesti 🥰♥️
[/url
Isabelagregorijan
Ja vodim tu tu borbu !😞trudna sam 9tjedana idem u cetvrtak na kontrolu,bolova nemam nikakve i isto imam izcjedak.koliko si trudna?
Danas 8+5, a ti?
[/url
I mene jako brine
Kad imas pregled?
U četvrtak, sam se nadam da necu plačuči doma
[/url
Hej cure. Ja sam bila uvjerena da je curica i bas sam si ju željela i onda mi je na točno 12 tjedna doktor rekao da je muško ali da cekam nalaz nipt testa pa da ćemo vidjeti. Čovjek je bio u pravu i tako rano vidio da cekam decka.
Netko je pitao za trombofilije , eto ja sam na fragminu jer imam mutaciju mthfr i pai heterozigot , no većina doktora tvrdi da 25 posto žena ima točno te mutacije i da uopće nisam kandidat za fragmin ali svejedno mi ga pišu eto kao sigurnosti radi. Ni sama ne znam jel pomaze ili ne. Žene koje imaju indikaciju i zaista mutacije prave one su jako rijetke tako da nema potrebe za strahom. Na žalost u našoj zemlji testiraju se žene nakon tri spontana, ja nisam htjela čekati pa mi je privatnik napisao nakon drugog i otišla sam sve odraditi.
Isabela ja tebe redovito pratim jer smo u sličnoj situaciji, gotovo istoj i siguran sam da je sve u najboljem redu. Jedva cekam da prođe još malo vremena pa da vidiš. Kada ides na test i jesi odlučila na koji?
Ja se nadam da je u redu, jer sam sva isprepadana…mislim da cu raditi nifty osnovni i to mi dr reko sa 11+4 da cemo raditi…20.4. sam naručena bas na pregled pa ćemo tad to napraviti tj izvadit krv, a sad u čet imam samo kontrolni uzv radi kojeg ne spavam od strahs
I tebi je u cetvrtak, puno nas ima u cetvrtak 😊
Nadam se da cemo tad biti mirnije. 😔
Dakle, evo me s pregleda i sve je ok! ❤️ Ali da li je moguce.... stize jos jedan DEČKO 🙈😅
Bar tako kaze gin. iako kaze da jos ne moze biti 100% siguran. Ja u šoku, iskreno...
Znam da sam bedasta ali stvarno sam htjela curu. Eto, trebat ce mi koji dan da mi sjedne 😅
Dakle, evo me s pregleda i sve je ok! ❤️ Ali da li je moguce…. stize jos jedan DEČKO 🙈😅
Bar tako kaze gin. iako kaze da jos ne moze biti 100% siguran. Ja u šoku, iskreno…
Znam da sam bedasta ali stvarno sam htjela curu. Eto, trebat ce mi koji dan da mi sjedne 😅
Jeeeeeeeej jesi dobila koju slikicu?😁😁😁😁💙💙💙💙💙 Tak je i meni bilo, mislila curica, kad na kraju deckic... Ali neka, sad mi je bas drago
😁💙
Sortiraj odgovore
Najstariji