Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 17:17

isabelagregorijan

inaaa

isabelagregorijan

Cure, dal se vama dogodilo da ste dozivjele orgazam u snu? Mene je jako strah sad, po noci me probudilo i imala sam bas grčeve nakon toga u trbuhu 😒 meni je radi mojih pobačaja ranije zabranjeno imati odnose i ne prakticiramo ih sad,.a ovo se kvragu dogodilo u snu…moze li to štetiti bebi? Strah me zato kak doslovno u svakoj trudnoći dosad mi se to događalo i svaki put je ishod bio los, ne kazem da je to radi tih orgazama u snu, ali me strah sad…

Daj molim te stavi u potpis ovu slikicu sta nas vecina ima, da znamo kolko si trudna..klikni recimo na moju slikicu ovu di pise kolko sam trudna, upisi sve podatke, i ides na pseudokod, kopiras ga i zaljepis u profil(u potpis)..
    A sta se tice orgazma u snu, ja sam imala dva u tj dana, i to sa zenama 😂😂 tipa oko 9/10 tj..isto sam se jako prepala, jer pise na internetu da ni orgazam nesmijes imati ak si krvarila kao zbog kontrakcija maternice..ali Bogu hvala ja nikakvih problema nisam imala, malo me boljelo dolje kroz dan, koda se maternica steze, ali nis drugo..:) tak da se ne brini ak nemas nikakve posljedice poslije takvog orgazma, jednostavno ne mozes utjecat na to..

Ma nemam nikakve posljedice za sad…🙈

Kako sam rekla nemam posljedice tako me počel bolit trbuh i kriza, osla sam piskit, smedi komadić na papiru 😒 sad se moram popratit malo...

[/url

• malisa
    21. Ožujak 2020. 17:18

Meni je doktorica rekla na prvoj kontroli da odnosi nisu problem nikakav sve dok je trudnoca uredu. 

• mely26.11
    21. Ožujak 2020. 17:28

Mamice imate li vi problema sa bolovima u stomaku.Mene evo od pocetka trudnoce svaki dan po 1-2 puta uhvati bol u donjem dijelu stomaka i ono boli i drzi mozda jednu minutu i prodje.Strah me za bebu.Dal je to zbog toga sto spavam na stomaku jer na leđima ne mogu zaspati nikako...Danas smo usli u 10 sedmicu,prva trudnoca.Kontrola u srijedu 

Marta14
    21. Ožujak 2020. 18:19

Kak mislis Isabela, ugrusak neki? Vjerojatno nije nista, ali polako, lezi malo..

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 19:14

Marta14

Kak mislis Isabela, ugrusak neki? Vjerojatno nije nista, ali polako, lezi malo..

Da, točno to, kao ugrusak, smedi onako, a bili su i bolovi u trbuhu i malo u krizima, a sad je sve prestalo...uopće ne kuzim

[/url

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 19:15

I jeste cule kaj se dogada...ja uopce ne znam kako cu iduci tjedan prijavit bolovanje, kako cu do doznaka i potvrde  o plaći i na hzzo🤨🤔 ak se sprema to kaj se sprema, ajme meni

[/url

• SmileA
    21. Ožujak 2020. 19:29

isabelagregorijan

Marta14

Da, točno to, kao ugrusak, smedi onako, a bili su i bolovi u trbuhu i malo u krizima, a sad je sve prestalo…uopće ne kuzim

Isabelagregorijan draga drzi se, mene isto ovih dana ubijaju kriza, jucer stalo , dns opet bole za poludit i opet mi se popodne pojavilo malo svjeze krvi, minimalno ali opet dovoljno da strepim i brinem. Jucer i dns do podne je bio svjetlosmedi, kad eto opet odkud i kako vise ni ja neznam..
    A sto se tice doznaka i bolovanja, ja sam jucer nazvala ginek i zamolila da pripremi doznake da ce netko od mojih doci pokupiti i tako je bilo, a u ponedjeljak planiramo da muz od na HZZO predati zahtjev i papire za naknadu za cuvanje tj komplikacije u trudnoci, nadam se da ce uspjeti obaviti, jer koliko znam sve drzavne sluzbe jos rade..

🌈💙👣🙏

Ninche9
    21. Ožujak 2020. 19:48

Cure meni se cini da sam pocela osjecati bebu tj prilicno sam sigurna, a mislila sam da jepujuuuno  prerano. Ustvari bila sam jako sigurna da nema sanse da osjetim prije punih 17-18.tj mada je druga trudnoca al evo jucer i danas tocno osjetim nesto neobicno
    Cure koje ste rano osjetile, kad je to tocno bilo? 

• malisa
    21. Ožujak 2020. 20:00

Ninche ja sam jucer imala osjecaj dva puta kao da je osjetim, ali dns nista pa nisam sigurna vise jel stvarno to to ili ne... Mislim da sam u prvoj sa 16 ili 17 tt prvi put primjetila

tashee7
    21. Ožujak 2020. 20:03

meni se baš danas učinio da me nešto dotaknulo.. vidjet ćemo sutra/preksutra jel to to il sam zabrijala :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.