Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    21. Ožujak 2020. 11:44

Jutro! 💫
    Mene samo malo bole cice i to je to. 
    Strah me bilo za bebu cijelo vrijeme, ali u nazad tjedan dana samo kaj se ne rasplacem od straha. Neznam zasto, mozda jer sam imala prestresne dane, plakanje po 2 sata u komadu 😪 pa se bojim da nije utjecalo na bebu, ili da jednostavno nesto nije u redu.
    Znam nebi trebala tako mislit, ali si nemogu pomoc. 

inaaa
    21. Ožujak 2020. 12:04

isabelagregorijan

Cure, dal se vama dogodilo da ste dozivjele orgazam u snu? Mene je jako strah sad, po noci me probudilo i imala sam bas grčeve nakon toga u trbuhu 😒 meni je radi mojih pobačaja ranije zabranjeno imati odnose i ne prakticiramo ih sad,.a ovo se kvragu dogodilo u snu…moze li to štetiti bebi? Strah me zato kak doslovno u svakoj trudnoći dosad mi se to događalo i svaki put je ishod bio los, ne kazem da je to radi tih orgazama u snu, ali me strah sad…

Daj molim te stavi u potpis ovu slikicu sta nas vecina ima, da znamo kolko si trudna..klikni recimo na moju slikicu ovu di pise kolko sam trudna, upisi sve podatke, i ides na pseudokod, kopiras ga i zaljepis u profil(u potpis)..
    A sta se tice orgazma u snu, ja sam imala dva u tj dana, i to sa zenama 😂😂 tipa oko 9/10 tj..isto sam se jako prepala, jer pise na internetu da ni orgazam nesmijes imati ak si krvarila kao zbog kontrakcija maternice..ali Bogu hvala ja nikakvih problema nisam imala, malo me boljelo dolje kroz dan, koda se maternica steze, ali nis drugo..:) tak da se ne brini ak nemas nikakve posljedice poslije takvog orgazma, jednostavno ne mozes utjecat na to..

Marta14
    21. Ožujak 2020. 12:24

Ja sam jedno jutro, nakon orgazma u snu, imala smedi iscjedak sad ne znam da li to ima veze sa time. Vjerojatno nema jer sam ih imala i bez orgazma..
    Uglavnom, gledam sta pisem i ne vjerujem, orgazmi u snu 😅a ovako dok sam budna mi to ne padne na pamet uopce🤣

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 13:01

Mene je sam bilo strah da nekak lose ne napravi bebi...kaj js znam, prosla losa iskustva i sad se to opet ponavlja, a naravno ni jedan simptom trudnoće nije prisutan niti je bio pa onak, zabrinuta sam 😔

[/url

Ninche9
    21. Ožujak 2020. 13:59

Pricate o orgazmu u snu, a sta s onim "normalnim" tokom odnosa? Jel to u redu kad je s trudnocom sve ok? Nadam se da je... 

inaaa
    21. Ožujak 2020. 14:08

Ninche9

Pricate o orgazmu u snu, a sta s onim "normalnim" tokom odnosa? Jel to u redu kad je s trudnocom sve ok? Nadam se da je…

Ja sam citala da se cak i preporucuje..ali njeznije..i sve dok je tebi ok i dok se ti dobro osjecas je ok..ja vec i ne znam kak smo napravili dijete, od bozica suha suha..a hotmoni jedno vrijeme divljali, zato mi se valjda i pojavio orgazam u snu..😂

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 14:32

Ma svi kazu da je normalno seksat se ak ti je trudnoća uredna...neki se svaki dan 😍 blago njima 😒 meni je zabranjeno zasad, a nisam se volila.s muzem mjesec dana pa mi očito fali kad sanjam...😁

[/url

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 14:34

Bosco

Jutro! 💫
    Mene samo malo bole cice i to je to.
    Strah me bilo za bebu cijelo vrijeme, ali u nazad tjedan dana samo kaj se ne rasplacem od straha. Neznam zasto, mozda jer sam imala prestresne dane, plakanje po 2 sata u komadu 😪 pa se bojim da nije utjecalo na bebu, ili da jednostavno nesto nije u redu.
    Znam nebi trebala tako mislit, ali si nemogu pomoc.

Znam kak se osjećaš, i ja znam imat takvih dana...

[/url

isabelagregorijan
    21. Ožujak 2020. 14:36

inaaa

isabelagregorijan

Cure, dal se vama dogodilo da ste dozivjele orgazam u snu? Mene je jako strah sad, po noci me probudilo i imala sam bas grčeve nakon toga u trbuhu 😒 meni je radi mojih pobačaja ranije zabranjeno imati odnose i ne prakticiramo ih sad,.a ovo se kvragu dogodilo u snu…moze li to štetiti bebi? Strah me zato kak doslovno u svakoj trudnoći dosad mi se to događalo i svaki put je ishod bio los, ne kazem da je to radi tih orgazama u snu, ali me strah sad…

Daj molim te stavi u potpis ovu slikicu sta nas vecina ima, da znamo kolko si trudna..klikni recimo na moju slikicu ovu di pise kolko sam trudna, upisi sve podatke, i ides na pseudokod, kopiras ga i zaljepis u profil(u potpis)..
    A sta se tice orgazma u snu, ja sam imala dva u tj dana, i to sa zenama 😂😂 tipa oko 9/10 tj..isto sam se jako prepala, jer pise na internetu da ni orgazam nesmijes imati ak si krvarila kao zbog kontrakcija maternice..ali Bogu hvala ja nikakvih problema nisam imala, malo me boljelo dolje kroz dan, koda se maternica steze, ali nis drugo..:) tak da se ne brini ak nemas nikakve posljedice poslije takvog orgazma, jednostavno ne mozes utjecat na to..

Ma nemam nikakve posljedice za sad...🙈

[/url

Marta14
    21. Ožujak 2020. 17:06

Ja sam zaboravila pitati za odnose pa sad cekam kontrolu u 18tom tjednu 🙈Valjda necu zaboraviti opet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.