Hvala svima. Na ultrazvuku mi je sve uredno bilo. Ruke, noge, koljena, podlaktice, glava, nos, sve se vidjelo, srce isto najnormalnije kuca. Nakon toga sta sam vidjela nemrem ni razmisljat o pobacaju ♥️
Napravit cu cu nifty da vidimo na cemu smo.
Doso mi je rezultat kombiniranog probira za down sindrom biokemijski rezultat 1:30. Odlucila sam se za nifty da dobijem neke konkretne rezultate. Zanima me kolko treba paketu da dode kad se plati, kolko se cekaju rezultati i jel u njemu pise konkretno za sindrome rezultat da ili ne ili isto pise ovako sanse da se dobije. Nebi prekidala trudnocu ali zelim znati sa sigurnoscu ako je moguce da se mozemo pripremiti kakav nas zivot ocekuje….
Tea, ja sam kod prve trudnoće radila Nifty i došao mi je za točno 6 dana. On isto prikazuje rezultat al vjerojatnost za grešku je 0,01 %. A i tu se ipak analizira bebina krv, a ne unose se hrpa podataka koji onda daju neku vjerojatnost. Sretno s testom i ja vjerujem da će to biti OK. Ja niti neću raditi kombinirani probir, već samo Nifty ili Panoramu. Moram vidjeti što će biti sa ovim drugom gestacijskom vrečicom. To mi je samo dodatni stres bez konkretnog podatka.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Vecer curke!
Procitala sam sve sad, nisam imala vremena cijeli dan, obavljala sve vezano za komplikacije.
Uglavnom, dosao mi nalaz krvne grupe, B negativna. Rekla mi jedna cura da je to najgore moguce za bebu.. Sad neznam jel to istina, tek mi je 02.04 pregled..
Ja sam b negativna sa pozitivnim rh i nitko mi ništa nije rekao
Kako si i pozitivna i negativna? Ja sam 0 pozitivna. 0 je krvna grupa, a pozitivno ili negativno su rh.
Pojma nemam, tak mi oise na kartici koju sam dobila za krvni grupu
Moj savjet da to provjeris i promjenis. Jer je to birno u slucaju poroda da se gubi puno krvi znaju koja si krvna grupa. Zato to treba biti tocna inf i svi to moramo imati u knjizici.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
https://ibb.co/9gR6qhX a ovo mi stoji u trudnickoj knjižnici
Ti si B pozitivna.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Doso mi je rezultat kombiniranog probira za down sindrom biokemijski rezultat 1:30. Odlucila sam se za nifty da dobijem neke konkretne rezultate. Zanima me kolko treba paketu da dode kad se plati, kolko se cekaju rezultati i jel u njemu pise konkretno za sindrome rezultat da ili ne ili isto pise ovako sanse da se dobije. Nebi prekidala trudnocu ali zelim znati sa sigurnoscu ako je moguce da se mozemo pripremiti kakav nas zivot ocekuje….
Tea, ja sam kod prve trudnoće radila Nifty i došao mi je za točno 6 dana. On isto prikazuje rezultat al vjerojatnost za grešku je 0,01 %. A i tu se ipak analizira bebina krv, a ne unose se hrpa podataka koji onda daju neku vjerojatnost. Sretno s testom i ja vjerujem da će to biti OK. Ja niti neću raditi kombinirani probir, već samo Nifty ili Panoramu. Moram vidjeti što će biti sa ovim drugom gestacijskom vrečicom. To mi je samo dodatni stres bez konkretnog podatka.
Ja isto nisam isla na kombinirani. Jer je jedan plod zapoceo kuckati i stao negdje na 6+2. Drugi se nastavio razvijati. I da sam radila kombinirani , rizik bio bio visok jer je beta i dalje visoka bila. Zato sam isla na nifty 8tj nakon zastoja tog drugog ploda. Tako su rekli u nifty. Nakon 8 tj valjda nestaje dna drugog ploda pa mogu iscitat sve iz krvi ploda koji se izborio.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ninche da I ja sam se bila bas ugodno iznenadila kad Sam vidjela tvoj nick. A najvise smo posli salji o nasim pravim ovamo,koliko se sjecam
Cure, dal se vama dogodilo da ste dozivjele orgazam u snu? Mene je jako strah sad, po noci me probudilo i imala sam bas grčeve nakon toga u trbuhu 😒 meni je radi mojih pobačaja ranije zabranjeno imati odnose i ne prakticiramo ih sad,.a ovo se kvragu dogodilo u snu...moze li to štetiti bebi? Strah me zato kak doslovno u svakoj trudnoći dosad mi se to događalo i svaki put je ishod bio los, ne kazem da je to radi tih orgazama u snu, ali me strah sad...
[/url
Cure, ja sam jucer obavila pregled. ❤Crl 6,94, odgovara za 13+1, BPD 2,28, sto odgovara za 13+6, AC 6,91 (13+4), FL 0,77 (12+2). Doktor kaze da je s bebom sve u redu. Mjerio je nuhalni nabor i rekao da ga nema, pitam ga ja kako nema, kaze on da je to onda super nalaz. Malo me to zbunilo, ali eto. Iduci pregled za 4tj. Ponovila sam i UK nakon antibiotika i sterilna je🎉
Ono sto me muci, osim korone, su neki cudni bolovi u ledima i straga u rebrima, kaze doktor da je to zbog sirenja. A prije su mi govorili da su to bolovi zbog upale mjehura. Ima li jos koja takve bolove?
Cure, dal se vama dogodilo da ste dozivjele orgazam u snu? Mene je jako strah sad, po noci me probudilo i imala sam bas grčeve nakon toga u trbuhu 😒 meni je radi mojih pobačaja ranije zabranjeno imati odnose i ne prakticiramo ih sad,.a ovo se kvragu dogodilo u snu…moze li to štetiti bebi? Strah me zato kak doslovno u svakoj trudnoći dosad mi se to događalo i svaki put je ishod bio los, ne kazem da je to radi tih orgazama u snu, ali me strah sad…
Isabela, ja sam imala u pocetku, i to puno puta! Stalo je i nadam se da nece opet.
Meni je taj osjecaj bio uzas, trbuh bi me bas bolio nakon toga i bilo me strah tako da te skroz razumijem..
Cure, dal se vama dogodilo da ste dozivjele orgazam u snu? Mene je jako strah sad, po noci me probudilo i imala sam bas grčeve nakon toga u trbuhu 😒 meni je radi mojih pobačaja ranije zabranjeno imati odnose i ne prakticiramo ih sad,.a ovo se kvragu dogodilo u snu…moze li to štetiti bebi? Strah me zato kak doslovno u svakoj trudnoći dosad mi se to događalo i svaki put je ishod bio los, ne kazem da je to radi tih orgazama u snu, ali me strah sad…
Isabela, ja sam imala u pocetku, i to puno puta! Stalo je i nadam se da nece opet.
Meni je taj osjecaj bio uzas, trbuh bi me bas bolio nakon toga i bilo me strah tako da te skroz razumijem..U
Sad si me utjesila, hvala ti! Najgore je kak se ne zbudim na vrijeme da zaustavim! I prepadne me ta bol...al sad mi je malo lakse 😘
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji