Evo saljem:
https://ibb.co/bBsXfpH
Ti si B negativna
A ovo dolje je indirktni antiglobulinski test. Negativan.
Kod Rh negativnih trudnica se traži INDIREKTNI ANTIGLOBULINSKI TEST. Tvoj je negativan – što je uredan nalaz.
Hvala! Ma samo su me svi prestrasili bezveze. 😔
A sve smo isplasene i preplasene. :/ grozna vremena dosla. Ni M od mirne trudnoce nemam. A necu imati mira dok ne rodim.
Slazem se u potpunosti. I mene uzasno strah 😔
Doso mi je rezultat kombiniranog probira za down sindrom biokemijski rezultat 1:30. Odlucila sam se za nifty da dobijem neke konkretne rezultate. Zanima me kolko treba paketu da dode kad se plati, kolko se cekaju rezultati i jel u njemu pise konkretno za sindrome rezultat da ili ne ili isto pise ovako sanse da se dobije. Nebi prekidala trudnocu ali zelim znati sa sigurnoscu ako je moguce da se mozemo pripremiti kakav nas zivot ocekuje….
Moj naklon za ovakvo razmisljanje, ja se nadam da ce nifty ipak pokazati nizak rizik. Sve su to na kraju rizici i sanse, nije sto posto, zelim ti da ti sve dobro prode s testiranjem
Malisa i moj voli istrcavanje al prebrz mi je ponekad.. gledam da ima 1 voznju biciklom ujutro i 1 voznju onim bez pedala da se izmori popodne i dobro mi spava. Koliko tvoja curica ima godina?
Vecer curke!
Procitala sam sve sad, nisam imala vremena cijeli dan, obavljala sve vezano za komplikacije.
Uglavnom, dosao mi nalaz krvne grupe, B negativna. Rekla mi jedna cura da je to najgore moguce za bebu.. Sad neznam jel to istina, tek mi je 02.04 pregled..
Ja sam b negativna sa pozitivnim rh i nitko mi ništa nije rekao
Kako si i pozitivna i negativna? Ja sam 0 pozitivna. 0 je krvna grupa, a pozitivno ili negativno su rh.
Pojma nemam, tak mi oise na kartici koju sam dobila za krvni grupu
Ja pijem Premama duo (tablete i kapsule) + magnezij Solgarov.
Vec par dana vjezbam po nekim vjezbama za trudnice (zumba) i osjecam kako misici rade pa sad osluskujem i pazim naravno da ne pretjeram😊
Hej kakve su te tablete od Solgara? Jesu ogromne? Moram naruciti a ne znam da li ja to mogu uopce popiti..🙈Zabrijem dancu se udavit haha
Sto se akcije tice ja idem od kauca do wca pa u vrt, i tako u krug.. Svaka cast za zumbu 😅👌
Jesu, velike su necu ti lagati😂 bio je i meni problem u početku ali naviknes se😅
Doso mi je rezultat kombiniranog probira za down sindrom biokemijski rezultat 1:30. Odlucila sam se za nifty da dobijem neke konkretne rezultate. Zanima me kolko treba paketu da dode kad se plati, kolko se cekaju rezultati i jel u njemu pise konkretno za sindrome rezultat da ili ne ili isto pise ovako sanse da se dobije. Nebi prekidala trudnocu ali zelim znati sa sigurnoscu ako je moguce da se mozemo pripremiti kakav nas zivot ocekuje….
Moj naklon za ovakvo razmisljanje, ja se nadam da ce nifty ipak pokazati nizak rizik. Sve su to na kraju rizici i sanse, nije sto posto, zelim ti da ti sve dobro prode s testiranjem
Malisa i moj voli istrcavanje al prebrz mi je ponekad.. gledam da ima 1 voznju biciklom ujutro i 1 voznju onim bez pedala da se izmori popodne i dobro mi spava. Koliko tvoja curica ima godina?
Ako ne grijesim mislim da je samo 3 Dana sarija od tvog. Ako se sjecas prijasnje teme trudnice I mame u njemackoj, tamo smo zajedno bile aktivne. Ja sam tad bila Skocki ali se nisam vise mogla prijaviti pod tim nickom. Cak sam na tvoj prvi post ovdje to pisala, ali pretpostavljam da nisi procitala taj post dok nisi reagirala.
Ugl rodjena je 1.6. 2017.,carskim, zbog pogresnog polozaja.
I kad mi je kuci ne pustam je vise da spava na podne jer mi onda navecer kasno zaspe, uvijek iza 8:30. U jaslicama mora spavat jos, pa tu nista ne mogu ali kuci radije ne. Nekako mi je draze da je na vecer na vrijeme u krevetu pa I ja imam mira malo
Pa daj molim te reci mi da se salis! Kakva slucajnost, ponovo smo 3 dana razlike u terminu! Bas lijepo! Propustila sam taj tvoj komentar s pocetka al mi je bas drago da smo se ponovo nasle, sjecam se nadimka Skocki alk se ne sjecam puno nasih tipkanja s one teme, sve mi je isparilo hehe
Ni moj ne spava popodne, lakse mi je tako da navecer ide ranije u krpe jer sam i ja umorna.. U vrticu jos spava. I vidim da mu treba, popodne je umoran i nije bas sav svoj, ponekad je zlocko zbog toga, al neda se uspavat a ja ne forsiram, kao sto kazes bar je navecer mir.
https://ibb.co/9gR6qhX a ovo mi stoji u trudnickoj knjižnici
Na slici se vidi da si grupa B+ a ovo pokraj sto pise Antikörper Suchtest je nesto drugo, test na neka antitijela
https://ibb.co/9gR6qhX a ovo mi stoji u trudnickoj knjižnici
Na slici se vidi da si grupa B+ a ovo pokraj sto pise Antikörper Suchtest je nesto drugo, test na neka antitijela
Onda su mi na kartici krivo napisali. Morat cu to na sljedećem pregledu im reći...
Vecer curke!
Procitala sam sve sad, nisam imala vremena cijeli dan, obavljala sve vezano za komplikacije.
Uglavnom, dosao mi nalaz krvne grupe, B negativna. Rekla mi jedna cura da je to najgore moguce za bebu.. Sad neznam jel to istina, tek mi je 02.04 pregled..
I pravilu u prvoj trudnoci ne bi trebao bit problema, ako je beba rh+, jer se ne moze razviti dovoljno protutijela. A ako je be a rh- svakako ne moze bit problema. Samo nakon poroda odma dobijes injekciju da u daljnim trudnocama ne bi bilo problema.
Ako sam slucajno nesto pogresno rekla neka me netko ispravi, ali poprilicno sam sigurna da je tako bilo
Sve je dobro napisano..
Ja sam A -, nakon prvog poroda odmah su djetetu radili kvrvnu grupu i mališan je B+ na oca.. Ja sam odmah dobila injekciju da mogu normalno drugu trudnoću iznijeti.. Da je bio negativan ko i ja ikakvih problema nebi bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji