Hvala puno na odgovorima cure... doktorica je rekla da je taman rubno dal će se druga nastaviti razvijati ili ne... tako da nema druge ne čekati 2 tjedna, samo me brine da ne smeta ovoj prvoj..
Al ja presretna da je barem jedna dobra i da već srce kuca. ❤
I da, trudnoća je iz kućne radinosti... 🤣🤣🤣
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Ja kad sam počela piti prenatalne sam prestala piti folnu jer u u prenatalu ima nešto folne. Samo folnu sam pila u tjednima dok sam imala strasne mučnine jer prenatali ih kao mogu još i pogoršati...
Ja pijem Premama duo (tablete i kapsule) + magnezij Solgarov.
Vec par dana vjezbam po nekim vjezbama za trudnice (zumba) i osjecam kako misici rade pa sad osluskujem i pazim naravno da ne pretjeram😊
Hej kakve su te tablete od Solgara? Jesu ogromne? Moram naruciti a ne znam da li ja to mogu uopce popiti..🙈Zabrijem dancu se udavit haha
Sto se akcije tice ja idem od kauca do wca pa u vrt, i tako u krug.. Svaka cast za zumbu 😅👌
A dali je normalno da se mucnine smanje malo i prije 12. Tj.. Meni je tjedan fana bilo uzasno zlo, sad mi je par dana malo bolje a 7 tj. 🤨
Meni su pocele u 4tom i stale u 6tom tjednu.
Kad vidim kako se cure tu muce neugodno mi i napisati nesto takvo.. 🙈
Helooouu cure imam pitanje jedno….malo sam zabrinuta pa me zanima ako tko ima iskustva s ovim…naime ovo mi je prva trudnoca 15 tjedana danas… i danas sam bila na pregledu i gin mi je rekla ovako….sve je super i sve 5… beba je zdrava i prosli mj sam radila nifty i tamo je sve ok…. 😊🥰😊 e sad….danas mi je receno da vidi da se posteljica jos nije "zaljepila" kako spada tj u cjelosti.. .da ima lufta izmedu nje i maternice….takoder kaze da je to cesto za 15-i tjedan ali da sljedeci put to nebi smjela vidjet…..malo me pere panika i strah sad jer sto ako nesto krene naopako…. znam da sam napisala 6 km teksta… oprostite ako tlacim sa svojim (nadam se nebitnim) problemina.. 🤔😒😔😳
Samo miruj tj ne dizi tesko. Ne hodaj puno tj duze od 15min u komadu. Ne radi kucanske poslove i to je to. Tako mi je dr rekao. Isto je prokomentirao nesto za posteljicu i kao nada se da ce iduci put biti kako treba biti. Ali da se drzi. Njegovih savjeta.
Jesi isla na uzv taj drugi put ili ti je to frisko receno? Ja idem tek za mj dana i sad me boli tj probada u donjem djelu trbuha….sad neznam jel to onaj normalni dio ili je zbog toga…..ma majke mi sto manje se zna nekako mislim da je bolje…..jer najvise boli psija cini mi se…. 🤦♀️
Nisam. Rekao je da stanje posteljice gleda s 20tt pa onda ako nije onako kako bi trebalo ide strogo mirovanje bas.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure dali vi imate ili ste imale probadanja u donjem dijeku trbuha, pa u jajniku, pa preponi? Nisu jaki bolovi.. Lagano peckanje i probadanje.. Prva trudnoca mi je i u 7 tjednu smo. Na uzv srceko kucalo.
Jos uvijek imam probadanja i grceve, ginic mi je rekao da je to sve normalno, da se maternica siri i da se sve pomice
Ja po par dana nemam nista, onda dobim neke ko menstrualnw bolove pa se sva uspaničim, oa me počne boljet ko kičma, al nize dolje, tipa trtica, cudno nesto…al trcim svakih pet min na wc, brisem se i gledam papir, bas sam u strahu stalno
Isabelagreforijan evo ista stvar i ja tako, kicma dole nisko, nekad grcici lagani, i isto stalno gledam na papiru da ne bi bilo nesto
🌈💙👣🙏
Cure dali vi imate ili ste imale probadanja u donjem dijeku trbuha, pa u jajniku, pa preponi? Nisu jaki bolovi.. Lagano peckanje i probadanje.. Prva trudnoca mi je i u 7 tjednu smo. Na uzv srceko kucalo.
Jos uvijek imam probadanja i grceve, ginic mi je rekao da je to sve normalno, da se maternica siri i da se sve pomice
Ja po par dana nemam nista, onda dobim neke ko menstrualnw bolove pa se sva uspaničim, oa me počne boljet ko kičma, al nize dolje, tipa trtica, cudno nesto…al trcim svakih pet min na wc, brisem se i gledam papir, bas sam u strahu stalnoIsabelagreforijanevo ista stvar i ja tako, kicma dole nisko, nekad grcici lagani, i isto stalno gledam na papiru da ne bi bilo nesto
Ma uzas je to, bas stresno nekako, ja ne znam dal ću se svih 9 mjeseci smirit, da bar imamo uzv doma pa da mozemo vidjet svaki dan dal je ok ili nije...a dani sporo idu, oogotovo sad kad nema mrdanja iz kuće 😒
[/url
A dali je normalno da se mucnine smanje malo i prije 12. Tj.. Meni je tjedan fana bilo uzasno zlo, sad mi je par dana malo bolje a 7 tj. 🤨
Kakav bezobrazluk!!
Mene su prve mucnine uhvatile na jednoj edukaciji na poslu. Bili smo u maloj prostoriji nas 20 onako stolac do stolca ukrug, meni muka, vruce, zeludac mi se okrece... Predavacica prica, ne staje, nista pauza nista odmor i meni naravno pozli,idem van i pod pauzom kuci.. Odmah su krenula saputanja, ja sam se malo pravila blesava reko izgleda sam negdje pokupila virus.. Vrapca virus, bebu! Uglavnom, to mi je bio zadnji radni dan
Ajde odma mi je lakse, ja se zabrinula odmah 🙈
Mala
Doso mi je rezultat kombiniranog probira za down sindrom biokemijski rezultat 1:30. Odlucila sam se za nifty da dobijem neke konkretne rezultate. Zanima me kolko treba paketu da dode kad se plati, kolko se cekaju rezultati i jel u njemu pise konkretno za sindrome rezultat da ili ne ili isto pise ovako sanse da se dobije. Nebi prekidala trudnocu ali zelim znati sa sigurnoscu ako je moguce da se mozemo pripremiti kakav nas zivot ocekuje....
Sortiraj odgovore
Najstariji