Cure dali vi imate ili ste imale probadanja u donjem dijeku trbuha, pa u jajniku, pa preponi? Nisu jaki bolovi.. Lagano peckanje i probadanje.. Prva trudnoca mi je i u 7 tjednu smo. Na uzv srceko kucalo.
Jos uvijek imam probadanja i grceve, ginic mi je rekao da je to sve normalno, da se maternica siri i da se sve pomice
Ja po par dana nemam nista, onda dobim neke ko menstrualnw bolove pa se sva uspaničim, oa me počne boljet ko kičma, al nize dolje, tipa trtica, cudno nesto...al trcim svakih pet min na wc, brisem se i gledam papir, bas sam u strahu stalno
[/url
Cure dali vi imate ili ste imale probadanja u donjem dijeku trbuha, pa u jajniku, pa preponi? Nisu jaki bolovi.. Lagano peckanje i probadanje.. Prva trudnoca mi je i u 7 tjednu smo. Na uzv srceko kucalo.
Jos uvijek imam probadanja i grceve, ginic mi je rekao da je to sve normalno, da se maternica siri i da se sve pomice
Ja po par dana nemam nista, onda dobim neke ko menstrualnw bolove pa se sva uspaničim, oa me počne boljet ko kičma, al nize dolje, tipa trtica, cudno nesto…al trcim svakih pet min na wc, brisem se i gledam papir, bas sam u strahu stalno
to je i meni. par dana sam mirna, pa krene pikanje u maternici, probadanje u jajnicima. a jedan dan me tako zdjelica boljela da se nisam mogla nikako namjestiti. gnijezdi se malac
Helooouu cure imam pitanje jedno….malo sam zabrinuta pa me zanima ako tko ima iskustva s ovim…naime ovo mi je prva trudnoca 15 tjedana danas… i danas sam bila na pregledu i gin mi je rekla ovako….sve je super i sve 5… beba je zdrava i prosli mj sam radila nifty i tamo je sve ok…. 😊🥰😊 e sad….danas mi je receno da vidi da se posteljica jos nije "zaljepila" kako spada tj u cjelosti.. .da ima lufta izmedu nje i maternice….takoder kaze da je to cesto za 15-i tjedan ali da sljedeci put to nebi smjela vidjet…..malo me pere panika i strah sad jer sto ako nesto krene naopako…. znam da sam napisala 6 km teksta… oprostite ako tlacim sa svojim (nadam se nebitnim) problemina.. 🤔😒😔😳
Samo miruj tj ne dizi tesko. Ne hodaj puno tj duze od 15min u komadu. Ne radi kucanske poslove i to je to. Tako mi je dr rekao. Isto je prokomentirao nesto za posteljicu i kao nada se da ce iduci put biti kako treba biti. Ali da se drzi. Njegovih savjeta.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
A dali je normalno da se mucnine smanje malo i prije 12. Tj.. Meni je tjedan fana bilo uzasno zlo, sad mi je par dana malo bolje a 7 tj. 🤨
Mala
Helooouu cure imam pitanje jedno….malo sam zabrinuta pa me zanima ako tko ima iskustva s ovim…naime ovo mi je prva trudnoca 15 tjedana danas… i danas sam bila na pregledu i gin mi je rekla ovako….sve je super i sve 5… beba je zdrava i prosli mj sam radila nifty i tamo je sve ok…. 😊🥰😊 e sad….danas mi je receno da vidi da se posteljica jos nije "zaljepila" kako spada tj u cjelosti.. .da ima lufta izmedu nje i maternice….takoder kaze da je to cesto za 15-i tjedan ali da sljedeci put to nebi smjela vidjet…..malo me pere panika i strah sad jer sto ako nesto krene naopako…. znam da sam napisala 6 km teksta… oprostite ako tlacim sa svojim (nadam se nebitnim) problemina.. 🤔😒😔😳
Samo miruj tj ne dizi tesko. Ne hodaj puno tj duze od 15min u komadu. Ne radi kucanske poslove i to je to. Tako mi je dr rekao. Isto je prokomentirao nesto za posteljicu i kao nada se da ce iduci put biti kako treba biti. Ali da se drzi. Njegovih savjeta.
Jesi isla na uzv taj drugi put ili ti je to frisko receno? Ja idem tek za mj dana i sad me boli tj probada u donjem djelu trbuha....sad neznam jel to onaj normalni dio ili je zbog toga.....ma majke mi sto manje se zna nekako mislim da je bolje.....jer najvise boli psija cini mi se.... 🤦♀️
url=https://lilypie.com]
Ja pijem Premama duo (tablete i kapsule) + magnezij Solgarov.
Vec par dana vjezbam po nekim vjezbama za trudnice (zumba) i osjecam kako misici rade pa sad osluskujem i pazim naravno da ne pretjeram😊
Pozdrav svima, Evo mog izvještaja s pregleda:
https://ibb.co/2jsjdMw
Jedna je OK, a druga upitna... Jel imao netko takav slučaj?
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hip Hopsica nemam taj slucaj.. Mozda se drugi plod jos nije razvio. Mozda ni nece s obzirom da je druga vrecica manja ali drzim fige za 2 male ljubavi
Meni ginicka s 5tt nista osim vrecice nije vidjela tako da je mozda prerano i kod tebe, jedva cekamo pregled za 2tjedna. Sretno
Jedna je OK, a druga upitna… Jel imao netko takav slučaj?
Ajme blizancici 🥰 ja sam cula svakakve price, tako da je mogućw ds će za dva tjedna sve bit super! Budi pozitivna! Jel to bils potpomognuta ili prirodno?
[/url
Jedna je OK, a druga upitna… Jel imao netko takav slučaj?
Ja sam imala ,i ta druga mi je nestala za 2 tjedna,reka je doktor da se s tim ne zamaramo jednostavno je nestala,ova druga beba je ok i odma joj je vidia srce da kuca na prvom pregledu,ovoj drugoj ne...to se zove vanishing twin
Sortiraj odgovore
Najstariji