Pozdrav zene!
Ja se javljam iz podforuma “zelim bebu” jer sam izgleda danas na 12 dpo dobila pozitivan rezultat testa. Prolazem testove da vidite.
Prvi je kinez osjetljivosti 10mLu, a drugi je dm-ov first sign osjetljivosti mislim 25. Na njemu se manje vidi, ali mislim da je tu.
Nadam se da je to stvarno to i da cu vam se moci pridruziti. Znam da je rano i da trebam dobiti tek preksutra, ali sam htjela “zapisati” temu i ostaviti neki trag pa se nadam se vracam sa sigurnoscu tu sutra ako beta bude ok. Uzasno sam uzbudjena sretna sokirana pogubljena. Bolucka me kao da trebam dobiti, nadam se da je to ok.
Sto vi mislite o testovima, je ih koja radila na 12dpo i kakvi su vama bili?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Hej Slee, ja sam radila 2 dana prije ocekivane i bio je pozitivan. A 4 - 5 dana prije ocekivane poceli su bolovi kao da trebam M dobiti, i donji dio leda..Ponovila sam test na dan ocekivane 😊
Cestitam jos jednom ❤️🍀
Hvala, Marta! Nadam se da ne to to, nekako su mi bljedunjavi. Jesu i tebi takvi bili?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
da JE to to*
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Crte su tu, nije bitno kakve su 😊
Meni je bilo jace ali ja sam radila neke testove koji kao i 6 dana prije pokazu.. Ne znam tocno osjetljivost
Pozdrav zene!
Ja se javljam iz podforuma “zelim bebu” jer sam izgleda danas na 12 dpo dobila pozitivan rezultat testa. Prolazem testove da vidite.
Prvi je kinez osjetljivosti 10mLu, a drugi je dm-ov first sign osjetljivosti mislim 25. Na njemu se manje vidi, ali mislim da je tu.
Nadam se da je to stvarno to i da cu vam se moci pridruziti. Znam da je rano i da trebam dobiti tek preksutra, ali sam htjela “zapisati” temu i ostaviti neki trag pa se nadam se vracam sa sigurnoscu tu sutra ako beta bude ok. Uzasno sam uzbudjena sretna sokirana pogubljena. Bolucka me kao da trebam dobiti, nadam se da je to ok.
Meni je boja bila kao ovaj gornji 10 DPO. Citala sam da ti iz dma bas i nisu nesto dobri i osjetljivi. Najbolji su mi se pokazali oni mullerovi,obicne trakice za 13kn. 🤭
Čestitam Slee😍🍀🍀
Meni je danas na poslu dosla neka nelagoda, čak i muka i trajalo je ca 20min, sad je bolje.... Jel tak i vama il vas drži duže?
Vrtoglavicu nebi direkto vrtoglavicom nazvala, ali mi se lagano manta. Nisam neka sva svoja...
Slee, ja sam radila kineza 27DC i bil je pozitivan.. radila sam jos 3 par dana kasnije, pozitivni.. mrnstruacija sad kasni vec 5 dana tako da.. mozes mu vjerovat i dobrodosla❣️
Pozdrav zene!
AAAAAAAAAAAAAAA!!!! DOBRODOŠLA!
Mislim da je to to i da ti se bebač gnijezdi
Čestitam
Sortiraj odgovore
Najstariji